Джан Яман - свободна тема за размисли и страсти

• 43 407
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Добро утро!
Днес рано ви поздравявам, ама не съм лягала, цяла нощ готвих! Ще спасим Джано от гладуването Poultry Leg

Джан е свалил маската, снимал се е. Явно е излязл при тълпата накрая. Не можах да намеря подробности какво, що. Само се притеснявам да не му направят проблем, че си маха маската Rolling Eyes

# 361
Добро утрооо! HugCoffeeTwo Hearts

Джан е вече в Италия.Hands Plus1 Голяма е еуфорията на фенките както в Италия,така и сред нас в темата! Wink Благодаря на всички,които пуснаха новите снимки,видеа и ни направиха съпричастни за всичко случило се около Джан!

И 2-ри фрагман ни пуснаха снощи...

Желая ви приятен слънчев есенен ден! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 362

Бонджорно и от мен, красавици!

Днес лекцията ми е кратка, но животоспасяваща!

Ако на гости ви дойде мъж като този:

Просто вземете едно голямо парче месо, сгответе го и го посолете обилно! И му дайте да се наяде като нормален човек! Няма да сбъркате никога!

Афиет олсун!
Бон апети!
И до нови срещи! Kiss

# 363
Момичета, тоя Рим така и не отидох да го видя... Дали да не и направя една екскурзия Joy Joy

Мислех си обаче, защо Джан напоследък ми се вижда доста отслабнал? Със сигурност не е случайно! Според мен се готви за някаква роля в която го искат без толкова мускули Thinking Вие как мислите? На някой друг правило ли му е впечатление промяната във физиката?

# 364
Мислех си обаче, защо Джан напоследък ми се вижда доста отслабнал? Със сигурност не е случайно! Според мен се готви за някаква роля в която го искат без толкова мускули Thinking Вие как мислите? На някой друг правило ли му е впечатление промяната във физиката?
Да, на мен Wink. И аз забелязах как постепенно отслабна. Мислех си, че е от натоварения му режим по време на снимките на МГ. Обаче се надявам да е нов проект.

# 365
На летището, когато казали на Джан, че момичетата са били много културни и дисциплинирани, той отговорил "Те са моите момичета" Blue Heart

# 366
Ще се омъжиш ли за мен?
- Да, милион пъти да..................
Heart

Вижте им само очите... страхотни! Иде ми да ревна...
Добро утро и от мен!
Досега не съм писала, но ви чета непрекъснато и много ви се радвам Simple Smile
Добре, че сте вие и неизчерпаемото ви чувство за хумор, че иначе от събота насам яко се бях сдухала.
В другата тема някой писа, че всъщност цензурата е натиснала Фокс да спрат сериала заради сцената с танцьорките в последния епизод, но... вече няма значение...
Гледаме само напред и очакваме новите проекти Simple Smile
Хубав ден на всички, следвам ви навсякъде, каквато и тема за Джан да отворите, с вас съм Simple Smile
Baci a tutti! Heart

# 367
Когато ти изникнат неотложни служебни ангажименти Laughing

Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

patencet0_,  ти му казваш екскурзия, а аз - работа по служба Grinning която както иска да го наименува пред мъжа си Grinning ще отслабне, разбира се, ако се храни с гурме и у дома Grinning

Anеto, добре си дошла! Simple Smile

# 368
Чао грешни синьорини

Малко да ви вдигна адреналина..духа и настроението : ))
И най- вече да ви украся кръгозора... Nerd

От дистрибутора Globalagency  съобщават, че турската романтична комедия Erkenci Kuş с Джан Яман & Демет Йоздемир е купена от един от основните  канали в Америка/USA.
 От друга страна, сериала вече е продаден на почти всички Латиноамерикански страни.

Хайде да превземем и Америка.. а после и целият свят!! Joy Joy (нямам и най- малко съмнение, че Американките ще останат омаяни и заслепени от Джан Дивит) Heart Да им е честита новата мания/лудост и на тях! Joy
Джан, Демет и целият екип на РП, заслужават всичко това!

----------------------------------------------------------------------------------------
"Джан Яман беше приет като крал в Италия"
"Щом актьорът Джан Яман стъпи в Италия, той беше посрещнат като крал.
Красивият актьор, който отиде в Италия за гост в телевизионен канал, беше нападнат от феновете си веднага след като стъпи в Италия."
Днешните новини за Божествения в Турската преса https://www.medyatilkisi.com/amp/magazin/can-yaman-italyada-kral … ilandi-h3607.html

Точно като Крал е навсякъде където иде.. нека знаят и видят в Анадола..

-------------------------------------------------------------------
Ето и закуската по Италиански.. мускулите да захрани : )) Стори от лелите (Илкер и Джунейт)

----------------------------------------------------------------------
Из соц. мрежи, ври от снимки и клипчета на Джан в Италия.. няма как да качим всички. : ) Но, ние си го знаем нашия красавец.. всички са щастливи от появата му.. така както и ние тук му се любуваме..

Сега да видим, тези предавания, ще можем ли да ги гледаме.. Аз специално съм мн. зле с Италианския Joy
Знам, Ти амо..Бонжорно, Чао и Пронто Joy
За довечера..сме пред телевизорите Nerd трябва да издиря предаването по кой канал ще е.. и да го гледаме онлайн Joy

Ането Hug скачай при нас грешниците, да се забавляваме заедно : ))

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 14:18 от grozdence.

# 369

Момичета, какво става?! Всички ли отлетяхте за Италия?! Hotel Splendide Roya ще се пръсне по шевовете - не може да побере всички фенки.
     Аххх, Джан - докъде ни докара!

Грозденце, извинявай, писали сме едновременно! Ще чакам линк за канала и още информация.
     Пожелавам на Джан смело да крачи напред! Феновете от цял свят го обожават!

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 14:17 от Emiliya

# 370

Базиците с това ядене не спират Joy

# 371

Джан с Ферзан Йозпетек. ❤ Каква красота събрана в една снимка - величествен Рим и великолепен Джан.
Това ми изглежда като сбъдната мечта за Джан, дано от тази среща излезе нещо много добро за всички!

# 372
💥💥💥💥💥 BOMBING NEWS !!!!!!!!!
 NOW !!!!!!!!!!!!!!!!!
The famous Turkish director who lives in Italy
.... Ferzan Ozpetek....meeting with Can Yaman at his hotel!!

БОМБИРАЩИ НОВИНИ!
СЕГА!
Известният турски режисьор, който живее в Италия
.... Ferzan Ozpetek.... среща с Can Yaman в хотела му!

Каква прекрасна новина!! Късмет на нашето талантливо момче! Heart

П.П
На пролет всички на кино.. да гледаме филма! Heart

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 15:40 от grozdence.

# 373
Ах, много вълнуваща е тази среща! Дано да излезе нещо наистина страхотно от това! Heart Много му отива на Джан и гледката, и Рим, и всички всеотдайни фенове, които го чакат на всеки ъгъл Hands Clap

Blue HeartBlue HeartBlue Heart

Джан: Мама мия, какво е това?
Санем: А ти се оплакваше от моите кюфтета Animal Joy Cat

# 374
Тази снимка на Джан с Маестрото, мога да я надпиша така:  Растеж, развитие, усилия, отдаденост, талант ...
Джан е човек, който надминава себе си всеки ден..  въпреки трудния път да стигне до тук...
Толкова се гордея с него .... нека е светъл пътя му!!
 Heart

=========================================

Ферзан как го пази Joy
https://twitter.com/MarinaS30683000/status/1311299023492579332

https://twitter.com/Sandra09469875/status/1311292219308077056

Днес слънцето грее повече от всякога.. Хейтърите, спокойно могат да кажат, че Джан е отишъл до Италия, само за да събира тен... Joy (изобщо няма да се учудя) Joy  

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 16:50 от grozdence.

Общи условия

Активация на акаунт