Боя за коса - Blond48 - Клуб на блондинките

• 49 098
  • 758
  •   1
Отговори
# 255
Ще се оправи, търпение и грижа! А иначе как се получава цветът с тази комбинация? Достатъчно светло ли е?

# 256
  • София
Ще се оправи, търпение и грижа! А иначе как се получава цветът с тази комбинация? Достатъчно светло ли е?

Харесва ми цвета, но корена винаги е по-тъмен. Това е накъсването, въпреки че ме подстрига това остана, че много късо ще стане. Сега ще следя в корена и ако пак имам такива участъци ще спра да ходя при нея.
Според теб в корена ща издържи ли косата да ми сложи от супер изсветляващата на Кюн?

# 257
Ами мен са ме боядисвали няколко пъти с Кюн,не е лоша,но не ми е идвала силна или супер светла..кои номера са супер изсветляващи? Мен са ме боядисвали също с 15 нещо си.. трябва ти протеин определено

# 258
Шампоана ...да не е безсулфатен че мн оплитат изтощени руси коси
Това никога не го съм забелязвала или правила връзка м/у двете. В последно време ми е любим Джойкото за руса коса - той е безсулфатен, и не ми заплита косата.

Пробвах 8 Савана на Компания ди Колори - разочарование от получения цвят. Води се пясъчен - но стана топъл , няма да Ви пускам снимки защото на тях даже стои ягодово русо. Отговарят на цветовете обаче, обикновенно съм с 7ца ( на Вела трябва да е 8 ниво и по навик я купих и на тази боя )

# 259
Това никога не го съм забелязвала или правила връзка м/у двете. В последно време ми е любим Джойкото за руса коса - той е безсулфатен, и не ми заплита косата.

Пробвах 8 Савана на Компания ди Колори - разочарование от получения цвят. Води се пясъчен - но стана топъл , няма да Ви пускам снимки защото на тях даже стои ягодово русо. Отговарят на цветовете обаче, обикновенно съм с 7ца ( на Вела трябва да е 8 ниво и по навик я купих и на тази боя )

Аз мисля да смеся 7NS  и 7.11 плюс малко син коректор.
Още обмислям марката/цветовата комбинация... Аха да поръчам OWAY и намалиха Compania del colore... Grinning
И сега дилема....

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 15:58 от mimka3

# 260
  • София
Ами мен са ме боядисвали няколко пъти с Кюн,не е лоша,но не ми е идвала силна или супер светла..кои номера са супер изсветляващи? Мен са ме боядисвали също с 15 нещо си.. трябва ти протеин определено

Предполагам, че фризьорка визира тези:

# 261
Момичета, здравейте. Рядко пиша в темата, но я следя редовно. Хвърлила съм око на Селектив 1017. Води се "скандинавско русо". Преди време се бях боядисала със Селектив, само че равни части от 1000 и 1000.1. Цветът не ми хареса - имаше "блатен" оттенък, сиво зелен, явно пепелното на 1000.1 е било твърде силно. На следващия път сложих почти изцяло 1000 (натуралното) и съвсем малко от 1000.1. Тогава пък жълтееше. Сега не знам какво да очаквам от това 1017. Пускам скрийншот от сайта на Арлен.
Скрит текст:
Леко ме притеснява, че виждам един кафяв подтон. Да не избие нещо към кестеняво?! Основата ми е много светла - ниво 10-11. От години се опитвам да постигна точно този нюанс.
Скрит текст:

Скрит текст:
            И друг път съм си показвала косата - моят цвят и ниво на изсветляване е почти същият, но една идея малко повече жълтее. А когато сложа пепелен оттенък, посивява. Смеся ли пък с натурално или ако сложа само натурално суперизсветляващо без пепелно, тогава пожълтява. Идеи как да избегна този омагьосан кръг и да постигна желания нюанс?

# 262
Здравейте, имам питане. Тъй като от скоро ми се налага да се боядисвам в домашни условия, но със същата боя каквато използвам в салона. Използвам Вела с оксидант 9ка, но първият път вкъщи стана добре, но днес много оранжево в корените... незнам какво да го правя.. Та, да попитам, дали ако сложа повече оксиднат (1:2- слагам сега) ще се намали отенъка на боята или ще ми се поизсветли корена?

# 263
  • Велико Търново
Здравейте!
Искам да попитам блондинките с по-богат опит - Силноизсветляващите бои биха ли изсветлили дължините, които имат наслоена по тях боя или изсветляват само нетретирана коса, в случая корена?

# 264
Те биха, но не е препоръчително силноизсветляващи бои да се нанасят по дължините, защото боите са силни и има сериозен риск дължините да се съсипят ако се нанесат по тях. По принцип силноизсветляващите бои са предназначени за корени. Аз също съм се изкушавяла да си нанеса нещо пепеливо от най-светлите номера, за да си коригирам жълтеникавия нюанс на дължините, понеже обливки, оттенъчни балсами и тем подобни имат само временен ефект до няколко измивания, но тук ме посъветваха да не го правя.

# 265
Силноизсветляващите бои бутат цвят от боя с един, два тона максимум, и пак зависи каква е боята по дължините. Според мен са по щадящ вариант от блондор, но това е мое мнение.

# 266
  • Велико Търново
Питам за силноизсветляващите бои, защото със стандартните не мога изсветля косата достатъчно. Блондор не съм използвала до сега, не искам и да използвам. А що се отнася до дължините на косата, къса ми е, най-дългата част е около 4 см.
Чудех се за това   https://www.zlatnaribka.com/boya-za-kosa/izrusiteli-i-oksidanti/ … monia-free-200-gr
Блондор ли е, не е ли? Да рискувам ли?

# 267
Не съм го ползвала, но пише bleaching cream, безамонячен доколкото прочетох, но блондор. Може би да е една идея по-добро решение от прахообразния блондор.

# 268
Здравейте,дами !
Пиша с молба за помощ.Коя боя бихте ми препоръчали,това е косата ми до момента .
Израстнаха ми корените,но нямам идея към коя марка да се насоча.

Предварително благодаря!

# 269
Искам да попитам блондинките с по-богат опит - Силноизсветляващите бои биха ли изсветлили дължините, които имат наслоена по тях боя или изсветляват само нетретирана коса, в случая корена?
Не съм рискувала да свалям боя в домашни условия, не го и препоръчвам. Не просто поради факта, че резултата като цвят може да е меко казано разочароващ, а най-вече защото е голяма вероятността да се съсипе косата и вече само ножицата е решение.
Това което знам от фризьор че че има специални продукти - Ремувър, тук назад в темата се коментираше и измиване с разреден обезцветител. 
Мисля това е на Лореал продукта, но се консултирайте с Рибките по телефона Simple Smile
https://www.zlatnaribka.com/izrusiteli-i-oksidanti/obeztsvetitel … eal-efassor-28-gr

Общи условия

Активация на акаунт