Голямата тема за малките масла - 23

• 59 278
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, започнах самоназначен прием на масло от вечерна иглика за регулиране на хормоните. Започнах го на втория ден от началото на цикъла ми, който беше необичайно слаб и ту го имаше, ту не. След приема на маслото цикъла ми съвсем спря и вече закъснява с една седмица. Възможно ли е да е от него? И как се приема точно маслото за регулиране на хормоните. Аз пия всеки ден 2х500мг. Четох, че някои хора го пият в определен период от цикъла, да не би да сбърках с това мое ежедневно приемане?

# 691
  • на Мелмак
Пия от години по 1000-1300 мг дневно, зависи от това какво съм купила. Нямам промяна в цикъла, в други отношения да Simple Smile

# 692
Здравейте, започнах самоназначен прием на масло от вечерна иглика за регулиране на хормоните. Започнах го на втория ден от началото на цикъла ми, който беше необичайно слаб и ту го имаше, ту не. След приема на маслото цикъла ми съвсем спря и вече закъснява с една седмица. Възможно ли е да е от него? И как се приема точно маслото за регулиране на хормоните. Аз пия всеки ден 2х500мг. Четох, че някои хора го пият в определен период от цикъла, да не би да сбърках с това мое ежедневно приемане?
А има ли вероятност да сте бременна? При такъв странен цикъл аз бих направила тест за бременност.

# 693
  • Варна
Близо 10г. Пиех редовно иглика каквато купя. Най често 1300мг. от Айхерб. Спирах я по време на цикъл само. Не ми е влияла на цикъла или ако го е правила е било в положителна посока. Практически ми спести всички красоти на пременопаузата.

# 694
Почетете малко за дифузерите, за да решите какъв вид искате.
Аз държах моят да е без нагряване, тоест с ултразвук. Също така не исках никакви филтри, защото не ми се занимава с консумативи.
Друг дифузер, който ползвам често, е пасивен - плочка от нелакирана керамика, като съм виждала и дървени и от камъни от лава. Той "яде" повече масло и ароматизира по-малко пространство, но е идеален за банята, например, понеже е без ток.
А ультразвука не е ли вреден? Нали уредите против хлебарки и други вредители са ултразвукови? или зависи от честотата? Толкова търсих, не намерих нищо по въпроса . ( и аз имам ултразвуков дифузер...)

# 695
Предполагам, че зависи от честотата. За пръв път попадам на такава информация, ще проуча.

# 696
Алтея Органикс правят предварителен черен петък от днес до 22.11. - 30% на флорални води и 20% на масла и други.

Скромно се отчетох, само с три води и три масла. Иначе бях понапълнила количката, но навреме се спрях и спасих от банкрут.

През профила, мисля, има допълнителна отстъпка, защото след като излязох, виждам други цени.

# 697
Алтея Органикс правят предварителен черен петък от днес до 22.11. - 30% на флорални води и 20% на масла и други.

Скромно се отчетох, само с три води и три масла. Иначе бях понапълнила количката, но навреме се спрях и спасих от банкрут.

През профила, мисля, има допълнителна отстъпка, защото след като излязох, виждам други цени.

А как се влиза в профила? Не виждам никъде входа за сайта.

# 698
Иконката за вход е в горния десен ъгъл.

# 699
Иконката за вход е в горния десен ъгъл.

Благодаря за фокуса. Бях направила поръчката, канцелирах и влязох през профила си и наистина сумата падна с 60 лв, на 250 лв поръчка.

# 700
Къде пишете код за намаление в поръчката?
Аз направих поръчка през профил /в Алтея/. Имам код, не виждам поле, в което да го напиша.

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 20:38 от Sweta

# 701
Няма код, намалението си е директно отразено на сайта.

# 702
Аз имам - личен код, на мейла.

# 703
Този личен код как се получава?

# 704
  • София
Благодаря за прекрасната тема и споделеното от момичетата тук с много ценна информация за упоребата на маслата!
Запалих се още повече четейки ви.Преди години се бях надъхала да си правя кремчета за околоочен контур и лице,по този повод четох за водната,маслената част и емулгатораДаже се сдобих с някои съставки и приспособления,но някак не стигнах до край...
Искам да ви попитам,някой забърквал ли си е домашно кремче?Или по-добра идея е да се ползва базов крем + масла?
И да споделя,че си взех преди 2 дни този
Скрит текст:
дифузер от Лидл,с вместимост 80мл,но за целта в спалнята ми е идеален.Работи 3 ч до свършване на течносстта и се изключва.Доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт