Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случва, когато смесите боя за коса 1018 с 00 от L'Oréal?
Как мога да постигна пепеляво русо без жълти оттенъци с L'Oréal?
Как мога да закупя боя за коса L'Oreal?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случва, когато смесите боя за коса 1018 с 00 от L'Oréal?
-
Как мога да постигна пепеляво русо без жълти оттенъци с L'Oréal?
-
Как мога да закупя боя за коса L'Oreal?
-
Колко окислител се използва с боята Lorewin?
-
Как се прилага боята Loreen?
, че аз се съмнявам във възможностите си за намазване на корен, който не виждам. 😊
да накарам фризьор работещ с Мърфи да ме тонира с Гарниер 
Да, за оксиданта знам, че е двойно, но не бях сигурна за боята колко точно да сложа и дали от трите поравно, и от там да изчисля останалото. Затова исках мнение от хора, които са ползвали вече продуктите. А слагате ли нещо допълнително към сместа? И какъв % оксидант използвате?
Твоето русо какъв нюанс е д/г? А 8ца или 9ка не идват ли тъмнички? И да попитам, една приятелка ми сподели, че не прави обливки, а веднъж в седмицата само се мие с лилав шампоан, това дава ли същия ефект или си е строго индивидуално при различните типове коса?
За сведение- към момента косата ми е къса, изсветлена до 11- 12 ниво, без блондор - т.е. косъма е здрав и с гладка и затворена кутикула. Косата ми е гъста и плътен косъм.