Боя за коса - Blond48 - Клуб на блондинките

• 49 217
  • 758
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Много си е добре корена даже особено при положение,че не е ползван коректор.
За мен е практически невъзможно с боя от раз да се докара корена до нивото на дължини 10-ка както е в случая. Винаги има макар и малка разлика,която при следващото боядисване се изравнява.

Ех Принцесата, видях че си от Варна, ако беше от София щях да те помоля да ме боядисаш Stuck Out Tongue Winking Eye
Искам от корен до долу един цвят, но без обезцветяване. На какъвто и фризьор да ходя, има разлика.
Според теб изсветляващата на Кюн много ли е агресивна?
Фризьорката отказва да ме маже с нея Confused

# 301
  • Варна
apolonia и аз искам да съм на 20 JoyJoy ама няма как да стане.....Та и твоето искане е горе долу същото. Косата ти е приказка просто и няма смисъл да се вторачваш чак толкова.
 Това,което си постигнала е повече от добър резултат. Ако вкараш малко син коректор следващия път мисля,че ще стане още по-добре. Кюн не съм ползвала и не мога да коментирам марката поне що се отнася до боите.

# 302
  • Някъде там
Здравейте искам да си поръчам боя или тонер от ЗР.
Колебая се между боя 10 21 за дължините или лилав тонер за дължините.
Показвам снимка на дължините

приемам съвети и предложения за нещо подходящо за дължини.

# 303
  • София
Здравейте, може ли отзиви и мнения за силно изсветляващите бои на Кюн?
Много ли са силни и агресивни?  и т.н.

# 304
  • София
Здравейте, може ли отзиви и мнения за силно изсветляващите бои на Кюн?
Много ли са силни и агресивни?  и т.н.

Да, мн са силни. Правила съм се при фризьор с Keune и то не силно изсветляваща, а някъде ниво 10ка, не помня номера,  и след това косата ми стана по-суха от Сахара. И ефекта беше ЖЪЛТ.
Фризьорът Венелин Кондаков прави Тита с тези бои.
Цвета и е страхотен но еъв едно видео той сподели че са мн агресивни и и предлага да сменят цвета. Дори той.
Ти си прецени.
Зависи също дали ще слагаш на цяла коса или на корен.
Защо не пробваш вела колестон или лорвен?

# 305
Здравейте,
Боядисвах се до скоро с Keune Tinta 9 или 9.1, естественият ми цвят е тъмно кестеняв, но съм с бели коси почти на 70%.
Бременна съм в момента и последните 2 месеца не съм се боядисвала, ама вече положението е плачевно 😭
Бихте ли ми препоръчали безамонячна боя, не държа изобщо да остана същия цвят, може дори да я потъмня.

# 306
  • София
Скрит текст:
Да, мн са силни. Правила съм се при фризьор с Keune и то не силно изсветляваща, а някъде ниво 10ка, не помня номера,  и след това косата ми стана по-суха от Сахара. И ефекта беше ЖЪЛТ.
Фризьорът Венелин Кондаков прави Тита с тези бои.
Цвета и е страхотен но еъв едно видео той сподели че са мн агресивни и и предлага да сменят цвета. Дори той.
Ти си прецени.
Зависи също дали ще слагаш на цяла коса или на корен.
Защо не пробваш вела колестон или лорвен?

Мélisande, фризьорката ме маже с Кюн, смесва 1511, 1517 и 1519, но корена е различен. Последния път по мое желание ме намаза само с 1519, но е гадно, не ми харесва. Аз исках със силно изсветляващите, но тя отказва, че са доста силни и агресивни.
Косата ми е тънка и в момента в лошо състояние, маже само корен.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 08:24 от bubanka

# 307
Да покажа и аз резултат от Alfaparf 11.11+ 7000 Blue с 9% оксидант Simple Smile
Скрит текст:

И корен
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 15:04 от bubanka

# 308
Здравейте, да обменим опит с боядисване на коса с Inoа руси тонове.

# 309
  • Пловдив
Аз продължавам да се правя само с Лорвен 1021, до скоро правех и дължини за да изсветля,но от 4-5 месеца правя само корен.
Влязох да покажа снимка,за да прецените сами дали Ви харесва Simple Smile
Много хубав цвят и здрава гъста коса. И аз започнах само с Лорвен 12.81+00.00, без коректори, вече 3 пъти мажа с нея. Преди това всеки месец блондор и след това боя. Косата ми е ок, на места накъсана, но добре изглеждаща и като усещане е хубава, но скалпа ми много изгаря. Сега корена ми не е като надолу бяло русо, но това е единствената от ползваните бои, която ме изсветлява толкова добре. Надявам се с напластяването цвета да става по светъл. Мисля да пробвам коректори, но нямам идея кои като марка и цвят Thinking

# 310
Направете си комбинация и с други номера от Лорвен,от останалите най-светлите. Първият път със смесване между три бои и 00 стана далеч по-светло от само 1281 и 00, трябва да се пробва

# 311
Здравейте,
Взех си боя на Keune и окс 12%, използвали ли сте тази боя и доволни ли сте?

# 312
  • София
Здравейте,

Наколко мнения  по-нагоре има въпроси и  отзиви за боята

# 313
Здравейте момичета исках да ви попитам нещо...
Купих си Изсветляваща пудра Superplex от златна рибка(чакам я да пристигне), обаче в сайта не пише време за престой, някой знае ли и дали сте доволни?

# 314
  • София
Здравейте,

Кой номер си взела? Като се намажеш, моля да покажеш как е станало Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт