Боя за коса - Blond48 - Клуб на блондинките

• 49 095
  • 758
  •   1
Отговори
# 555
Страхотен цвят! Коя боя коментирате, Вела ли?

# 556
12 %, Алфапарф, пигментът също е техен, ако се сложи и допълнително изсветлява щата им добавка osp ще стане и по-светло, но.. вкъщи нямах Grinning

# 557
  • BG-DE
Хубав е цветът по дължините но защо 5-6 см към корена изглеждат около тон по-тъмни, нарочно търсен ефект ли е?

# 558
Кристина, браво, страхотен цвят! Точно това, което и аз целя Heart. Наистина не мога да му се нагледам. Моите дължини са подобни, но ме притеснява как ще поддържам корена...
Твоите корените какви са? Значи слагаш 11:21, 12 % окислител и какво още на корените?

# 559
Сега ще ви покажа снимки преди и ще видите защо. Макар че на живо цветът е равномерен и много красив, но на снимки розовото най-трудно се улавя за съжаление. Естественият ми цвят е почти черен, не знам вече какво се води, около 4-ка е, различно ми казват. И по принцип с боя трудно постигам задоволителен резултат, но ме е страх да обезцветявам, дълга ми е до кръста и не искам да рискувам да я прецакам... Затова все правя компромис с корена, сега ще прикача снимка. Директен розов пигмент в боята на Алфапарф, за първи път пробвам сама вкъщи,може да се сложи и в шампоан или маска

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 13:09 от Christina-89777

# 560
  • В полите на Пирин планина
Кристина, страхотен ти е цветът! Много добре ти стои на тена!

# 561
  • София
Christina-89777,

Много хубав цвят и много ти отива Grinning
При мен никога не би се получило толкова еднакво корен и дължина Confused
След като си съсипах тотално косата при фризьори сега ще ходя при препоръчан фризьор да пооправи нещата и се надявам вече да е моя човек Blush

# 562
  • София
Сега видях че този уникален цвят е постигнат с боя 7.21 на alfaarf и то безамонячна - направен е мат.
Според вас възможно ли е и ако да с какъв оксидант? И дали няма да стане много тъмно?
Основата ми е като на клиентката или една идея по светла

След:

Преди:

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 16:48 от Мélisande

# 563
  • София
Малко на маркетингов трик ми мяза.... ама знам ли, при мен коса намазана с 8ца става супер тъмна... 5мин. по дължините, звучи като да се отмие след 2-3 измивания.

# 564
И аз видях тази промяна,но мисля ,че й е вдигнал балеажа,което като го мие ,става като "блондор баня" на краищата ,изсветлява леко ,и после е сложил тази " най-нова ,модерна боя" като мат . Но иначе много ми харесва ,когато аз бях с балеаж обожавах да се матирам само че 9.21 или 9.23 ,алфапарф ,бес ,yellow.

# 565
Имам възможност за избор между боите Колестон ,Алфапарф,  маджирел и лорвен! Коя според вас е най-удачна за не прекалено светъл студен цвят. Основата ми е светла ,ако това има значение!

# 566
Сега видях че този уникален цвят е постигнат с боя 7.21 на alfaarf и то безамонячна - направен е мат.
Скрит текст:

На моя екран цветовете на косата при двете снимки изглеждат различно.

# 567
  • София
Именно, те са различни и в поста който разбирам че е с рекламна цел но все пак пише че това е постигнато с безамонячна 7ца само чрез мат и се чудя дали това е възможно? Можеха поне да сложат същата марка боя и да напишат че е постигнато с 9ка.
Мисълта ми е на светла основа ако сложа 7ца та от постта дали ше има такъв ефект

# 568
Именно, те са различни и в поста който разбирам че е с рекламна цел но все пак пише че това е постигнато с безамонячна 7ца само чрез мат и се чудя дали това е възможно? Можеха поне да сложат същата марка боя и да напишат че е постигнато с 9ка.
Мисълта ми е на светла основа ако сложа 7ца та от постта дали ше има такъв ефект
Пробвай на кичур само ,мисля че си по светла ,и ме притеснява ако намажеш цялата ще потъмни .

# 569
  • София
Според мен, не. Те са професионалисти, аз аматьор, какво знам аз Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт