Боя за коса - Blond48 - Клуб на блондинките

• 49 060
  • 758
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, момичета. Вчера се боядисах с Lakme Chroma, номер 10.17, платинено русо синьо пепелно. Основният цвят се получи супер, но понеже имам и кичури - те станаха синьо сиви и съм като полубабка в главата 😂😂 Някакви идеи как да махна този ефект?

# 226
Направи си маска с горещи масла за поне 40мин. и после измий два пъти с ДПШ. Накрая силно подхранваща маска.
Няма да свалиш всичко,но поне отчасти...
Другия път такива цветове нанасяй само в корена

# 227
  • София
Момичета, между  2 боядисвания използвам тониращ крем на Лакме -silver с 1.9 оксидант.Но в момента ми е свършил оксиданта и не откривам такъв -дали мога да го заменя с оксидант 3?

Можеш. Просто наблюдавай косата по време на процедурата, в зависимост каква степен на тониране желаеш.

# 228
Уикендът сигурно ще се боядисвам сама. Ще мажа корена с боя и окс 12%,след това искам да направя за 5-10 мин обливка по дължината,ясно е разреждането с вода на останалата боя,но за допълнителна защита какво мога да сложа? Зехтин? Или ще е достатъчен колър плекса? И вода колко всъщност е достатъчно, нещо като консистенция боза или по-рядко

# 229
Момичета, боядисвате ли се докато сте в цикъл?
Взех си една боя на Иноа, то пък се оказа че е за 70% бели коси. Дали има някакво значение, че съм с далеч по-малък процент бели коси?

# 230
  • там, където ми харесва
Аз да, боядисвам се в цикъл. Едно време беше това за боядисването. Не знам боите ли са били тогава такива?

# 231
Благодаря:)
Ще видим какво ще се получи след малко.

# 232
И аз се боядисах в четвъртък,бях в цикъл,пробвах за първи път Вела Hug не е лоша хич,после ще пусна снимки

# 233
Алба роса,бих искала да споделиш впечатленията си от Иноа! Чудя й се от доста време,не смея да пробвам,а все с безамонячни се боядисвам!

# 234

# 235
Уаууу, Кристина, прекрасна коса♥️ Би ли споделила с каква боя се правиш и какви продукти използваш?

# 236
В четвъртък за първи път Вела 1211 и 1281,но пак казвам моят корен е много черен и много трудно се изсветлява, изключително упорит пигмент. Боята е много хубава,но трябва да се наслои,две мои приятелки със същите трудни корени вече 4-5 пъти се боядисват със същата боя и са доста по-светли от мен в корена. А продукти всякакви,обичам да сменям,нямам нещо конкретно любимо, просто гледам да използвам хидратиращи и възстановяващи маски,шампоани,балсами и тн

# 237
Всеки път ме изумява косата ти Кристина Heart Exl
Цвeтът ти е страхотен, отива ти - но най-вече ме изумява състоянието на косъма ти ( особено сега като каза че ти е тъмна по принцип )

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 18:05 от Casual

# 238
Благодаря Heart аз само корен тормозя,надолу не пипам,само обливане 5 мин Grinning

# 239
  • Някъде там
Кристина, косата ти е уау.
Цвета е страхотен, състоянието на косата също.
Това е една от най хубавите руси коси които съм виждала.

Общи условия

Активация на акаунт