Джан Яман - свободна тема за размисли и страсти

• 43 696
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ели, заради неизправностите в техниката, ама не съм сигурна. Чух само, че Йозко попита за колко време ги затварят. Полицаите май отговориха докато нещо си.

-------------------------------------------------------------------------------------
Оле! Ако това е на Фитнат мъжа, по-добре да е доволна, че го е хванала на калъп и може да се отърве от него.

Joy Ако нямало било една жена може би имало жени.

Да пиел две кафета, че тя трябвало да тръгва.

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 22:18 от profi_1

# 466
Леля Фитнат много хитра беше, а не може да излъже мъжа си да и разкаже за любовницата Grinning Пълен резил!

# 467
Цитат
И тут нагрянула полиция

# 468
Млъквам и се отдавам на спортен Йози.

# 469
ПРИПАДААААМ!!

# 470
Оф, оф, оф, оф, офроуд Grinning Grinning Grinning
Оф ,оф, оф, Джан.... да му изядеш рошавото перчемче Joy

Опппаааа, издадоха го за Баян Янлъш - Дерин ханъм Scream

# 471
Цитат
-Почему ты меня не взял сюда? Почему один уехал?

# 472
Огън! Атеш! Файър! Nature Fire

# 473
Ами като е идвал с въпросната Дерин/Дерен/ на същия тоя офроуд, как няма да го изядат?! Joy

Много те обичам скъпа, ама защо направи това.
Някакви идеи да имаш? Joy

---------------------------------------------------------------------------------------------

Грозде, от телефона си и не можеш да пишеш ли?
Дано ти оправят лаптопа.

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 22:45 от profi_1

# 474
  • София
Здравейте, девойки!
Да се появя и аз най-накрая в тази тема. Ама много бързо препускате с писането и не успявам да ви настигна. Но мноооого, мнооого се смях с вас, докато ви четях. Радвам се, че в тази тема са пристигнали всички весели и забавни души, заради които толкова обичам да влизам. И няколкото неприятни, който ми вадеха очите, са си останали където са.
На мен ми започнаха всички сериали, които превеждам и много рядко остава време да стигна до тук... Но тази вечер не можех да пропусна финала на любимото ми сериалче.
Приятно гледане на всички ... на каквото е останало от серията. Kiss

# 475
Лили, HugStuck Out Tongue Winking EyeKissing Heart

Ааах, заби ми латопа баш като се чистеха и се снимаха. Само чувах какво си говорят и щракане на фотоапарат... Cry Joy

Сега пък лаптопа се ъпдейтва... Намери кога да се ъпдейтва 100 часа... Трябва да мина на телефона и няма да мога да пиша. Май ще се видим с вас след края..

# 476
преведен откъс...
мо фин - Эзги пытается поддержать Озгюра (рус.суб)
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456246875%2F7bcd77944 … l_wall_-132999259

Цитат
-Любимая моя, почему же мы застряли? Почему не слушаешь меня? Я ведь хотел показать тебе столько всего прекрасного! Здесь такой шикарный лес!

# 477
Сакън, не ме оставяйте, че сериалният ми турски е от по-скромен калибър. Тук-таме разбера по нещо.
Докато Злати донесе паната с превод от рускините, хората четейки само мен може да влязат в друг сериал. Joy Joy

# 478
Амиии като почна да пиша от телефона и ми спира стрийма на серията и после зарежда сума време, а на лаптопа ъпдейта е на 4% Joy

А! Последния от стриймовете на Злати не ми спира докато пиша. Тук съм !

# 479
  • София
И толкова реклами изгледах и нито веднъж тази вечер не ми пуснаха Can gibi oooool... ей така да получа душевен оргазъм. Недоволна съм. Cry

Общи условия

Активация на акаунт