Джан Яман - свободна тема за размисли и страсти

• 43 508
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Ами откъде с калните ботуши, ще е помагал на брат'чеда Толга да си ходи или са били на лов за глигани...пак с Толга бей....Smiling Imp

Притеснява ме само да не ходил да го "копае" Толга  в гората Grinning Grinning

# 61
Ели, и това си помислих, ама чак хорър нЕма да става... Може пък и да е тренирал, джигинг у калта

# 62
Софи Hug добре си дошла в нашата тема! Който разбира тука се спира... Joy

Добре дошли и на всички останали грешни дами..  Hug

Нашите две момичета от ФБ Джан Яман Бг са качили 2 видеа..

Помолих Еми да ми свали видеата от ФБ.. защото съм скарана с технологиите, и тя ми ги свали на гифки. : ))
Еми много ти благодаря! Kissing Heart

"Заветната мечта❤ Не може да се опише с думи......Беше като сън......"

https://www.instagram.com/p/CFcVBFlDHkh/
https://www.instagram.com/p/CFcU-wxDjmz/

Малииии, много им завидях ... Нашите момичета, са много сладки и готини до Божествения.. а той е ...
И сега сериозно.., не им завиждам, гордея се с тях! Heart

П.П и втората дама го е гушнала.. но са спряли видеото без да искат не на време.. : ))

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 06:53 от grozdence.

# 63
Хадии Хош булдук и от мен HugJoy
Много ми харесва идеята за темата, само че  май страстите са повече от размислите Joy Пускам една снимчица и от мен.. 

# 64
Принципно, където е Джан е трудно да има мисли, та на страсти го караме само Joy

# 65
Много ми харесва идеята за темата, само че  май страстите са повече от размислите..
Heart Eyes Джан пред барбекюто ме накара да се размисля..
ако съм вегетарианка* застанала пред него
 и ми предложи да опитам/хапнем
по един сочен стек и после да продължим с цуни/гуни,
какъв избор ще направя..
Joy Joy

Flowers Grapes Грозденце* мацките са си за завиждане
но и Джан също - откъде това търпение с усмивка
да си прави селфи с всички фенове,
не отказва,не се изнервя..страхотен е!
Blush

Цитат

# 66
Размисли ... Joy

Софи Джан е истинско слънце, великодушен и прекрасен човек е! : ))

# 67
Здравейте, момичета! Hug
Аз тъкмо се разписах в другата тема и видях, че има още една 😁. Ще се радвам, ако ме приемете в клуба на патетата🐣.
Малко ще се повторя от предишната тема, но нищоо, от скоро Ви чета и ми е изключително приятно и забавно с Вас. Излишно е да казвам, че съм тотално пристрастена към Джан Яман и към творчеството му😁. Жалко, че е недооценен в родината си, това което каза за либидото на главните герои си е баш баш така, ама изостаналия турчин не може да го приеме...🤷‍♀️ Колкото до интервюто в испанското предаване, ако на мен ми беше предложил да отидем отзад хич нямаше да се замисля и секунда Grin
Ще ме извините, че не спазвам правилата да няма пост без снимка на Джан, ама още не съм разучила кое как става😁

П.С. поназнайвам турски, така че понякога ще хвърлям по едно рамо за някой и друг превод Hug Hug Hug

# 68
Абе не знам за ботушите, ама това обобщава как се чувствам аз, не знам за вас Wink
(Джан Патаран)

# 69
Здравейте, момичета! Hug
Аз тъкмо се разписах в другата тема и видях, че има още една 😁. Ще се радвам, ако ме приемете в клуба на патетата🐣.
Ще ме извините, че не спазвам правилата да няма пост без снимка на Джан, ама още не съм разучила кое как става😁
П.С. поназнайвам турски, така че понякога ще хвърлям по едно рамо за някой и друг превод Hug Hug Hug
SleepingMelllsss* има и трета тема в която Джан е през пост,
събираме красавците, заповядай..там сме нещо като *Сексът и града*
и с турския щом се справяш, няма да ти дойде в повече!
Joy Joy

Kiss

# 70
Привет среднощно!  
Това, което не го убива, го прави още по- силен! Да продължава така..това е!
Вече със 7.4 милиона последователи.

Бъдете стилни като Джан! Joy "Can gibi ol" Joy Ще го изям.. този сладък, секси льоптьо и повлекан! Kissing Heart

Феновете са направили Photoshop на тема гора и палатки Joy Joy
Пълно е с откачалки ейй Joy .... какво да правим, хора всякакви Joy

Някой ми е нарисувал профилната снимка..каква чест! Joy

Тази мацка/художничка е нарисувала и др. известни, и то доста сполучливо!
https://www.instagram.com/ivakh_art/

В нашата страничка в Инстаграм - can_yaman_bulgaria
"I love the man that can smile in trouble, that can gather strength from distress, and grow brave by reflection. ❤❤❤
 And this is Can Yaman 💫❤"
превод с гугъл преводач:
"Обичам мъжа, който може да се усмихне в беда, който може да събере сили от бедствие, и да стане смел чрез размисъл. ❤❤❤ А това е Can Yaman 💫❤"

Актрисата Селин Кахраман се присъедини към каста на "МГ", която ще влезе в ролята на "Дерин" от епизод 14
Но. коя ще бъде тя, все още не е известно.

Скрит текст:

Може би, някоя бивша? Може и бременна бивша! Турците обичат тази тема.. Joy
Щъркела да им носи, от тук и от там, по някое бебе.. нали са непорочни и птиците им вършат работата..

Може това да е стара любов на Йози, заради която, той спира да вярва в любовта.. (въпреки, че не е споменавано за стара любов, също и за причината, защо не вярва в любовта)

И коментар от мамашите - "Тя беше в първа серия, седеше в бара, и само гледаше, гледаше Йозгюр." Joy
Не ми се търси в първи епизод това зяпащо девойче.. както и да е.. ще разберем!
Очаквам да има много смях и ревност в Петък.. любима комбинация ми е това : )

======================================

Сега прочетох на спокойствие и по- обстойно интервюто.. Много смислено и вълнуващо интервю, а Джан е толкова истински и земен, бих повторила думите на Лале Башар "Прекалено много си за този свят" Heart

А тук се редактирам! Вие ме объркахте с вашите приказки за страсти.. Искала съм/трябвало е ..да пиша Видове  МЕЧТИ, а не Видове страсти..ама вие ме замаявате! Чак сега видях.. Grinning

Понеже през деня понякога съм ангажирана.. нощите си посвещавам на Божествения Joy Какво да правя, пусто любопитство.. все го мисля, какви ги е вършил, в мое отсъствие Joy

А и ще има да четете, "размислите ми" за Добро утро, с кафето! : ))

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 06:29 от grozdence.

# 71
Добро утро, момичета, докато чакаме новия епизод, ако искате в новата тема да се запознаем отново или да си припомним за знаещите. Примерно коя кога и как е срещнала Джан в живота си, от кога е във форума, при някои е било назад в темите и сигурно е забравено, а има и нови момичета. Аз нямам време да търся сега първата снимка, в която с други очи погледнах Джан, и се започна едно разибяване... но ще я постна и нея де!
Аз в началото на тази година в РП загледах Джан, после изчетох и изгледах всичко останало и се включих с коментари за МГ. От първи епизод гледам с момичетата. По-добре късно и качествено отколкото никога!
Хубав ден!

# 72
BREAKING NEWS!!!
Учени са открили данни за неизвестен до сега древногръцки бог - Джанос. Очаквайте в най-скоро време откриването на специална секция за него в Лувъра!!! Ето и един кадър за по-любопитните!

П.С. Мона Лиза не харесва това! Ама как да ѝ харесва, като след откриването никой вече няма да иска да се снима с нея Joy

П.С. докато си творя поредната простотийка, Сонни е питала как сме срещнали Джано. Случайно мярнах рекламата на Свободен дух по бтв и си викам „Брех, какъв е тоя високия и обрасъл турчин” Joy После тук покрай Деметиния „Аромат на ягоди” ми препоръчаха да гледам РП. Гугълнах аз тая Птичка и гледам „Сюрприииз!”, обраслия турчин бил участвал с Демо в РП. Зачетох се какъв е мръсник, долен интригант и либидо-мен, както и адвокат и знаещ няколко езика, и си казаха „Това трябва да се види”. И като си пуснах една вечер, късно гедже, гедже, първа серия на РП, само да видя за какво става дума, та осъмнах сутринта с потекли лиги и изгледала 1-2-3 серии и те така до ден днешен. Май някъде началото на тази година ми беше сефтето, но не съм сигурна. Кой помни дати при наличието на Джан Яман Joy

# 73
Стената на греха..
И аз искам да си направя така моята стена в спалнята.. ММ като се прибира, и аз ще прибирам портретите, но за дупките не знам какво мога да измисля Joy Освен да направя същшя брой портрети и на моя.. и само да ги менкам при нужда.. Joy

И ей такава възглавница искам.. Joy

Сони помня, че го гледах в Пълнолуние и ми харесваше, но както харесвам и др. актьори : ))
След което, затишие.. До появата на РП.. като се появи в края на 1 епизод Джан, с прословутата си походка и с усмивка на лицето...и останах втрещена, напълно шашардъ Joy и после си останах шашардисана.. та до сега...  Joy

Момичета мечтайте си на воля.. Joy

# 74
BREAKING NEWS!!!
Учени са открили данни за неизвестен до сега древногръцки бог - Джанос. Очаквайте в най-скоро време откриването на специална секция за него в Лувъра!!! Ето и един кадър за по-любопитните!

П.С. Мона Лиза не харесва това! Ама как да ѝ харесва, като след откриването никой вече няма да иска да се снима с нея Joy

П.С. докато си творя поредната простотийка, Сонни е питала как сме срещнали Джано. Случайно мярнах рекламата на Свободен дух по бтв и си викам „Брех, какъв е тоя високия и обрасъл турчин” Joy После тук покрай Деметиния „Аромат на ягоди” ми препоръчаха да гледам РП. Гугълнах аз тая Птичка и гледам „Сюрприииз!”, обраслия турчин бил участвал с Демо в РП. Зачетох се какъв е мръсник, долен интригант и либидо-мен, както и адвокат и знаещ няколко езика, и си казаха „Това трябва да се види”. И като си пуснах една вечер, късно гедже, гедже, първа серия на РП, само да видя за какво става дума, та осъмнах сутринта с потекли лиги и изгледала 1-2-3 серии и те така до ден днешен. Май някъде началото на тази година ми беше сефтето, но не съм сигурна. Кой помни дати при наличието на Джан Яман Joy

Добро утро! Coffee Heartpulse
И аз да кажа как започна моята любов😁. Съвсем случайно видях птичката още докато се излъчваше в Турция миналата година и след това бях силно шокирана, че Джан там и Джан в Пълнолуние са един и същи човек🤣🤣, след това изгледах и него и сега съм тук на линия за нови страсти 😅🤪

Общи условия

Активация на акаунт