Боя за коса - Blond48 - Клуб на блондинките

• 49 055
  • 758
  •   1
Отговори
# 210
И аз вече не гоня пепелно, втръсна ми. Хареса ми цвета. Не знам при мен ще се получи ли,в момента търся ефект на бежово, пясъчно,златно русо

# 211
  • Варна
Твоята коса е благодат за  изсветляване. При мен без коректорите щеше да е морковен корена.

Ivena изгорената късаща се коса ако трябва да сме честни не се лекува с нищо освен с ножица. Ние блондинките обаче сме упорити магарета и рядко се предаваме Grinning. С подходящите продукти може да се доведе визуалното и състояние до прилично и с времето да се изреже изгореното. Начинанието обаче е скъпо. Изисква си профи продукти/маски,терапии и финиши на кило/.

# 212
  • София
Все нямах време, та ето сега ще постна как стана цвета с лорвен
Това е на стайна светлина, на дневна цвета е една идея по-светъл и една идея по-пепелив.
Доволна съм, правя само корени БЕЗ обливки по дължините.

# 213
Здравейте, момичета! Пак съм аз с питанка за боите на Oway. Искам да си направя косата бежово руса, но имам силен оранжев пигмент. Може ли някоя от вас, която е ползвала Oway, да ми препоръча цвят, бустер и коректор, както и номер на оксидант? Благодаря ви много!
Прилагам и снимка на моментния цвят:

Изсветлена беше с помощта на кичури, но много оранжевееше и в момента е матирана с 6.12, 8.1 и 12.21 на Давинес.
Под бежово русо разбирам нещо такова:
https://www.google.com/imgres?imgurl=http://vietnamhair.vn/temp/ … mp;source=sh/x/im

# 214
Здравейте блондинки, влизам в темата с питане. Искам да изсветля косата си доколкото е възможно, не търся специален цвят, просто съм решила че искам да ми е по-светла. По принцип косата ми е кестенява. От години се боядисвам тъмно кестенява като обикновено първата седмица съм черна. Преди няколко месеца споделих с фризьорката. Цвета който ми направи наистина беше най-светлото кестеняво което някога съм имала. На следващия месец каза само ще намажем корените, после ми разнесе боята върху цялата коса-резултата беше отново тъмно кестеняво. На следващия месец реших че ще се боядисвам сама. Взех на Лореал светло кестеняво. И какво мислите че стана-отново черно. Сега месец и половина по-късно съм в дилема колко светла боя мога да сложа без да ставам червена, оранжева, жълта или какъвто друг вариант има. Косата ми в момента

# 215
Няма да стане според мен без обезценяване. Най много да докараш светли корени и тъмни дължини. Иначе можеш да пробваш със силна боя по дължините и силен оксидант, но няма гаранция дали ще смъкне цвета. И трябва да пазиш корена, който не е боядисван в тъмно, защото неговият цвят ще се изсветли.
Вариант е кичури, но пак има вероятност да се съсипе косата. И другият вариант, фризьор, който да изсветли. Боята, която би следвало да нанасяш, трябва според мен да е поне 7 мица за да не става тъмен цвета. Ако си взела 6, затова е станала тъмна. А и имаш наслоен цвят по дължините, който с подобен номер боя няма изобщо да мръдне.

# 216
  • там, където ми харесва
Аз започнах постепенно да се изсветлявам. Примерно ако си между 3-4 следващия път като се боядисваш вземи 6-ца и така постепенно 7-ца, 8-ца 9,-ка.Разбира се и подстригваш.

# 217
Предното боадисване взех 6.00. Сега да взема 7 или ако рискувам с осмица каква да бъде 8, 8.1 или 8.12. Четох много за тонове и подтове и нищо не разбрах.
И всъщност пак ли да ползвам Лореал (амонячна)или друга (от дрогерия, аптека)боя?

# 218
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Светъл кестен за мен си е тъмно. По вашите думи разбирам, че искате да сте ниво осмица, но това става с наслагване и постоянство с една боя. Грешка е да се хвърлят от марка в марка защото всяка боя е различна. Има някои бои на, които седмицата изглежда, като осмица при повечето. Правете само корен поне 4 пъти с една боя за да се наслои и съответно ноцицата трябва да играе за да се изхвърли тази шарения, която се е получила.

# 219
  • там, където ми харесва
Да с една и съща боя. Следващия път вземи 7-ца пак на Лореал. Обаче същата серия , с която си се боядисала , защото на им се различават цветовете, т.е. 7-ца на Лореал от 12 лв. се различава от 7-ца на Лореал от 8 лв.
П.П. Знам , защото сега се боядисвам с тях.

# 220
Така, момичета намазах се с 8-ца. По дължините мисля че няма разлика, но поне не е потъмнена. На силна светлина под лампата корените са рижави, което ме притеснява за следващо боядисване. Дали не е по-добре да ползвам 8.1 или 8.12?
След една година може и да стана блондинка или рижавинка😀

# 221
  • там, където ми харесва
Може 8,1 е със сиви отенъци аз се боядисах сега с така ,но основата е светла. Така, че не ти обещавам нищо.

# 222
Когато искаш да станеш по светло руса а си с тъмна коса се ползват по светли бои. Пигментът в корена е силен. Моя със светла боя жълтее. В момента рижавее, защото го боядисвам с 9 ка. Особено след като минат седмица две от боядисването, цвета се губи. При мен .1 в корена не дава особена разлика в пепеливо, само по дължините. Има момичета в темата, които добавят коректори в силно изсветляващи бои, при тях корена се получава. Аз нямам вече нито време, нито желание да се занимавам.
Обаче ако боядисаш косата в по светъл цвят, корена ще изпъкне а надолу разликата с тъмното ще остане.
Иначе цвета си е хубаво тъмно русо в корена.

# 223
Момичета,какво да си взема за да си направя обливка цвят праскова?🤔

И в момента косата ми оранживее и боята доста бързо се отмива.Дали ще има проблем ако всяка седмица си правя обливка до следващото боядисване 🤔

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 13:11 от bubanka

# 224
Момичета, между  2 боядисвания използвам тониращ крем на Лакме -silver с 1.9 оксидант.Но в момента ми е свършил оксиданта и не откривам такъв -дали мога да го заменя с оксидант 3?

Общи условия

Активация на акаунт