Боя за коса - Blond48 - Клуб на блондинките

• 49 078
  • 758
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря Heart Eyes  Heart  но след фризьор и сешоар и аз съм влюбена в нея Grinning  толкова гладка я правят и обемна... Аз вкъщи нито имам време, нито умения да я направя така и като повдигнахме въпроса,моля ви споделете хубава четка за изправяне и обем като ефект фризьорски салон Grinning  да не скубе,накъсва и изтощава и качествен сешоар,че са много модели, гледам на Ремингтън,но не мога да се ориентирам кой ще върши работа за оформяне с четка..  тънък ми е косъмът с фриз в горната част

# 241
  • София
Благодаря Heart Eyes  Heart  но след фризьор и сешоар и аз съм влюбена в нея Grinning  толкова гладка я правят и обемна... Аз вкъщи нито имам време, нито умения да я направя така и като повдигнахме въпроса,моля ви споделете хубава четка за изправяне и обем като ефект фризьорски салон Grinning  да не скубе,накъсва и изтощава и качествен сешоар,че са много модели, гледам на Ремингтън,но не мога да се ориентирам кой ще върши работа за оформяне с четка..  тънък ми е косъмът с фриз в горната част

Ми в темата за профи козметика най-много се хвалят сешоар Parlux и четките Moroccanoil и Olivia Garden.
Ама си трябва и техника.
Някои момичета също хвалят въртящите се четки-сешоари на Rowenta.
Някои обаче и се опкават от тях.
Аз лично имам сешоар Parlux и четка Moroccanoil но ми е почти невъзможно да докарам ефект след фризьор на себе ди тъй като съм с две леви ръце.
Та първо помисли ще можеш ли да се справиш на тази дълга коса да въртиш сешоар и четка че инвестицията е не малка.
Даже може да пробваш с твоя сешоар и някаква евтина кръгла четка просто за да видиш дали въобще ще можеш или ще ти се оплитат ръцете както на мен 😓
Иначе ме интересува в боята вела добави ли коректор и как ти се струва сравнена с лорвен?
По-агресивна ли е?

# 242
  • Някъде там
Моя сешоар е на Филипс с функция за запазване на влагата.
Четките са ми на марокан, голяма и обла и голяма и плоска.
Справям се добре. Косата ми е малко под ключицата.

# 243
Също съм писала в другата тема - сешоар Парлукс и четки Марокан. Доволна съм и от двете.
Скоро отрязах 10 см от косата, че беше стигнала до кръста и ми олекна и на ръцете при сушенето Wink - колкото по дълга е косата толкова по трудно постигам обем в корените, иначе за дължините уменията съм професионализирала Simple Smile

# 244
Кристина, поздравления за прекрасната коса!
Аз съм доволна от термочетката на Babyliss
Коя е боята на Вела,която използваш, Колестон или?

# 245
Имам на Ровента,не става нито гладка,нито толкова подредена,може и в моите ръце да е проблемът,де Grinning взех и репликата на четката Ревлон,като идея е прекрасна и много лесна, но отново не е толкова загладена,гледах в Ютюб много хвалби и клипчета на четката hot tools,но я няма в България Sad коректор в боята не, само тези два номера смеси,като каза,че трябва да се пробват различни комбинации..иначе предполагам Колестон? Не съм много запозната с боята,за първи път я пробвам

# 246
Според мен не е нито до четка, нито до сешоар, а до умение. Фризьорката ми ме изправя с обикновена четка от Джъмбо, една голяма и дървена, с рядка тел в нея. Сешоарът ми е Филипс, не е много мощен, предният ми беше по силен. Но аз избягвам да изправям защото се изтощава и накъсва. Като съм гледала, основното завъртане при оформяне на косата е в основата на корена, надолу почти само разресва. И винаги с накрайник. Но според мен си е до умение, а и на себе си е по тридно да оформиш, отколкото на друг човек. А и тази дърга коса не знам как става обем, според мен с доста лак. Иначе тя тежи...

# 247
Фризьорката беше с много дълга коса (екстеншъни) и каза,че се изправя с четка и сешоар като си навежда надолу главата и действа с четката,а не както стандартно се сушат на сектори клиентките, защото било трудно при толкова дълга коса,ще пробвам и така

# 248
  • София
Кристина, убийствена коса !!! Много ми харесва Heart Eyes

След като съсипах моята перушина моля ви да ми препоръчате шампоан и маска/балсам.
Изхабявам второ шише на Kerastase Therapist и маската.
Имам и с кератин на Alfaparf.

Предварително благодаря и бъдете здрави!!!

# 249
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Преодолях страха си да ползвам син коректор. 😊 😊 😊. Представях си се, че ще стана, като онези бабички със сините коси, но уви. Достраша ме да сложа и зелен коректор,но мисля вече смело да използвам синия. Ползвам безамонячна та боя на Инебрия 8.1,но много ми оранжавее, като се измие цвета. Та със синия коректор стана супер. Не исках да сменям боята защото косъма ми изглежда много добре в сравнение със другите бои, които съм ползвала. В момента съм в процес на изрязване на косата. 😊Досега с Инебрията ползвах лилав коректор, но уви-трагедия си ставаше всеки път.

# 250
Здравейте, какво ще препоръчате за накъсваща се коса?

# 251
Аз лично ножица.

# 252
Аполония, благодаря Heart Eyes   а ти с какво успя да си съсипеш косата? Редувай хидратиращи с протеинови продукти,може да погледнеш терапиите на Афоджи, протеиновата е за силно увредени коси. Домашни маски също..терапии нощни преди измиване също са вариант

# 253
  • София
Аполония, благодаря Heart Eyes   а ти с какво успя да си съсипеш косата? Редувай хидратиращи с протеинови продукти,може да погледнеш терапиите на Афоджи, протеиновата е за силно увредени коси. Домашни маски също..терапии нощни преди измиване също са вариант

Благодаря ще ги погледна Stuck Out Tongue Winking Eye
От незнание в домашни условия.
Допълнително сега ходя на фризьор и ми маже корена с Кюн, микс между 1511, 1517 и 1519 с 40% и на места косата е доста накъсана. Питам мацката, защо е така и тя казва, че не знае. Готина е, но се замислям да търся друг фризьор, явно нещо не е ОК. Допълнително да не говорим, че корена винаги е различен и ме дразни много. Каза ми, че имало супер изсветляващи на Кюн, но косата няма да ми издържи. Аз си мисля, ако маже само корен, нали е нова коса, защо да не издържи?
Поли фризьорката, която препоръчах е много готина, но ми е далече да ходя на 3 седмици при нея и ми е малко скъпо, затова започнах в квартала.

# 254
  • София
Можеш да пробваш маската на Morrocan oil хидратиращата (с кафявата капачка) или класическата на макадамия.
Шампоана не прави толкова разлика според мен, но в никакъв случай да не е безсулфатен че мн оплитат изтощени руси коси

Общи условия

Активация на акаунт