Джан Яман - свободна тема за размисли и страсти

• 43 518
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Отидох в кантората му по дело за отчуждени земи.. нооо, "по обясними причини" реших да го ползвам за бракоразводно.. (опазил ме Господ...) Joy

Аз му се обяснявам за земеделските земи.. той тръгна да ми говори за ползите на самотните жени ..........Joy

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 19:05 от grozdence.

# 91

Скрит текст:
Профи, корекциите на биографията ще мога да направя чак при втора тема. Аз си видях правописна грешка при Price Waterhouse, ама късно, вече нямах възможност да коригирам...

# 92
Отидих в кантората му по дело за отчуждени земи.. нооо, "по обясними причини" реших да го ползвам за бракоразводно.. (опазил ме Господ...) Joy

Аз му се обеснявам за земеделските земи.. той тръгна да ми говори за ползите на самотните жени ..........Joy

Оххх, ние с него сме колеги в първата му професия😁😁. Бих отворила една кантора с него🤪🤪
Такъв съдружник ако имам, опазил ме Господ....ще работя ли или друго ще правя не знам🤣🤣 Heart Eyes

# 93
Тези 4 снимки е качил Божествения в ИГ си.. какво иска да ни покаже с тях, не разбирам?!
Ей така ги изсипа 2345 броя провокативни снимки.. и изобщо не го бърка..

Bay Yanlış 13. Bölüm 3. Fragmanı | Özgür'ün Mekanında Skandal! ❌
Joy

https://www.youtube.com/watch?v=C47zoqBK6LE&feature=youtu.be … yYanl%C4%B1%C5%9F

И нашествие на хлебарки си имаме Joy

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 16:28 от grozdence.

# 94

Грозде Hug,благодаря за 3-ти фрагман! Two Hearts Голяма е конкуренцията в петък и трябва така да действат.

ето руския превод...
❥ Третий фраг к 13-ой серии сериала «Мистер ошибка» с русскими субтитрами
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456246758%2F6eb497bc5 … l_wall_-132999259

репликите отделно....
Скрит текст:
▪Третий фраг к 13-ой серии «Мистер Ошибка».

ОЗГЮР: — Ты разве не обещал?
ТОЛГА: — Почему ты бьёшь-то сразу?
ОЗГЮР: — Ты меня не оставишь в покое?
ЭЗГИ: — Озгюр! Озгюр! Озгюр, хватит! Всё! Мы не сможем ничего решить грубой силой.
ТОЛГА: — Именно.
ЭЗГИ: — Какой же ты бессовестный! Ты же псих!
ТОЛГА: — Она мне испортила причёску!
ДЖАНСУ: — Получается, мы завтра женимся?
ЛЕВЕНТ: — Оказывается, женившийся однажды, может женится и во второй раз. Человек привыкает.
ЙЕШИМ: — Итак, любимый братик, каков будет твой следущий шаг?
СЕРДАР: — Не дать Озгюру нормально работать в собственном заведении.
КЛИЕНТ 1: — Таракан!
КЛИЕНТ 2: — Таракан! Таракан!
ГИЗЕМ: — И тут ползёт!
ЭМРЕ: — Не глупи! Что ты творишь? Ты бьешь меня!?
ОЗГЮР: — Это тараканы или утки? Выстроились в рядочек.

# 95
Беа:Не знам дали да си признавам и още нещо, но айде, тука сме си само свои хора...
Като свърших с последния епизод, бях толкова емоционална, че за да туширам абстиненцията от края, реших да си извадя всички красиви и поетични цитати от дневника на Санем или стихове и откъси от книги, които се споменават по време на сериала. Писах ли писах, изгледах го за втори път, а после и за трети.

Беа, аз съм същата, ще си признаем тука всичко, лудостта е споделена и няма граници, при някои от нас са неподозирани за нас самите - имам в уърд  серия по серия преписан не само този сериал, ами и от Любов на инат, и Пълнолуние, и РП и МГ сега си свалям разговорите, и уж първо най-важното, че се уливам, преписвам почти всички интересни диалози. Аз като се зарибя верно е на всички нива, искам всичко подробно да имам. Уж на тетрадка си преписвах на Санем мислите, но отвикнах да пиша на ръка, и си ги печатам, поне печатам много бързо. И като книга си ги чета и на телефона си ги имам качени. Ако искате мога да ви ги пратя, но не знам как, и все пак е по-добре да се гледа, но не винаги можем да гледаме, та за себе си аз и така правя. Признах си без бой!

# 96
Сони, ще ме умориш! Satisfied Имало и по-зле, значи...

Добре де, ето нагледен пример от мен, тогава:
 Тефтерът е изписан докрай... Сега като се зачетох, спомените ми навяват такива силни емоции, че ми стана едно такова лирично-меланхолично...
Особено с настъпилото захлаждане, шумът на вятъра ме кара да си представям някои неща...

Знам какво ми липсва в Мистър Грешен все още - драматизмът и меланхолията в отношенията.
Двамата с Езги са доста жизнерадостни, а за моята Рачешка душа понякога е необходима доза тъга, за да задълбочи чувството.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 18:59 от 𝕾𝖓𝖔𝖜𝖂𝖍𝖎𝖙𝖊𝕭𝖊𝖆

# 97
А здравейте в новата тема.  Сега като започва ДЕК, инфото по Мистър Грешен и анализите на сериите вероятно ще се пренесат тук, защото си спомням по времето на първата част на ДЕК темата беше предимно за сериала и актьорите от ДЕК, пък аз  кажи-речи само Демет знам от онзи екип.

Някой писа по-долу, че има и трета тема за Джан Яман, къде е?

Аз не знам принципа на формирането по теми тук в бг мама, но не е ли логично отделните сериали да се отделни теми.    Или пък, както е тази тема - тема  само за един актьор и цялото му творчество.   

Беа, тази последната снимка от коя част на Птичката е?  От тържеството? но то беше вечер, а тази е дневна? 

# 98

Беа, тази последната снимка от коя част на Птичката е?  От тържеството? но то беше вечер, а тази е дневна?  

Поправям се - от 1 епизод трябва да е:

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 19:35 от 𝕾𝖓𝖔𝖜𝖂𝖍𝖎𝖙𝖊𝕭𝖊𝖆

# 99
А моята зодия като е Риби, чувствителна и романтична до глупост, майка ми казва, че оцелявам единствено заради огромния ми инат, който съм наследила от някъде и от там донякъде успявам да постигна целите си. Не че имам големи цели, виж мечтите са нещо друго, особено тези, които се въртят около тази тема.
Аз също много много много харесвам ЕзГюр , но често гледайки ги, нещо се подсещам и неволно пак си пускам нещо от Птичката, добре че Джан снима човека, да е жив и здрав, да го гледаме според всякакво настроение и нужда.Two Hearts[/img]
Да си спазя обещанието със спазването на правилата и да наваксам за преди малко. момичета, нали ви е ясно, че моите снимки са от темите ни, с нищо ново няма да ви изненадам. Но, че ще е нещо КРАСИВО във повторението си - спор няма.[/img]

# 100
Момичета, одеве си мислих как в РП ми липсваше малко страст. Първа брачна нощ или някоя друга по - страстна целувка. Защо така ни ощетиха тези хора? Само при мен ли е така или им и други ощетени ? Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 101
Всички ощетени дами, да се явят, да ги обезщетя! Joy

# 102
# 103
Момичета, одеве си мислих как в РП ми липсваше малко страст. Първа брачна нощ или някоя друга по - страстна целувка. Защо така ни ощетиха тези хора? Само при мен ли е така или им и други ощетени ? Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

И аз смятам,че бяхме ощетени и затова ми се губи цялосното удовлетворение от тяхната химия,но каквото такова.
Виж Грозденцето ще поправи всички
 грешки на екипа и ще ни обезщети Kiss

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 23:26 от Viviqn765

# 104

Той и Джан е ощетен, та чак глава го боли... и задръстване е решил да прави, в знак на протест...

Общи условия

Активация на акаунт