Боя за коса - Blond48 - Клуб на блондинките

• 49 220
  • 758
  •   1
Отговори
# 285
  • В полите на Пирин планина
Ето ме на светло, но не на пряка слънчева светлина с 8. 21 на Compagnia del colore:

Боята е мека, косата ми е много добре след нея. На някои места е доста матирана (особено около лицето), но не е грозно. Цветът ми харесва.

Whitewitch, много хубав цвят!

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 13:40 от Lady Brinne

# 286
  • Варна
Silver_Mist трудно ще пребориш червен пигмент с 90.3 ....Тройката е медно тъй,че все едно наливаш масло в огъня. Освен това с 0.0  разрежда и без това рехавия пигмент на 90-ката. Ако има бяла коса става лоша работа.
 Аз задължително смесвам стандартна боя 9.1,или 10.1 с 90.1 или 90.2. Това са си мои разсъждения де.

Lady Brinne разкошен цвят Heart.  Ще изсветлее след две измивания и ще грейне.

Whitewitch хубав цвят..обаче така ли ми се струва или белите коси доста прозират в корена? Ако съм права направи препигментация с чист цвят примерно 8-ца.

# 287
Да, Принцеске, правилно си видяла. На следващо боядисване ще го направя, защото вече не са два бели косъма Simple Smile
Следващия пазар на бои явно ще е 8 и 9.1 или само 8.... Както ме посъветваш, така ще направя Simple Smile

Благодаря, Lady Brinne, и на мен твоя цвят много ми харесва!

# 288
  • Варна
Чистата 8-ца я ползвам за препигментация и за обливки/когато правя,защото от месеци не съм/. Силноизсветляващата серия 90 на марката цели да изсветли максимално. От Анелия знам,че се препоръчва да се ползва само с 40-ка оксидант,но аз си позволявам да не го спазвам. Смесвам равни количества от някоя от 90-ките с 9.1 или 10.1 и оксиданти 30-ка и 40-ка.... НОоооо добавям Олаплекс в боята,което сваля оксиданта доста.
Последния път не сложих основен цвят. Пак се получи,но сега месец по-късно корените ми не са много ОК в частта изсветлена предния път.

# 289
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
А задължително ли е при препигментация със осмица, боята да е от същата марка, като се ползва по принцип?

# 290
Здравейте,
Имам едно питане относно бои за коса - по принцип ходя на фризьор, но заради обстановката това няма как да се случи в следващите няколко месеца. Питането ми е дали сте доволни от Безамонячна боя за коса Loreal Professionnel INOA със смесване на № 9 и 9.1? И от кои бои на Лореал сте доволни? А използвали ли сте боя за коса CremerColor?

# 291
  • Варна
Иве не е задължително,но е желателно.....Признавам си,че съм слагала 8-ца на Jungle Fever и върху нея Колестон или Лорвен и не съм имала проблем. Даже и под Oway първите два пъти ползвах нея,но след като се убедих,че боята ми харесва купих нейна 8-ца. В общи линии я харча бавно особено сега когато не правя обливки.

# 292
Много ти благодаря, Принцеска!!! Аз нали последните 4-5 пъти ползвам безамонячна Инебрия и за гледах чистата осмица
Ами тя е ужасно оранжева, Simple Smile Абсурд е да я взема. 😊

# 293
Аз продължавам да се правя само с Лорвен 1021, до скоро правех и дължини за да изсветля,но от 4-5 месеца правя само корен.
Влязох да покажа снимка,за да прецените сами дали Ви харесва Simple Smile

# 294
  • София
Аз продължавам да се правя само с Лорвен 1021, до скоро правех и дължини за да изсветля,но от 4-5 месеца правя само корен.
Влязох да покажа снимка,за да прецените сами дали Ви харесва Simple Smile

Много хубава коса и цвят Grinning
Може ли снимка и на корена?

# 295

Реално цветът е по-светъл,но не успявам да го хвана с телефон.на слънце е почти еднакъв с косата надолу.

# 296

Реално цветът е по-светъл,но не успявам да го хвана с телефон.на слънце е почти еднакъв с косата надолу.
С какъв оксидант и коректор ползваш ли?

# 297
Оксидантът е 40вол.,коректор никога не съм ползвала.

# 298
Интересно, но корена сякаш не е еднакво изсветлен.На мен ми рижавее.Аз не успях да се спогодя с Лорвен. Може би ако бях ползвала коректор резултата щеше да е друг.

# 299
  • Варна
Много си е добре корена даже особено при положение,че не е ползван коректор.
За мен е практически невъзможно с боя от раз да се докара корена до нивото на дължини 10-ка както е в случая. Винаги има макар и малка разлика,която при следващото боядисване се изравнява.

Общи условия

Активация на акаунт