Джан Яман - свободна тема за размисли и страсти

• 43 675
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
То и на Angel87 това й е теорията, че още е с Демет и се крият. Така им се иска на много фенове, но според мен това граничи с теориите на конспирациите. Joy Пък и не разбирам защо им е да се крият, при положение че много хора биха се радвали, ако са двойка, напротив, това още повече би засилило интереса към Птичката.

Относно следването в ИГ - и аз мислех така, но реално ако погледнеш кого следва Джан, ще видиш, че почти няма жени, последвал е основно мъже. Моята теория за това е, че гледа да бъде дискретен и не иска да поражда излишни слухове, следвайки тази или онази, защото знаем, че само да погледне някоя жена, и хайде, клюките са тръгнали, вече е сватосан. Grinning Иначе какъв би бил проблемът да последва Едже, тя му е колежка и изглежда най-малкото са приятели. След като е последвал дори онзи гей от снощната вечеря, който праща поздрави на рагаците Joy, нищо не би му попречило да следва и Еджето, той вече и без това следва Анъл и голяма част от каста. Та мисълта ми е, че следването в ИГ изобщо не е показател, повечето неща остават скрити. На мен мъже са ми казвали, че трябва да се притеснявам не от дамите, които открито харесват и коментират снимките им, а от онези, които не го правят и тихомълком си действат. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 451
Разбира се имаш право да го запазиш за себе си ,не ми казвай че е Демет.
Няма как да повярвам на това освен ко не ги вида фанати за ръце пред журналята.

За Еджето кво като се вози в колата ,не значи ,че му е гадже. Като си известен нямаш мира.

Така е красивите мъже са сами само ако те поискат.
femmi2
Не знам дали е с Демет, на мен лично би ми харесало може би (щом не може да е с мен, хахах 😆) да е с нея, имам някакви улики за това, но всеки си има мнение и теории.  Естествено шегувам се за себе си.
Не мисля обаче, че ако е с нея, преди да надянат брачните халки ще се разбере на 100 %, заради цялата помия, която се изля върху тях...
Може да е с никому неизвестна дори и да я пази от обектива, в крайна сметка! А би могло и да е сам. Нямам никаква идея, съдя по някаква си моя интуиция, това е., 🤩😀😛

# 452
Серията започва след малко, приятно гледане! Movie Camera

# 453
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Йозге също преди озета е качила снимка.
"Бих искал да благодаря на всички, които допринесоха за това пътуване, особено @canyaman 👊🏻 @goldfilmyapim @denizxyz @bestesultan @tarikkerkann @ aslizengin.11 @banu_zengin_tak за това пътуване, което ще бъде запомнено красиво за последно тази вечер."

Хайде, почва се! Hands Thumbsup

# 454
Аз не държа да е с Демет, просто усещане. Даже ако трябва да бъда честна не мисля, че са хармонична двойка, прекалено са ми емоционални и огнени Stuck Out Tongue Winking Eye според мен се крият, за да си пазят имиджа, особенно на Демет, знаем колко са консервативни турците , а тя беше вече публично свързвана с други мъже и ако я свържат и с Джан, а не се получи заради неразбирателство ще излезе като лека жена сменяща партньорите си.

# 455
Джан явно се връща в Турция тази вечер. Фотнали са го на летището Simple Smile

# 456
Левент каза нещо говорейки с бившата си жена, което обиди Джансу. Не разбрах какво точно.

Езги караше Йози да мисли, а той й каза да помисли какво би направила тя на мястото на Зейнеп. Езги каза, че би си отишла вкъщи и се сетиха да идат да я търсят при такситата.

Зейнеп отговори на баща си, че искала да е при майка си.

----------------------------------------
Оппа, Езги забрави диктофона от Сердар.

# 457
Левент и Джансу се разделиха...
Езги отказа да изнудва Толга, но Сердар каза, че е намислил нови гадости за новото заведение, за да принуди Езги да прибегне до записите.

Изтървах какво точно стана с диктофона.

# 458
Цитат
-Я найду ее!
-Левент! Может здесь есть парк и она пошла туда?
-Как же я сразу не догадался?! Я пойду туда один, ты лучше не ходи со мной...

Цитат
-Эзги! Я думаю ты приняла правильное решение?
-Не звони мне больше! Я не буду ни кого шантажировать!

# 459
Езги успя да си вземе диктофона преди Пабло да пусне записа.

# 460
Дениз призна, че е била омъжена едно време. Озан попита дали сега е омъжена? Тя каза "Разбира се, че не!" и всичко е точно Simple Smile

# 461
Цитат
-Может это поможет вернуть "Ля Габбию"?
-Озгюр меня не простит....
-Но он же не узнает!

# 462
Затварят заведението.

Пабло каза на Гизем, че всичко е заради нея, проклета, лоша жена.

# 463
Защо? Не разбрах... Някой разбрал? Grinning
На Йозгюр вече му тойде туу мъч... Айде да ходят на похода в гората, да си проветрят мозъците.

# 464
Цитат
-В тот раз в машине ты сказала, что есть что рассказать....Я не перестаю об этом думать...
-Есть на самом деле...
-Может расскажешь и станет легче...
-Я была замужем...
-Но сейчас же нет?
-Нет, конечно
-Ну хоть кто то из нас с опытом)))

Общи условия

Активация на акаунт