Джан Яман - свободна тема за размисли и страсти

• 44 114
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
  • I Love You 3000
Грозде и аз го чакам да го гледам от Тубата. Заредила съм таблета и лягам да чакам. Тъй че , не си сама Simple Smile

# 211
АХахах Оooх умирам от смях... Joy Как може да има такива образи бе.. големи танцьори..чисто луди Joy
Левент и Пабло са пълни откачалки  Joy
А шишко е номер едно Joy

Как се оправдават като деца.. жални Joy

====================
малеее колко е нежен и романтичен Божествения... и с този тембър... направо си умирам  Heart

Този мазник Сердар какви ги забърква пак Rage

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 23:40 от grozdence.

# 212
Обаче Великолепната ни шесторка са велики, много са сладки заедно. Пислиците не ми се коментират.

# 213
Битти сериала, ама само за тази седмица Grinning

Голям смях падна, чакам бг субовете, за да е купона на макс Joy

Големи са танцьори всичките. Жалко, че нашето кръшно пате не се включи в танците, да им покаже как се прави Joy
Но Хайдар... какъв сексапил извади! Чудя се дали да направя тема „Хайдар - свободна тема САМО за страсти”? Thinking

Бу не? Йозгюр и любовника му? Прекалено модерен взе да става този сериал Joy

Грозде, като я видях тази кола ми се прииска да изкарам едни шофьорски курсове и да си джиткам с нея Grinning

Хайде лека ви нощ! Умирам за сън, едвам изкретах до КРАЯ... Но как ли ще заспя сега, все за... Хайдар ще си мисля. Сори, Джан!

# 214
Това Ели е с Автоматичен превод Татлъ Joy

Сердар разбра за бивша на Йози от братчеда.., в която е бил влюбен 1 месец .. били заедно през този месец, някъде на почивка, след това тя заминала за Америка..  Сега мръсника ще я търси, за да я насади на Йози... и това най - вероятно ще е тая новата..

А за този запис нищо не схванах.. и тя защо така подло го скри от Йози..  Наивната.. Сердар ги върти всичките..
Прецака Ирем..сега цака Толга.. Накрая Йози ще го спука от бой Joy Joy

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 00:54 от grozdence.

# 215
Bay Yanlış 14. Bölüm 1. Fragmanı | Off-road'a Var Mısın? ❌

https://www.youtube.com/watch?v=yv0VqtrcqDk&ab_channel=BayYanl%C4%B1%C5%9F

В 14 епизод Йози ще е рошльо и мръсен... много МРЪСЕН !! Joy Joy Много е СЕКСИ мръсен Йозко!! Heart Joy И с този перчем ще го изям!! Heart

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 00:31 от grozdence.

# 216
В 14 епизод Йози ще е рошльо и мръсен... много МРЪСЕН !! Joy Joy Много е СЕКСИ мръсен Йозко!! Heart Joy И с този перчем ще го изям!! Heart

Грозденце, остави малко и на нас! Виж как сме се подредили в очакване на Джан.

Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Предупреждавам - пазете си патрона, че може да ви го отмъкнем!
     И ... без "задни" мисли - само ще го изкъпем, а може и перчема да оформим! Stuck Out Tongue Winking Eye

ДЖАНОМАНИЯТА е "зараза", еййй!
   Любимите ми ... потници.

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 02:07 от Emiliya

# 217
Добро утро,грешни! WinkHugTwo Hearts

Снощи до късно гледахте и днес не ви се става! Wink

Наминавам да ви пусна руския превод на 13 еп.

Мистер Ошибка (13 серия) Русские субтитры - uTETa
във ВК-https://vk.com/feed?q=%23BayYanlis&section=search&z=vide … t_452922949_58943
който няма регистрация....
https://uteta.tv/movies/serialy/71283-mister-oshibka-13-serija-r … kie-subtitry.html

с озвучка...
https://uteta.tv/movies/serialy/71293-mister-oshibka-13-serija-r … aja-ozvuchka.html

Желая ви слънчева събота! Flowers SunflowerFlowers Four Leaf CloverFlowers Maple Leaf

# 218
Ах, какво виждам очите ми рано, рано - Йози приключенеца! Може ли падането в калта да е секси? Може! Joy

Чух, че мръсен щял да бъде! Ето ме и мен:

Ах, този поглед! От сега се подготвям за другия петък, бая припадъци ще има Laughing

Добро утро! Flowers Hibiscus

# 219
Добро утро, момичета! Тази сутрин моите аплодисменти са за всички вас, които коментирахте серията, много сте забавни, оригинални и подготвени за всякакви ситуации с добро настроение, гифчета, снимки, коментарите ви са един път!  Абсолютно по различен начин видях серията с вас, че доста се бях напрегнала от пислиците. Дори няма какво да коментирам този път. Като знам какви романи пишех за предните серии, търсех подтекст зад думите, действията, характерите, след 10 серия нещо не ми идва музата да нищя сценария. Не че не ми харесват, просто вие сте царете на комедията и коментирането й. Тук ме хвана за гърлото в новия фраг Джансу като върна пръстена, отсега ми е тъжно, беше толкова близо да осъществи мечтата си.
 Но!!! Много предния фраг ни заблуди всички, така както изглеждаше, че всичко за всички е наред, така се оказа на 360 градуса, че не е. Убедих се да не вярвам на това което виждам във Фраговете.. ИЗВЪН КРАСОТАТА НА НАШИЯ СЛАДУР, ТЯ Е НЕОСПОРИМА И ВСЕКИДНЕВНО УВЕЛИЧАВАЩА СЕ!!! С Езги са страхотни, двойките ни са един път, толкова различни и хармонични като са заедно, в какво ли още ще ги забърка сценария, ама като ги дадат всички накуп ми пълнят душата, така както ме зарежда нашата тема!
Хубави почивни дни ви пожелавам и Ви благодаря, че ви има!

# 220

Днес ще къпем* Грешния
със светена вода!
Joy

Kiss

# 221
Добро утро,грешници,много се успахме,но дълга вечер с нашите любимци Two Hearts
Злати благодаря за кафенцето и превода,както винаги си на линия и не ни ставяш без информация. Flowers Hibiscus Sparkling Heart

Момичета,снощи много се смях с вас,както казва sonnni създавате ни такова настроение с тия гифчета,снимки,коментари,че няма накъде.Изключително остроумни сте ни,продължавайте в същия дух Heartpulse
Пожелавам лек и успешен ден на всички ДЖАНОМАНИАЧКИ Kiss

Ето за успалите се кафенце

# 222
Привет! Hug

Да пусна  рейтинга и изчезвам...! Wink

Total / 9 /3.29   
Ab / 8 /2.41   
Abc1 / 8 /2.91

по обсъждане сме първи....

как е при останалите сериали от снощи...от тях гледам МГ и'' Рамо''(заради Мурат Йълдъръм)

▪TOTAL:

1. #КраснаяКомната - 7.21% (+0.46)

2. #Рамо - 5.28% (+0.26)

3. #ОпасныеПереулки

7. #Ветреный - 3.80% (-0.17)

9. #МистерОшибка - 3.29% (-0.29)

25. #Вавилон - 1.48% (+0.03)

▪АВ:

1. #КраснаяКомната - 10.45% (+1.42)

4. #Рамо - 4.23% (+0.13)

6. #ОпасныеПепеулки

7. #Вавилон - 2.70% (-0.69)

8. #МистерОшибка - 2.41% (-0.44)

19. #Ветреный - 1.67% (-0.18)

# 223
# 224
Момичетааа, аз пак се включвам с любопитните факти Kissing Heart

Ще можем да опитаме Джан !!!

Италиански фенки предложили да се направи сладолед, който е кръстен Джан Яман Joy. Сладоледа е със вкус от смокини, шамфъстък и мед. Продават го в някаква джелатерия в Италия.

Общи условия

Активация на акаунт