Боя за коса - Blond48 - Клуб на блондинките

• 48 991
  • 758
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Аз се чудя, дали да не купя един Олаплекс, цената е стряскаща, но на мен 250мл. 1 и 500мл. 2 ще ми стигнат за година, взимам го от приятелка фризьорка, 540 или 570лв. не помня 500мл. 1 с 2бр.х500мл.2.

# 631
  • София
И аз влизам с питане към ползващите Oway боя за коса.За втори път се боядисвам с нея, като първия използвах 9 оксидант и имаше разлика в корена, сега взех 12ка, като боята е 90.00 и 0.0 смесвам равни количества от двете, и с 12ка оксидант пак има разлика в корена, не е толкова голяма, но я има, което не ми харесва.Основата ми е между 6ца и 7ца, като до сега използвах силно изсветляващата боя на кидра, никога не съм се обезцветявала преди боя. Какво мога да направя за да засиля oway, защото съм много доволна и искам да я ползвам, но пък бих искала да избегна разликата,която се получава?
Тази разлика с какво я сравняваш ? С дължините ли - на които са слагани друга боя или с предишното боядисване когато окислителят е бил 9% ?
За сведение  аз използвам 20мл 90.3 + 20мл 0.0 + 30мл 9%окисл. + 30мл 12%окисл. Това само за корени. Седя 50 мин, основата ми е 5-6.  И при мен има разлика с дължините, които са боядисвани с амонячна боя, но съм се примирила и просто ще продължавам с тази схема докато не я уеднаквя цялата.  Боята е супер и не искам да се отказвам от марката Simple Smile

# 632
  • Бургас
Аз се чудя, дали да не купя един Олаплекс, цената е стряскаща, но на мен 250мл. 1 и 500мл. 2 ще ми стигнат за година, взимам го от приятелка фризьорка, 540 или 570лв. не помня 500мл. 1 с 2бр.х500мл.2.
Вероятно не му пречи да седи отворено по една година /нали голяма част от козметичните продукти си имат марка за ползване, след отваряне/.
Ами ако цената за 500 мл. от 1 и 1000мл от 2 е  540лв - 570, то половин количество 250мл + 500мл. е точно на цената на травел кита, който е 100мл + 200мл. Аз затова не виждам грам смисъл в този травел кит.

# 633
  • София
И на мен утре ми предстои боядисване при фризьор, че положението е много лошо и страшно, благодарение на предходния фризьор Confused
Косата е супер изтощена и накъсана, ужасна, дано ме приведат в приличен вид утре Blush
Ще ме мажат с боя на Estel, доколкото разбрах са руски.
Да ви попитам във фейсбук има ли група, като тази тук?

# 634
  • София
Вероятно не му пречи да седи отворено по една година /нали голяма част от козметичните продукти си имат марка за ползване, след отваряне/.
Ами ако цената за 500 мл. от 1 и 1000мл от 2 е  540лв - 570, то половин количество 250мл + 500мл. е точно на цената на травел кита, който е 100мл + 200мл. Аз затова не виждам грам смисъл в този травел кит.
24м може да седи след отваряне.

# 635
Аз доста съм търсила група из фейса, но така и не съм намерила, искате ли да си създадем?

Направих група Клуб на блондинките,  групата е private и е visible, така че които желае, може да се присъедини

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 14:47 от brumm

# 636
  • София
Аз доста съм търсила група из фейса, но така и не съм намерила, искате ли да си създадем?

Направих група Клуб на блондинките,  групата е private и е visible, така че които желае, може да се присъедини

Супер, аз съм ЗА Hug
Във ФБ ми е по-лесно.
Но нищо не ми излиза, като търся - Клуб на блондинките Confused

# 637

Ако искаш опитай отново, може би е била в процес на създаване, знам ли

# 638
  • София

Ако искаш опитай отново, може би е била в процес на създаване, знам ли

Нищо не ми излиза Cry
Можеш ли да ме поканиш? Daniella Nenova

# 639
  • София
Аз също не я намирам...Thinking Линк ?

# 640
  • София
Аз също не я намирам...Thinking Линк ?

Според мен, щом е private group и има опция invite, значи само някой член на групата може да те покани.

# 641
Мога да поканя само хора, които са ми в приятели във фейса. Пратих линк на Daniella Nenova през месинджър, ако тя успее да постне линк тук, защото на мен през телефона ми е доста трудно. Но все пак ще опитам

https://www.facebook.com/groups/701763947156035/?ref=share

# 642
Здравейте, и аз искам да се включа за олаплекс ,да си разделим, от много отдавна го дебна на промо цена .

# 643
Аз я намерих лесно ! Очаквам приемане. Благодаря!

# 644
  • Бургас
Здравейте, и аз искам да се включа за олаплекс ,да си разделим, от много отдавна го дебна на промо цена .
Ако има нишан да я разделим на 3, да я взимаме. Аз и за на две съм съгласна. Гледах colorplexa на рибите. И ако няма нишан да разделим олаплекса, ще си взема него за проба 3-4 дози.

Пуснах си и аз заявка за ФБ групата /небоядисана ми е косата на снимката Simple Smile/. Че няма да се оправя сама с новата си коса, няма. Обаче вие ще "ме оправите".

Общи условия

Активация на акаунт