Боя за коса - Blond48 - Клуб на блондинките

• 49 106
  • 758
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Аз съм нанасяла силно изсветляващи бои с 12% оксидант по дължините и резултата беше премахвнае на жълтото, но в последствие коса която се накъсва и заплита и до днес.

Ето горе долу как се получи (моля да не ме цитирате)

Общо взето умряла коса.
Инвестирах стотици левове буквално в козметика за коса за да я поддържам и за да не я отрежа, но буквално всяко миене беше стрес.
Не си заслужава.
Имаш ли снимка на косата в момента за да преценя?
Според мен силно изсветляваща боя с 9% оксидант и по-малък престой би могла да оправи положението?

Питам за силноизсветляващите бои, защото със стандартните не мога изсветля косата достатъчно. Блондор не съм използвала до сега, не искам и да използвам. А що се отнася до дължините на косата, къса ми е, най-дългата част е около 4 см.
Чудех се за това   https://www.zlatnaribka.com/boya-za-kosa/izrusiteli-i-oksidanti/ … monia-free-200-gr
Блондор ли е, не е ли? Да рискувам ли?

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 15:52 от Мélisande

# 271
  • Велико Търново

Това ми е цвета долу горе. Имам още едно боядисване след тази снимка, но няма кой знае каква разлика в цвета. Последните 2 боядисвания са ми с боя 3D deluxe 10.00 смесена с 10.11

# 272
10.11 на 3Deluxe ми правеше косата много тъмна ,изобщо нямаше нищо общо с 10то ниво.Като цяло боята не е ок за мен

# 273
  • Велико Търново
Не е нещо уау боята наистина. В търсене съм на моята, но за сега с никоя не съм се чувствала удовлетворена

# 274
Виж момичетата ползват Oway,пробвай нея.Принцесата докарва страхотен цвят само с боя.
Виждам че си от Търново,мога да ти препоръчам салон,но не знам до колко си склонна да плащаш на фризьор

# 275
  • София
Не е нещо уау боята наистина. В търсене съм на моята, но за сега с никоя не съм се чувствала удовлетворена

Аз бих ти препоръчала Wella Colleston 12.81 или Lorvenn

# 276
А може ли по моя казус някой да ми отговори 1017 на Селектив какъв оттенък придава - на български го водят скандинавско Русо, на италиански изписват biondo borreale, което не знам какво значи и в транслейт не мога да го намеря... някакво русо ама какво... На снимки в интернет ми изглежда едно кафеникаво-виолетово, притеснявам се да не си потъмня цвета нещо, въпреки че това е суперизсветляващ нюанс, но кой знае... Косата ми е дълга, много светла 10-11 дори като ниво, но леко жълтее. Аз искам още малко някак да "избелее", съвсем малко още - една идея, като снимките, които пуснах на предишната страница, но ако ще си докарам някакъв миши, блатен нюанс, предпочитам да стоя жълта. Не знам дали да го поръчам това 1017, затова питам ако някой знае поне къкъв оттенък се води?

# 277
Аз изобщо не бях доволна от Селектив, различни комбинации пробвах,1017 също беше в тях,както и добавката им за допълнително изсветляване,еми нищо и половина.. за мен не лоши са Лорвен,Лисап,Алфапарф,Кюн,Вела. С Лисап съм ставала най-светла,особено лятото,като обезцветена с блондор ми ставаше. Сега вече все ще ми се получава по-тъмно с каквото и да е, не знам при вас дали сте наблюдавали подобно нещо зимата.

# 278
Има ли някоя да е ползвала боя Wella koleston 7.0, да ми кажете мнение и ако някой който се е боядисвал, снимка ако може на цвета Simple Smile

# 279
7.0 натурално русо
Какво ще се получи индивидуално зависи какъв е естествения цвят на косата, има ли бели коси, с какъв оксидант ще се използва.
Вела е хубава боя, покрива бели коси ( поне новата МЕ+ )
Но поне при мен става по-тъмна от други марки затова ползвам ниво 8
Снимка не мога да дам, защото след нея пробвах друга марка КомпанияДиКолори и нямам преди фотографирано.

# 280
  • В полите на Пирин планина
Аз съм намазана с Comagnia del colore №8,21+6% оксидант. Като изсъхне ще се покажа. Надавам се да ставам за показване, де. Боята е много приятна като консистенция, не се разтича, нанася се много лесно, не ми носи никакъв дискомфорт на скалпа. Остава само да харесам цвета, че имам още 2 такива бои. Simple Smile

# 281
Здравейте!
Естественият ми цвят е светло кестеняв , но се боядисвам руса от 10 години.Преди месец направих алергия към изсветляваща боя, която ползвам от няколко месеца - монтибело.
Има ли хипоалергенни изсветляващи бои?

# 282
Здравейте!
Пиша изключително рядко и то все с въпроси, но сега ще се похваля с цвят, който много ми харесва Simple Smile
Изключително съм благодарна на Принцесата и Анелия Димитрова за търпението и вниманието, което ми отделят !💐🎁🌸  Бах на косъм да се откажа от Oway, но не го направих....
За дамите с наистина много упорит червен пигмент все пак има надежда Simple Smile)))

Страшно съм ви благодарна момичета!

Анелия Димитрова, изчисти си кутията, моля Simple Smile

# 283
  • София
Бихте ли споделили как се справихте с червения пигмент ?

Аз използвам 90.3 + 0.0 на Oway и обмислям този път да сложа малко лилав коректор...Thinking

# 284
Червеният пигмент го преборих със синия коректор 0.8 по съвет на Принцесата.. Преди това опитвах със сивият, но не се получаваше

Общи условия

Активация на акаунт