Джан Яман - свободна тема за размисли и страсти

• 43 660
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Ще си изгледам финала макар да ми загорчи . Тия от фокс са за убиване .
От уважение към труда на всички поне още един епизод да отпуснат да е както трябва всичко.
Джан е огорчен ,показва го по различни начини. Да върви в нет платформите ,щото на роден екран няма гаранция.

Ко е заснел чаршафена фотосесия линейката да е предварително готова за припадналите Joy

# 511

Страхотен беше Джан в Италия,
не отказа селфита и автографи на лудналите фенки..
но задължителните маски много кофти
 прикриват половината лице
и хубавата усмивка
Yum

Heart Eyes

# 512
След толкова интензивни дни на снимки и информация, днес е абсолютно затъмнение Grinning
Но пък Джан се включи в Туитър с обръщение към италианските си фенки.

Искам да кажа на „моите момичета”, че много ви обичам. Бяхте страхотни да ме чакате на всички места, за да ми покажете колко ме цените. Дори дъжда в последния ден не ви спря. Целувам ви и ще се видим скоро

Голяма душичка е Heart А „момичетата му” сигурно се разтапят от умиление Simple Smile

# 513
Ще се видим скоро... Когато се върне да снима в Италия с турския режисьор. Ха дано, че в Турция лети под радара.

# 514
Момичета малкия си счупи много лошо ръката и сме в болница. Отървах всичко от тревога и серия и  Италия...едва сега като сме вече добре прочетох всичко и ви благодаря за информацията и коментарите по серията. Хубава вечер и бъдете здрави.

# 515
Сонни, бързо оздравяване! Hug

# 516
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Сони, да минава! Hands Plus1
Дано с влизането ти в темата успяваме поне малко да те разтушим.

Прелестни Revolving Hearts

Сладур Kiss Ама и каква радост като им чете имената.
https://scontent-den4-1.cdninstagram.com/v/t50.2886-16/120822197 … e723570487e1c07fc

Аз успях около обяд да изгледам по-голямата част от епизода. Остана ми половин час, но съм пусната само за малко на компа. Нощес може да имам възможност да пиша. Peace

# 517
Сони и това ще мине Hug

Джан знае как да говори ,мойте момичета . Неговите момичета са му в краката само от един поглед .

Стилът му е чок фешън .Мен ми любимо онова яке кожиното с надписа от предното гостуване в Италия.

# 518
Хайдее, официално водещата на "Верисимо" в днешното предаване обяви, че другата събота, 10 октомври, Джан ще участва Simple Smile Няма да ви пускам линк към клипа, защото надали ви се гледа красива италианка, на която нищо не разбирате Grinning Та, очакваме предстоящото участие на нашия скъп патрон, а след това ще очакваме и да ни се спуснат познания по италиански език от Кораба майка Boat

Споменах, че ще отделя една скромна публикацийка на Джан и Йозгюр и ето ме! идвам, нарамила торбата с комплиментите Grinning

Значи, след ролята на Джан Дивит си мислех как ли ще се представи Джан в новия си сериал. Притеснявах се дали ще успее да надскочи образа на Дивит, но сега съм спокойна вече Grinning След като почнах и Пълнолуние, съвсем ми стана ясно, че Джан е ДОБЪР актьор! Тримата му герои нямат нищо общо по между си, освен че са умопомрачителни на външен вид Sunglasses Видяхме Йозгюр да се смее, да тъгува, да се ядосва, да раздава крошета. Започна като грешния сваляч, мина през наставник по любов, уплашен от чувствата си хлапак и стигна до лудо влюбен мъж! И всичкото това го изигра с лице, с тяло, с глас, със сърце и душа! Blue Heart

За мен Джан е човекът-физиономия. Не спира да се криви, да се пули, да се хили, да се прави на маймуна в името на шоуто и това му харесва! Много го ценя това качество в него, защото красиви актьори бол, но колко от тях ще посмеят да се "излагат"? Ето част от любимите ми Йозгюрови муцки, малка част, защото те са хиляди...

Любими са ми точна тази сцена зад кадър и Йозко - малкото рибарче Animal Fish

Погледите на Джан са си запазена негова марка! Могат да накарат зрителките да припаткат пред екрана, на колежките му да им омекнат краката (най-вероятно), а на истинската жена до него - само тя си знае какво й е Grinning

Надолу съм ви подбрала любими сцени с Езги, защото двамата са ми адски сладка двойка. Тук е момента да изкажа и възхищението си от Йозге Hands ClapSparkling Heart

И пак общи сцени с Йозге от началото на сериала, но с текст. Това са стари колажи от предни теми, но държа да ги публикувам сега, защото съм се смяла от сърце на тези кадри Blush

И за финал ИСТИНАТА от устата на Йозгюр/  Джан Grinning Което си е, така си е Grinning Grinning Grinning

И да не забравяме ПОГЛЕДА!

# 519
Това, че Джан е страхотен актьор, става ясно когато човек сравни два негови сериала. И даже няма нужда от два сериала. Онзи, в който играеше с мустак  - в първата част е момче от народа, бедно, някак свикнало да прекланя глава. Във втората - отворено конте, модерен, учен... Два коренно различни образа и той успя да ги обедини под общ знаменател някак си. Дори и само това стига човек да го разбере що за актьор е.

# 520
Добро утро,момичета! HugTwo Hearts

Наминавам набързо,че ще пътуваме.

Ели Hug,благодаря за обобщението,което си направила за Джан!
На всички за снимките,колажите,инфото и коментарите!

Желая ви приятна неделя! Flowers Four Leaf CloverHug

# 521
Günaydın, ragazze! Stuck Out Tongue Winking Eye
Покрай Джан ще вземем да научим някой друг допълнителен език! BookWear Mortar Board

По последно обобщение Bay Yanlis туитовете в ТТ са над 786 хиляди, от 96 държави. Имаме включване от Кения, Намибия, Южна Корея... Изводите оставям на вас Thinking

В едно италианско предаване, еквивалент на Господари на ефира според мен, поздравяват Джан. Единия от водещите пита кой е този, а другия казва, че е много известен в Италия турски актьор. Това е, което успях да разбера с моите нищожни познания по италиански. По-интересното е, че феновете поздравяват водещия, че е един от малкото, които произнасят името на Джан правилно. На мен ми направи впечатление, че водещата на Верисимо го нарече Жан, явно не е само тя Laughing
https://www.instagram.com/p/CF5R3vrIckr/?utm_source=ig_web_copy_link

Лек ден! Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 09:34 от Ели-Мели

# 522

Nature Boom

Ех-х мечти, мечти.. Joy

Heart Eyes

Heart Eyes

Kiss

# 523

Здравейте, момичета!
     Да се разпиша и аз, че тези дни съм само "консуматор" от балкона. Чета ви с интерес, не пропускам нито едно събитие, среща или снимка на Джан. Радвам се, че тук мога да разбера всичко, свързано с нашия красавец. Благодаря ви за информацията, снимките и гифките, които поствате!
Харесаха ми и статиите в бг. сайтовете, които много позитивно отразиха посещението на Джан Яман в Италия.

Джан Яман бе посрещнат от стотици фенове в Италия

Непосредствено след края на снимките на последния сериал с негово участие – „Мистър грешен“ (Bay Yanlış), турският актьор Джан Яман замина за Италия. Там мега-звездата ще вземе участие в телевизионно предаване. Подобно на предишната си визита на Ботуша, и този път Джан бе посрещнат от стотици свои развълнувани италиански фенове, събрали се пред хотела, в който отсяда. Състоялата се спонтанна фен-среща премина, белязана от снимки с маски и по-голяма дистанция от обикновено…

Напомняме, че Джан Яман, известен в България от „Любов на инат“, „Горчиво и сладко“ и „Свободен дух“, трябваше да замине за Италия във връзка с тамошните си професионални ангажименти още през пролетта на тази година. Пандемията от коронавирус обаче го възпрепятства.

В първия ден от престоя си в Италия Джан се срещна с известния турски режисьор Чаан Ърмак, живеещ и работещ там от дълги години насам. Предстои ли да гледаме проект, режисиран от Чаан и оглавяван от Яман, ще разберем много скоро!

Източник: https://www.webfen.net/%D0%B4%D0%B6%D0%B0%D0%BD-%D1%8F%D0%BC%D0% … 0%B5%D0%BD%D0%BE/

# 524
14 епизод с бг субтитри Sign Cinema
http://ok.ru/video/1634714585661

Огромни благодарности на Лили и другите момичета от Джан Яман Бг - Алекс, Катя, Татяна и Дани, които неуморно и скорострелно превеждаха епизодите на Мистър Грешен, за да можем качествено да му се насладим HeartHeart EyesKissing Heart

Джан и неговите екранни партньорки People Couple

Видях една игра, да се опише дадена серия с емотикони и другите да познаят коя е серията.
Без да се замислям веднага се сетих за това Joy
Nature Sweat DropsSailboatPeople CouplekissAnimal GoatMisc Gun

Общи условия

Активация на акаунт