Боя за коса - Blond48 - Клуб на блондинките

• 48 974
  • 758
  •   1
Отговори
# 120
  • София
До сега не съм се включвала в темата, само ви четях, че не съм типичната блондинка, но последните мнения са пълен потрес. И ще ги изтрият, надявам се, че скапват цялата хубава тема.
По повод продуктите на OWay и моите впечатления са, че са изключително добри продукти, а аз такова мнение не давам на сляпо.
Боята е много добър продукт, който ползвам от известно време и нямам разочарование. Покрива белите коси, доколкото ги има и не пада лесно цвета, а аз не поддържам цвят между боядисванията с тониране.

# 121
Пиша за oway, с чийто състав съм запозната. Ph на всички бои от серията hcolor на oway, включително и 90та серия е 10.
Значи твърдите, че номер 1 (черно), номер 10 (екстра светло русо) и номер 90 (силно изсветляващ) са еднакво алкални (Ph 10)? Защо тогава изобщо съществува серията 90 (силно изсветляващи), след като тя би трябвало да изсветлява точно толкова колкото и 10-ките (нали всички са еднакво алкални с Ph 10)?

# 122
Не го твърдя аз , а се позовавам на официална информация от производителя, която ползват фризьорите в цял свят, работещи с марката Oway.

Усмихнете се. Животът е хубав.  Hands V

# 123
Страхотно! И все пак, защо изобщо съществува серията 90 (силно изсветляващи), след като тя би трябвало да изсветлява точно толкова колкото и 10-ките (нали всички са еднакво алкални с Ph 10)?

# 124
90та серия на hcolor от oway e създадена и работи на различен от познатите ви принципи. И т.к. досега сте дала да се разбере, че очевидно не харесвате боите Oway - OrganicWay, не виждам смисъл от въпросите ви.
Бъдете здрава и се усмихвайте. Hands V

# 125
О, не. Напротив. Вие ми отворихте очите за продуктите на тази марка!

90та серия на hcolor от oway e създадена и работи на различен от познатите ви принципи.

А сега ми е дори още по-интересно. Моля, разкажете повече (по принцип не съм запозната марката да има някакви патенти, особено по отношение на изсветляващи бои)! Hands V

# 126
Anelia Dimitrova, много благодаря! 💐
Аз бих искала да си продължа с тази боя и много, много ще се радвам на помощта ти Simple Smile
Тези цветове ги взех като обсъждах нещата  с дамата в салона на Арлен, но ще сменя с каквото е нужно.
Аз съм с естествен цвят около 5 и много упорита и издържлива на боя, и покритието на бялата коса го няма. Преди няколко месеца фризьорката ми правеше цвета като слагаше много, много сиво към малко някакъв цвят и така се получаваше горе долу, но и скалпа ми беше ужасно изгорял.
Много ми харесва цвета на gerispa или нещо малко по- пепелно, поне към това се стремя.
Наистина ще съм ти страшно благодарна да ми кажеш какво точно да смеся и по колко, да слагам ли коректор и т.н.

# 127
Според вас каква боя използва Гала от На кафе? 😃

# 128
Здравейте,моля за помощ. Как мога да изсветля косата на моя приятелка,с какви продукти,иска тъмно пепелно русо Simple Smile благодаря за отоговорите

# 129
Косата изглежда боядисана, така ли е? Ако е така, не ви съветвам. Тъмна е и ще докарате рижав, вместо пепелен отенък, ако изобщо успеете да изсветлите.

# 130
Косата изглежда боядисана, така ли е? Ако е така, не ви съветвам. Тъмна е и ще докарате рижав, вместо пепелен отенък, ако изобщо успеете да изсветлите.

Благодаря,а фризьор дали ще успее Sad

# 131
Ех....зависи от фризьора, нали?

# 132
Ми то тъмно пепелно русо е 6.1.Накъде повече да се изсветлява косата.На снимката изглежда някаква седмица,на места даже осмица.Друг е въпросът какъв точно цвят иска приятелката ти.Май не е тъмно пепелно русо
Сами няма да се справите,много цветове има по косата,доста играчка ще падне за да се изравни цвета от корена до върховете

Favoured Какъв цвят или каква марка?  Хвърлих боба,ама не ми показа марката Grinning
Шегувам се,цвета според мен е butterblond (натурално+бежово+златно),но коя е марката и кои цветове смесва в действителност...Rolling Eyes кой знае

# 133
Косата ми изглежда червено кестенява. Тук таме изсветляла от слънцето, което хич не ми я прави 8 мица. 6 ми е доста далеч от русото, пък било то и тъмно. Имам някаква представа може би какво иска, но ми се струва, че в домашни условия е доста трудно и с голяма вероятност косата да се унищожи.

# 134
Блгодаря мацки Simple Smile Ще ходим на фризьор ❤

Общи условия

Активация на акаунт