Джан Яман - свободна тема за размисли и страсти

• 43 315
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
Грозде,гледам си си намерила дървосекача,ако не си го изтощила пращай го насам:smiley:Smiley

А за интервюто какво да кажа,силно съм впечатлена,прекрасно интервю. Бях забравила за изключителният изказ на това момче.Наистина е гражданин на света,знае какво иска от живота ,земен,целеустремен,обичащ работата си,феновете.Джан има сърце за всички,затова е толкова обичан:revolving_hearts:Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

# 46

Здравейте, ценителки на красотата!
Чета ви с огромно удоволствие и се радвам като малко дете на всяка нова снимка, гиф, информация за Джан.
 Благодаря ви, момичета!
 Впечатлена съм от интервюто, но не съм изненадана - Джан ме покори и с красотата си, и с високия интелект и невероятно излъчване. Нестандартен, ерудиран, талантлив, харизматичен - с две думи - Джан Яман.
 Да сложа и аз няколко гифки, че да спазя правилата - да не ме "заметете", еййй! Stuck Out Tongue Winking Eye Извинете ме ако повтарям гифките, но видеото ми хареса и го нарязах.

# 47
Еми, срамота, бива ли с такъв дребен шрифт да си си написала телефона

Здравейте, момичета! Честита ви нова тема. Да я изпълните само със смях и закачки!

# 48
Да се разпиша и в темата за Единствения за повечето 😜
Обаче да попитам, защо има толкова много постове /така май се пише 🥴/ без Джан бей🙄
И моля, сложете снимка на спортуващ Джан, че нямам възможност, а тогава най ми харесва.
И последно, Джан е толкова с Демет, колкото ще пие бира с мен тази вечер 😁

# 49
Ето! Спортуващ Джан - златен медалист по олимпийската дисциплина „Секси позиране пред фотоапарат” Trophy

# 50
Ели, на тази снимка вече и знам колко нишки има в белите раета  Stuck Out Tongue Winking Eye

ако стигна до техниката си ще кача моите любими снимки

# 51
Ищемьорум!

Ей го на.. многократният световен шампион.. заслужилият майстор на спорта по красота и изящество...  Nature Fire

Еми Цеце Благодаря ви! Kissing Heart Kissing Heart
Вивиян ... Grinning
Злате Hug
Ели разбира от спорт.. ; )

🆕 От Голд Филм
Тестът за Ковид 19 на брата на нашия колега/който е асистент на сета на Мистър Грешен/ е
положителен, следователно той беше поставен под карантина. В този период,
всички взети мерки бяха щателно продължени и бяха подновени
тестовете за Ковид 19 на всички актьори и целия екип.
Също така научихме, че тестът на човека, който е под карантина, е отрицателен.
Предоставяме информаията на обществото!
С най-добри пожелания.

Ей така трябва.. на всеки метър... да им боде очите на Турчолята.. да гледат Джан където и да мръднат, да свикват вече..време е.. Joy

# 52

С глас се смея на този гиф Grinning Ама и текста е точно в десятката Grinning Hands Clap

Грозде, не разбрах нацепи ли ти някой дървата? Щото имам един кандидат под ръка, да ти го пратя ли?
Ем ще ти нацепи дървата, ем после и барбекю ще ти спретне с тях Nature FireHotdogMeat On Bone

# 53
Абе, момичета, леко ви текат лигите май по мен Stuck Out Tongue Closed Eyes

Ааа не, ние само тук така...дискутираме си...нищо друго Flushed

Тц тц, палавници...Така ли му викат вече?

# 54

С глас се смея на този гиф Grinning Ама и текста е точно в десятката Grinning Hands Clap

Грозде, не разбрах нацепи ли ти някой дървата? Щото имам един кандидат под ръка, да ти го пратя ли?
Ем ще ти нацепи дървата, ем после и барбекю ще ти спретне с тях Nature FireHotdogMeat On Bone

В такива моменти ми иде да си взема печка на дърва 😀

# 55
Хоп и аз тук. Страхотен е Джано... Много го харесвам като актьор.

# 56
Flowers Hibiscus Привет на всички пишещи момичета тук! Hands V

Ей този гиф ме направи фен* на красавеца Джан..
да се изправи такъв мъж и в този вид пред теб и да си затвориш очите
вместо да му издереш гърба,както казва Феми*
 е  недопустима женска грешка..
Stuck Out Tongue Winking Eye това си е сбъднат мокър сън Joy

благодаря на Грозденце* за него.. Hands Ok Hand

# 57
Ева, аз ще припадна, за какво дране на гърбове говорим Grinning Санем даже много уравновесено и хладнокръвно постъпи Grinning

Нови снимки на Джан, за сефте, нали Grinning Обаче вижте му ботушките, бе Grinning Въпрос на вечерта - къде отива Джано с тези ботушки? Thinking или откъде се връща?

# 58
Blush Ели* коментирам само гифчето, моля без припадъци!

# 59
Ами откъде с калните ботуши, ще е помагал на брат'чеда Толга да си ходи или са били на лов за глигани...пак с Толга бей....Smiling Imp

Общи условия

Активация на акаунт