Джан Яман - свободна тема за размисли и страсти

• 43 663
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
Стана ми много носталгично, че го спират. Сега разбрах, че ще спират и сериала на гаджето на Йозге и още повече се вкиснах. Тези турци нямат вкус.

# 436
Здравейте момичета:hugs:. Някой гледа ли клипчето от ресторанта от снощи, където празнуват РД?

Много ми се стори странен Джан... Забелязах те ли? Дали не му идва в повече цялата тая еуфория в Италия? Да си почине вече човека! 

Чудя се обаче с тази силна връзка с маминка, кандидат снахата как ще се впише... Господ да й е на помощ, ще се чуди с кой по-напред да го дели- маминка ли, полуделите фенки ли.. Joy
patencet0_ Права си за странния поглед, аз също го забелязах, според мен му беше скучно, след цял ден тичане нагоре надолу по ивенти и интервота, пък, и само мъже около него, то си е изморително, и да няма женско рамо да се облегнеш... 😆
За майка му не знам, нека му мисли бъдещата й снаха, която и да е тя.
Честно казано с риск да си навлека гнева ви, момичета, не искам да ви разочаровам, но не мисля, че Джан е сам и свободен в момента... Моля ви не убивайте вестоносеца, само. 😆☺️

# 437
Пфууу, защо ме издаде сега? Мълчи си, не ги казвай тия работи, че ще ме подгонят фенките 😂

# 438
Пфууу, защо ме издаде сега? Мълчи си, не ги казвай тия работи, че ще ме подгонят фенките 😂

Ех _limonche_ти ли си била??? 😆
Момичетата се скъсаха да се надяват. Пууу, ти затова така си се наименовала, скрита лимонка си.. 😆 И не пускаш снимки от Италия, а... 😛😛😛

# 439
Лимонче ,ти ли си скритата лимонка до Джан , сбарахме те Joy

Ся сериозно коя мислите че е до Джан ?
Според мойте усещания е свободен. Може да има висок критерии ,щом е начетен. Само да не докара някоя като Бестамисуто бившата.
За Еджето не е тя или ги е бройкал.

Тия турци нямат вкус или им дай само психарии да гледат Angry
Йозге изкара по дълго но Серканчо го орязаха на епизод 8.
Телевизийте само рейт ги интеренсува и да печелят от реклами.

# 440
Аз въз основа на това, че Джано се гаджосва все с някой по сетовете, и че се бяха гушнали с Еджето на снимките, и че си ходи с Анъл, а някой ги снима - кой е той - мисля, че е Еджето 100 процента. Но някой беше споменал, че ги бил видял във видео с Анъл как се возят в кола и ги гонят папараците и след тях имало кола с момичета...Де да знам, запознатите да кажат клюка.

# 441
Лимонче ,ти ли си скритата лимонка до Джан , сбарахме те Joy

Ся сериозно коя мислите че е до Джан ?
Според мойте усещания е свободен. Може да има висок критерии ,щом е начетен. Само да не докара някоя като Бестамисуто бившата.
За Еджето не е тя или ги е бройкал.

Тия турци нямат вкус или им дай само психарии да гледат Angry
Йозге изкара по дълго но Серканчо го орязаха на епизод 8.
Телевизийте само рейт ги интеренсува и да печелят от реклами.
femmi 2  аз имам едни предположения коя е до Джан, ама ще си замълча, няма да се приемат тука, мисля. Те са си мои теории и засичания...
Нека е сам, добре, няма лошо, ма мъж като него задълго няма да е сам, освен ако сам не поиска.😆

# 442
А на Бестамисуто какво не й харесахме? Тя уж симпатяга на снимки...
Начи аз залагам на Еджето. Не знам защо, сигурно защото като я видях, и не я харесах  Smile

# 443
Разбира се имаш право да го запазиш за себе си ,не ми казвай че е Демет.
Няма как да повярвам на това освен ко не ги вида фанати за ръце пред журналята.

За Еджето кво като се вози в колата ,не значи ,че му е гадже. Като си известен нямаш мира.

Така е красивите мъже са сами само ако те поискат.

# 444
Разбира се имаш право да го запазиш за себе си ,не ми казвай че е Демет.
Няма как да повярвам на това освен ко не ги вида фанати за ръце пред журналята.

За Еджето кво като се вози в колата ,не значи ,че му е гадже. Като си известен нямаш мира.

Така е красивите мъже са сами само ако те поискат.
Не, тя не се возила в колата. Клюката била, че уж Анъл и Джан първо тръгнали от заведение с кола, а после след тях във втора кола имало момичета. Тоест, че имало някакви случайни дами с тях. Но все пак знаете как е с папараците в Турция, все гадости пишат за него. Трудно е да разграничиш истина от измислица.
Аз мисля, че Джано си има периоди, в които си бройка мадамите и други, обикновено като снима, когато е с една, и обикновено тя е от сета.

# 445
Съгласна съм с пролет. В началото, като излязоха слуховете за връзка с Еджето, и аз не вярвах, мислех, че са поредните клюки. Но сега, ако изобщо е с някоя, смятам, че вероятността това да е баш Еджето е голяма. И поради това, което каза Пролет за последните снимки от сета, на които са заедно, и поради други неща, които са ми направили впечатление. Не ми се иска да е така, защото пустото Едже ми е много антипатично, но си е секси мадама, спор няма. Колко му е да се загаджат. Все пак го предпочитам с нея, отколкото с някой от тези хубавци в Италия, с които се снима в последните дни. Joy Така или иначе явно няма да съм аз, поне да е някоя мацка.
Иначе за това кой ги снима с Анъл - повечето от клипчетата, на които Анъл пее и танцува, според мен ги снима самият Джан. Други ги е правила гримьорката им, то си се вижда, че са от нейни сторита. И между другото, намирам прилика между гримьорката и Едже, само дето първата е по-едричка. Grinning

# 446
Джан и Кимя, страхотни са! Толкова красота на едно място! Heart Eyes

Злати, благодаря за линковете и за снимките Hug

По последни данни Джан се прибира утре. Отказал е участие в шоуто на Барбара Д'Урсо, така че остава да го гледаме в Имаш поща и Верисимо. Нали уж утре щяха да излъчат Верисимо, но последно щяло да е другата събота, 10 октомври.

Джан пак води класацията за най-обсъждан актьор, с доста убедителна преднина Blush

А по въпроса с кой е, няма значение за мен щом е щастлив. То е ясно, че не съм аз Grinning Така че...

# 447
И като потвърждение на теорията с Едже - познайте каква снимка си е качила последно въпросната. Joy Много сладко се усмихва на нея Джан.
https://www.instagram.com/p/CF2ItZhHEt1/?utm_source=ig_web_copy_link

# 448
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Стана ми много носталгично, че го спират. Сега разбрах, че ще спират и сериала на гаджето на Йозге и още повече се вкиснах. Тези турци нямат вкус.
Язък! А аз тъкмо си бях наумила, като свърши МГ да се прехвърля на Серкановия сериал.

Привет момичета Hug
Ще снова между компа и печката, и може да не мога да коментирам. Затова отсега пожелавам приятно гледане! Grinning

Точно тук е мястото да обсъждаме и коя е /или не е Wink/ в чаршафите му. Докато не го видим официално с някоя, са ни позволени всякакви предположения. За Еджето и аз се замислям, но като я видях как се държи в края снимките, май са предимно мераци от нейна страна. Е, няма луд мъж, който да откаже готова баница. Wink
Ама гримьорката е по-сладка. Heart Eyes

А Бестемсу е много весело и интелигентно момиче. Да напомня, че тя сама, пред журналисти спрели я на улицата, отговори, че няма конкретна причина да се разделят, а просто между тях не се е получило.

И добре, че Джан е отказал участие при Барбара Д'Урсо. Тая само в ефир дето не го натисна есента.

=======================================================================
Мама Гюлдем е публикувала преди началото на озета тази снимка и следния текст:
"Краят на поредицата на сина ми е едновременно тъжен и вълнуващ. Вълнението е, че краищата носят началото. Оставянето на това, с което са свикнали, е тъга. Харесах всички актьори поотделно. ❤️ Много труд. Нека всеки има добър път 👋👋. Да кажем #bayyanlış за последно днес. @canyaman #canyaman #özgegürel"

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 20:34 от profi_1

# 449
Момичета, съжалявам че ще го кажа, но и аз мисля че не е сам...

Мойте предположения са за Демет.. според мен се крият. Той не се държи като свободен мъж.

Миналия ден попаднах на нейно стори, снимала небето..  на снимката като че ли се вижда облаци от преминал самолет, по някаква случайност Джан точно тогава летеше за Италия... Незнам съвпадение ли е какво е, но ми намирисва тая работа... А той Еджето дори не я следва в Инстаграм.. Joy милата и тя май е в клуба ни на " очи пълни, ръце празни"

Абе здраве да е..

Общи условия

Активация на акаунт