Пък и не разбирам защо им е да се крият, при положение че много хора биха се радвали, ако са двойка, напротив, това още повече би засилило интереса към Птичката. Относно следването в ИГ - и аз мислех така, но реално ако погледнеш кого следва Джан, ще видиш, че почти няма жени, последвал е основно мъже. Моята теория за това е, че гледа да бъде дискретен и не иска да поражда излишни слухове, следвайки тази или онази, защото знаем, че само да погледне някоя жена, и хайде, клюките са тръгнали, вече е сватосан.
Иначе какъв би бил проблемът да последва Едже, тя му е колежка и изглежда най-малкото са приятели. След като е последвал дори онзи гей от снощната вечеря, който праща поздрави на рагаците
, нищо не би му попречило да следва и Еджето, той вече и без това следва Анъл и голяма част от каста. Та мисълта ми е, че следването в ИГ изобщо не е показател, повечето неща остават скрити. На мен мъже са ми казвали, че трябва да се притеснявам не от дамите, които открито харесват и коментират снимките им, а от онези, които не го правят и тихомълком си действат.