Джан Яман - свободна тема за размисли и страсти

• 43 414
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Привет! Hug

Да пусна и аз нещо ново....Wink

Джан💣

« TUDORS ⚔ @ tudorsofficial 🖤

#будьзаметным

☑ @ tameryilmaz1 »

Витрина на магазин Tudors в Унгария...

# 571
Грозденце, страшни снимки 😍

Грешници, няма да ви казвам какво сънувах снощи, че ще ми се смеете. Само ще загатна, ще тъкмо Джан ми показваше годежният пръстен, които ми е купил и детето ме събуди.... Умрях от яд 😂😂😂
Сънищата с Джан са страничен ефект от преглеждане на темата преди лягане.

# 572
Момичета ето интервюто на Фарук Тургут..

линк за цялото интервю https://www.gossipetv.com/daydreamer-faruk-turgut-intervista-gos … olto-altro-498451

Фарук Тургут в интервю за GossipeTv:
Разкрития за Джан Яман, Демет Йоздемир, Ранобудна птичка , Мистър Грешен и много други....

Скрит текст:
Фарук Тургут, 60-годишен, от Тунджели ( Турция ), филмов продуцент . Тъмни очи, остри, хитри, побелели коси. Той може да се счита за Кристиано Роналдо от турското кино. За да го видите, изглежда само малко момче, пораснало, вместо това е компания: Голд филм . 72 между телевизионни сериали и филми. Филмовите му продукти се изнасят по целия свят. Миналата година тя постигна оборот от 5 500 000 евро . В действителност този човек нямаше нужда от представяне. Той няма пороци, той е композиран, подреден, контролиран, перфекционист. Денят му е строг: от сутрин до вечер той работи в офиса си в Голд Филм. Само няколко кратки почивки за хапване.
За Тургут киното е любов , страст. През 1982 г. той влиза в света на киното като асистент. През 1987 г. повратната точка: режисира „Сис“. В рамките на няколко години от режисьор и режисьор до продуцент. Yaz gulu , Berivan , Canim Benim, Annem , Omre bedel са само част от продуцираните телевизионни сериали. Към които са добавени най-новите No 309 , Siyah Inci , Ранобудна птичка и Мистър Грешен. Неговият глагол е простота и удобство. Смесица от гений, грация и популярни настроения: тя разказва реалността на турското общество. Той е пример за предприемачество, което носи значителни печалби, никога не реализирано чрез експлоатация на хората, а в действителност чрез тяхното подобряване. Въпреки че е лидер в турската филмова индустрия за нас в GossipeTv, той има име и лице, което от своя страна има много лица зад гърба си, като неговите сътрудници. Скъпоценна по време на нужда. Gold Film не е просто компания: те са животи, заплетени в предприемаческо приключение. Всичко започна с интуиция, след което последва страст, използвана от талант. Миналото на Фарук Тургут е познато без фанатизъм и догми.
Няма тайни за разкриване за този велик джентълмен, който направи своята религия в киното, живота си на романтични комедии, своя закон за добрия вкус. Някои подробности, разпръснати тук-там в кабинета му на първия етаж на вила от 80-те години със строги линии, разкриха най -частния Тургут : картина, изобразяваща надпис на арабски ( вероятно изречение от Корана ), даден му от неговия скъп приятел Фарук Тебер, снимки на съпругата и кучето му Can Can. Фарук Тургут е сладък, прагматичен мъж, елегантен отвътре и отвън. Човек, който има толкова много да каже, без дори да бъде поискан. Той не се интервюира, той слуша. В часовете, прекарани заедно, ще зададем около десет въпроса, направихме някои наблюдения. И все пак те бяха часове на очарование. Когато ни прие в кабинета си, не бяхме сигурни дали наистина може да е той. В него не се усещаше нищо, което да осъжда авторитета му. Той обича Италия ( пътувал е надлъж и нашир ) и популярността му у нас също се е увеличила благодарение на Ранобудна птичка Оттук и желанието за бъдещето да направим копродукция с италиански партньор за производство на минисериал в Италия и Турция.

Кои са елементите, които ви убеждават да продуцирате телевизионен сериал?

Сега опит, експерименти и оценка. Приемам това като справка и разбирам какво може или не може да се хареса на зрителите. Занимавам се с тази работа от 40 години. От 10 години се занимавам главно с романтични комедии. За да работи телевизионен сериал, трябва да има и добри актьори. Преди всичко трябва да съществува химическата хармония между актьора и актрисата. Например най-големият успех на Ранобудна птичка е аурата, магията, която се създава, когато Джан и Демет те се приближават. Този ефект, тази енергия, тази химия създават взаимодействие със зрителите. Първо трябва да имате добра история (замислена като сценарий, изд.), След това добър кастинг, някои добри локации, добър режисьор и продукция. След като сте събрали всички тези елементи и сте достигнали среден стандарт, можете да направите сериал, който успява да остане по телевизията. През последния период най-голямото ми състояние е, че съм взел Джан Яман като актьор . Видях потенциала, който има и какво използвам в работата, която върша. Това допринася значително за проектите.

Има ли елементи в сценария, които ви убеждават най-много?

В Турция вече има професионални сценаристи. За Мистър Грешен например вече знаех, че главният актьор ще бъде Джан Яман. Затова разговарях с всички професионални сценаристи, молейки за сценарий за Джан Яман. Затова взех предвид проекта, който ме убеди най-много. В Мистър Грешен предпочетохме Аслъ Зенгин . Вече беше работила за нас, беше написала „не. 309 '. Впоследствие той написва епизодите 14 и 35 на „Мечтател“. Тя е много добра. Творбите, които сценаристът е правил преди, изпълнението и постигнатите успехи са решаващи и общи фактори за избор. От Джан Яман досега знаем езика на тялото, неговото отношение, физиономията. След това сценаристът е помолен да адаптира сценария към главния герой. Проектът също трябва да съответства на визията, която Джан има, нейните цели и проекти.

В Ранобудна птичка са подчертани автентични елементи, които напомнят турската култура, докато в Bay Yanlis има по-сложни елементи, повече за международния пазар. Винаги ли е печеливш избор привеждането в съответствие с международните стандарти?

Да, правилно е. В Ранобудна птичка има повече елементи от местната култура . Семейството, майката на Демет (може би тя имаше предвид Санем, персонажът, изигран от Демет Озмедир, изд.), Бащата, сестрата, културата на квартала, момиче от скромен произход, богато момче форма с оглед на турската традиция. За Мистър Грешен направихме обратното. Защото? След като видяхме успеха, който в Ранобудна птичка постигна в чужбина, почувствахме, че не можем да направим проект, ориентиран само към турския пазар. Оттук и решението да се подходи към новия проект с по-международна визия. За да достигнете до най-голям брой държави, присъствайте в Youtube, след което достигнете до толкова международни телевизионни канали. Това беше моят избор. По-голямото международно съкращение беше направено, за да достигне до повече зрители. В Турция има достатъчно място за нови експерименти. Мистър Грешен е проект, направен без стереотипи. Без клишето на бедното момиче и богатото момче. И двамата герои са икономически независими. И двамата работят. Опитахме се да достигнем до по-висока целева аудитория, като хора с „бели якички“. В останалите творби се случва, че те се виждат повече от зрителите, които попадат във възрастова граница от 12-19 години. Те представляват съвременни приказки. Тук се насочихме към жени и мъже над 20-годишна възраст. Разбира се, това е и продукт, който може да се види от децата. Вдигнахме летвата и имахме за цел да изградим идея за достигане до по-висока възрастова група.

Правили ли сте проучване на пазара за насочване на нови избори?

Да, преди да реша, направих проучване на пазара и задълбочени проучвания. Никога нищо не е оставено на случайността в Gold Film . Взех предвид и срещите, които имах в Кан с някои телевизионни журналисти. Тяхната история допринесе за окончателните ми решения относно бъдещите избори за планиране.
Следователно изборът да даде по-голямо предимство на Bay Yanlis е неговият избор ...
Също така, за да даде възможност на Can да популяризира имиджа си на международната сцена. Ето защо предпочетохме цел на по-възрастни зрители. Това обаче беше голям риск за нас. Мистър Грешен получи по-ниски оценки от Ранобудна птичка За в бъдеще искаме да постигнем споразумения с чужди държави, да създадем излишък и да увеличим печалбите. Създаването на сериал за турски канали е много рисковано. Ние покриваме дефицита в продажбите, направени в Турция, благодарение на продажбите в чужбина.

Колко струваше производството на Мистър Грешен?

Много скъп. Всеки епизод беше продаден на телевизионната мрежа за 110 000 евро. Производствените разходи обаче бяха по-високи, равняващи се на 140 000 евро . Най-важната и прекомерна разходна позиция е тази, свързана с обезщетението за актьорите.

Имали сте някои правни проблеми с Kanal D….

Много телевизионни канали се интересуват от закупуване на проекти с Can Yaman. Когато направих Мистър Грешен, те се интересуваха от закупуването на Kanal D и Fox Turkey . Тъй като имаше някои проблеми с Kanal D, предпочетох Fox. С Kanal D никога не е имало договор или споразумение. Разговаряхме два пъти и имаше проект на договор. Разменихме договора няколко пъти, но всеки път изразявахме съмнения относно някои елементи, неодобряващи ги. Поради това предпочетохме Fox. Kanal Dтой не беше доволен от нашето решение. Те ни съдиха с молба да блокират излъчването на първите два епизода. Освен това, когато Kanal D иска да направи директната продажба на сериала в чужбина. Аз пък исках Глобалната агенция Izzet Pinto да се погрижи за това. Също така поради това взех решението да продавам на Fox.

Кога и как се състоя първата ви среща с Джан Яман?

Преди да се срещне с него, Джан беше направил други сериали. Когато работехме по проекта Ранобудна птичка, Демет Йоздемир вече е работил за мен в Çilek kokusu, №: 309. Затова потърсихме актьор, който да работи добре на видео с Демет. Първо се срещнах с мениджърите на Джан. Затова реших, че Джан е правилният човек и положих много усилия да го накарам. Както Джан, така и Демет са много скъпи актьори. Когато за първи път видях Джан I помислих, че той е идеалният актьор за този герой. Погрижихме се много за стила му. Косата, брадата, езикът, тоалетите, езикът на тялото: всичко е обмислено и изучено. Ако по това време търсихме подходящия актьор за Демет в Мистър Грешен търсихме подходящата актриса за Джан. Радваме се, че направихме този избор. След Çilek Kokusu , no 309 и Ранобудна птичка трябваше да расте още по-професионално, за да получи правилното внимание. По тази причина трябваше да поставя много добър актьор до себе си. Демет има страхотна енергия и е много добра актриса. Не мога да се сетя за бъдещ проект с нея, защото Демет в момента работи с друг продуцент.

В бъдеще обаче нещата могат да се променят….

Може да бъде. Бих искал да работя отново с нея . Обичам Демет. Неговият кеш е много висок. Същото е и с Can. Събирането им в момента е много скъпо. Ако имаше италианска копродукция, тогава може би би било възможно.

В Ранобудна птичка ролята на злодея е поверена на италиански предприемач Енцо Фабри. Защо накара италианец да играе ролята на измамника?

Това беше идеята на писателя. Няма предубеждение към италианците. Не се искаше.

Какъв ще бъде следващият ви филмов проект?

Джан Яман. Това е мини-сериал от 10 епизода в копродукция на Турция / Италия. Актрисата трябва да е италианка. Проект, който може да отиде и на цифрови платформи, като Netflix. Имаше поредица, която съм правил в миналото и се нарича Hanımın Çiftliği. Това беше литературно произведение. Важен писател на турската литература Орхан Кемал. Беше сериозен историк. Мина много добре. Той беше счупил рекорд в рейтингите по телевизията. 72 епизода. Сега има проект. сценарист на това е Zülküf Yücel . Подготвям това, искам да го направя. Има сценарист, който преди това е работил с мен, наречен Sırma Yanık, е много важен сценарист в Турция. Сценаристът на такива сериали като Adını Feriha Koydum, Kardeş Çocukları. Работим с нея по проект, който е една женска драма. След Мистър Грешен, аз се фокусирам върху тези проекти, но също и върху съвместното производство на мизерия . Междувременно Gold Film вече подготвя нова романтична комедия за лятото с участието на Джан Яман.

Тогава Джан Яман поне за следващата година няма да направи филм с Ферзан Йозпетек ....

Не, Джан и Озпетек се чуват. Те имат контакти независимо от мен.

Искате ли да работите с Йозпетек?

Разбира се. Той е много важен режисьор, когото много обичам. Сред проектите, които имам в момента, обаче няма нищо общо с Ozpetek. Ферзан Йозпетек не може да направи сериала с настоящите условия, които съществуват в Турция, тъй като времената на сериала са много дълги. Правим 130-140 минути на епизод. Трябва да работите седем дни в седмицата. Той е режисьор, който е свикнал да прави филми. Той никога не би направил телевизионен сериал в Турция. Надявам се да вземе Can за филм. Ако го направи, щяхме да бъдем почетени, горди. Ще се радвам.

Какви са отношенията ви с Джан Яман?

Разбираме се много добре с Can. Той ме обича и ме уважава . Правя всичко, за да му помогна в кариерата. Опитвам се да избягвам всички неща, които го карат да страда. Опитвам се да го накарам да работи с все по-добри режисьори и сценаристи. Правейки по-добри и правилни проекти за него. Актьорите в Турция не се развиват лесно професионално. Джан е актьор, който може да бъде вмъкнат в международна панорама. Пазя го, много се грижа за него, наистина го обичам . Извеждането на звезда в Турция е много трудно. Наистина зависи от свършената по-рано работа, от оценките, които получавате, от зрителите, от телевизиите.
Преминаването от игра на сериал към филм обаче включва и по-големи професионални умения ...
Разбира се, трябва да бъде. Поради коронавируса турското кино спря напълно. Не мисля, че може да се възобнови за една година. Мисля, че Can трябва да направи добър филм. Мисля, че той е подходящ за периоден филм. Както през 1400-1500г.

В миналото Джан е направил изявления за Демет Озмедир, които са предизвикали вълнение. Искате ли да ни кажете нещо по въпроса?

Прекарахме нещастно. Особено когато Джан даде интервю на журналист, в което той коментира отношенията между мъже и жени актьори, използвайки неразбрана дума. Хората са се насочили към него и предизвикаха много противоречия. В Турция се случва, когато си много добър, те се опитват да намерят причини да те критикуват. По това време Джан трябваше да обърне голямо внимание на това, което казва, начина му на живот и поведението му. Страдах малко от този проблем. Изчакахме известно време, преди да се върнем към нормалното. Започна да се изолира, да води по-рутинен живот. Изпълнява задължителна военна служба. Той се е учил от грешките си . Сега Джан е по-контролиран, по-внимателен, дори когато прави изявления.
Ако трябваше да дойде отново на света, щеше ли отново да бъде филмов продуцент?
Бих искал да върша тази работа отново, дори да има толкова много трудности, стрес, напрежение. Наистина се наслаждавам на работата си . Имам мечти, проекти, които обичам да споделям с приятелите си. Вашето присъствие тук също е свързано с нещата, които съм направил. За щастие съм продуцент, продуцирам сериали, красиви неща с тези добри хора.

Какво мислите за Джан Яман мания?

Много хора идват при нас на снимачната площадка всеки ден. Радваме се да видим толкова много привързаност от фенове , като испанските и италианските. Пътуват на дълги разстояния, за да се снимат с Джан Яман. По време на пандемията на коронавируса присъствието им на снимачната площадка не винаги е лесно за управление.
Скрит текст:
Според вас трябва ли да се консумира или защитава красотата?

Дори и да искате, не можете да защитите красотата. Времето е жестоко . В тази работа, ако отвъд красотата няма талант, тогава няма смисъл. Първо талантът, а след това и красотата.

Телевизията не се прави от критици, а от зрители. Доколко това се отразява на вашите решения?

Съгласен съм. Телевизията е нещо смешно. Правенето на телевизионна работа е като писане на вода . Тоест гледате сериала вечер, забавлявате се, но след седмица забравяте. Киното, от друга страна, е постоянно. Телевизията е само за този момент. Телевизионните сериали пуснаха важни послания, така че заслужават голямо внимание и уважение.

Кой е филмът, който ви е впечатлил най-много?

Особено американски филми, които разказват за италианци. Някога в Америка , Кръстникът , тези, които говорят за италианската мафия, ми останаха в съзнанието . Следя внимателно американските филми, които разказват за италианците. Знам почти всичко за тях. Италианските филми не пристигат в Турция. Италиански филми не се показват по турската телевизия. Обикновено ги гледам в Netflix. Сред най-новите италиански телевизионни сериали има и „ Il Processo “. Харесах го много. Намерих сценографията, сценария, режисурата и актьорската игра за много красиви.

Каква е тайната на успеха му?

За мен тайната на моя успех е да обичам работата си много , да приемам нещата сериозно, да се посветя сериозно на работата, а не да съм доволен от това, което вече имам, винаги правейки повече и по-добре. Занимавам се с тази работа от 40 години. Досега направих 72 серии. Това означава, че повече от 2000 епизода, винаги съм правил това, от началото до сега, винаги по-добре. Искам да работя с режисьора и добрия сценарист. Искам да работя с добри актьори. Моята цел е винаги да върша по-добра работа. Това ме радва. Може да има неуспехи, но важното е да се поучите от своите неуспехи . Винаги се уча от грешките си.

Какво беше вашето смело решение, което ви доведе до успех?

Със сигурност има. Особено от време на време хората, които влизат в живота ми като сценаристи и режисьори, допринасят много за издигането на златния филм на по-добро ниво. Освен това имам много продуктивен, много активен, много усърден работен екип. Не можем да отречем, че моите сътрудници също са дали голям принос за създаването на проектите. Например, особено имам режисьор, към когото съм много привързан. Той е много ценен за мен, казва се Фарук Тебер. Той направи голям принос за произведенията, които Gold Film. Нашите са екипни усилия. Тези работни места са възможни, когато всички хора се обединят. Това, което правя тук, е да координирам, да давам работата на правилните хора, след като изчакам правилните резултати от тях. Полагам много внимание при това. Актьорът, писателят, режисьорът, дори каналът трябва да са правилните. Опитвам се да сглобя всичко това ефективно и да създам различна работа. Например, най-добрите ми творби са направени от Faruk Teber : Hanımın Çiftliği , İffet , Kardeş Çocukları , Dila Hanım. Най-добър режисьор на Турция. Сред неговите творби са неговите творби, Хатирла Севгили, Шукурова, Анем, Иффет. Всичките му творби, които е правил с мен, са отлични. Всъщност сериалът продължи дълго време, около 60-70 епизода. Особено той прави много добре времевите редове.

Чувствате ли се повече мениджър или художник?

Аз върша работата със съвестта си. Аз съм честен човек. Емпатията е важна за мен . Когато взимам решения, ми пука за другите. Не се движа само заради моите предимства. Това не е само за моето щастие. Целият ми екип, колеги и приятели, с които работя, трябва да бъдат щастливи и спокойни, когато правим нещо заедно. I l Моят девиз е „всички ние“, а не аз.

Би ли го направил филмовият продуцент безплатно?

Не съм егоист. Работата, която върша, не е да си угаждам. Нещата, които правите, трябва да радват зрителите. Мисля, че това е полезно и за другите, защото чрез поредицата те изпращат важни съобщения. Даваме надежда . В този смисъл бих го направил дори без никакво парично възнаграждение. Важното за мен е да достигна до хората, да ги подкрепя, да ги просвещавам по пътя им. Парите не са всичко в живота.

Кой беше вашият велик учител?

Подпомагал съм много турски режисьори. Но това, което ме впечатли най-много и считам учителя си и човек, когото виждам като модел в живота си, толкова много, че да искам да стана като него, е само едно: Шериф Герен. Неговият начин на гледане на киното е специален. В най-лошия период, през който киното е преминало в Турция, той е успял да свърши необикновена работа. Той спечели награда на филмовия фестивал в Кан. За първи път турското кино получи награда в чужбина. Освен че е много специален човек, той е и страхотен режисьор. За мен той е учител както в професията, така и в живота. Той е като по-голям брат. Той ме запозна с киното, подкрепяше ме през цялото време. Това ми даде невероятния шанс да стана режисьор. Той ме направи директор на 27 години. Това ми даде шанса да заснема филм и да работя с най-добрите актьори в Турция.

Коя сцена на филм ви е впечатлила най-много?

Повече ми харесва сцената на Ал Пачино в „ Аромат на жена “, където той изигра ролята на полковник Слейд. Той беше сляп, но аз бях впечатлен от сцената на танго, танцувано с Дана. Слепец, който успява да изтанцува тангото по толкова съвършен и възвишен начин. беше прекрасно. Много харесвам Ал Пачино, според мен той е номер едно. Дори Робърт де Ниро . Ако можех, щях да ги помоля да работят заедно.
Какво би казал на най-големия си враг?

Дори не бих искал да го гледам в лицето. Но никога не искам да му се случи нещо лошо .

Автоматичен превод..
------------------------------------------------

Така, че грешници.. Джан ще има да го гледаме, та свят ще ни се завие Joy С момата Италианка, ще има Ти амо синьорина..  Sunglasses Joy

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 23:36 от grozdence.

# 573
Грозде, ами какво да правим. Не ми се иска да го гледам, ама щом се налага Grinning

По повод изказването на Фарук бей, Стефани от ТТ вече измисли и сценария, и постерите за сериала Joy Сродна душа ни е Grinning

"Историята на известен турски модел, който превзема модната седмица в Милано. Неговата среща с различни модели, агенции и модни къщи" ThinkingJoy

Как ви се струва?? Мисля, че можем да измислим по-интересен сюжет Grinning Давам ви го като задачка, да преспите, да го сънувате. Утре очаквам предложения Grinning

# 574
grozdence.

Имаш ли идея това дали е ново интервю с Фарук Тургут?
На мен също ми изскочи една част от него тази вечер в ИГ, но не разбрах от кога е, честно казано.. 😛
За Джан много ще се радвам скоро да го видим пак на екран... ☺️ Заслужава си момчето да не седи безработен, но нищо, сега малко да си попочине, пък после да впрегне силици на макс в новия проект. 🙂
Много ми хареса следното изречение от изказването на Тургут, съзирам много истини в това -.... "В Турция се случва, когато си много добър, те се опитват да намерят причини да те критикуват."
То май не е и само в Турция, ама карай да върви... Важно е да има "черни овци и лоши герои", тогава човеку спи спокойно, доволен, че не сам се е прецакал "уж". Ама това е една друга, мнооого далечна тема... Да не бягаме от нашата поставена тук тема. 😛☺️🙂

А, момичета, да ви попитам да сте попадали на нещо подобно като слух, че днес ми изскочиха разни нелепи видеа как Джан имал нещо с Мелиса Аслъ Памук? Ама не разбрах и аз точно замисъла на "автора", за нов проект ли говорим, за връзка ли, за какво ли... 🤭

# 575
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ели, признавам си без бой, че няма да се дипломирам. Ще се оставя учителят да ме скъса ... Sign Underage Stuck Out Tongue И ще се ползвам от възможността да изкарам обучението няколко пъти. Wink Joy

Грозде, мерси за интервюто. Flowers Hibiscus

Angel87, съвсем прясно е интервюто, щом в него се говори за МГ и какво ще се снима след края му.
А видеата трябва да ги видим, но най-вероятно са фенски мераци за събиране на актьорите в общ проект.

За клюкарлъка, чакаме Летящите птици, да видим каква мадама от Италия ще ни покажат с Джан.

# 576
  • София
Витрина на магазин Tudors в Унгария...

Значи в Унгария вече са си закичили Джан по витрините, а в България още го няма... В Инстаграма на Тюдорс България пускат снимки с Джан, а в магазина си стоят старите снимки. Поне в магазина им на Витошка. Всяка вечер ги обикалям като гладен котарак консерва с копърка и няма и няма. Не е честно пък. Frowning1

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 11:46 от Lilly Di

# 577
Добро утро грешници!   (трябва да си измислим ново обръщение, това вече не е актуално.. не знаем какъв ще е новия проект.. нещо междинно ни трябва..)Grinning

Известният италиански дизайнер на официални модни облекла Carlo Pingnatelli, проявява интерес към Can Yaman!

Това се върти из соц. мрежи.. но, все пак, не съм го срещнала като офиц. новина : ))
Намерих го този Карло https://www.carlopignatelli.com/

Скрит текст:
--------------------------------------------
Въпрос към режисьора Deniz Yorulmazer

Каква е тайната на Bay Yanlış? Защо е толкова популярен, особено в чужбина?

Дениз: Искрена, палава и забавна работа, ние не заблуждаваме никого, тази енергия идва и се предава от другата страна. Мисля, че беше ефективно да имаме Can Yaman и  Özge Gürel в нашия екип.

------------------------------------------------

Тъкмо мислех да си почина малко от Джан.. и хооп зайчето се показа от торбата, Фарук пак ще ни го натрапи да го гледаме.. Grinning
Всеееки ден Тудорсите ни шашкат с новите си ризки.. Еми оставете ни малко, да се осаферим бе хора .. не сме някакви железни лейдита.. Grinning
Уж ризки рекламира.. ноо, не мога да разбера, защо Джан ни хвърля, такива едни многозначителни погледи от фотките .. Вие дами, забелязали ли сте как ни гледа Джан от снимките?! Grinning

Не ме гледай такаа, момче, не ме гледай така, че зная какво е в твойта душа и твоите мисли разчитам..... Grinning

Сега и този Карло, ако вземе да ни го навира в очите, хептен ще ни втръсне.. Grinning

Добре, че е Фарук, че да разберем какви са плановете на Джан. Доколкото разбрах, сериала, копродукция на Турция/Италия с Джан и Италианката, скоро ще се снима.. защото подготвяли др. проект Ромком с Джан за лятото..
За исторически проект Фарук споменава отново .. Хм.. не помня точно, но преди месеци бях чела, че Фарук готвел такъв проект, за конкретни исторически имена ставаше на въпрос (зле съм с историята, особено с Турската)
И с Ферзан ако снима Филм.. мн. ще се радвам.. а дано! Ще е голям скок и размах в кариерата му!

Джан е като торнадо,  всеки път, когато излиза на сцената, превръща всичко, до което се докосне в магия.. и кара зрителите да усетят тази магия.. неговата харизма облъчва.. и прави хората зависими..Nature Fire Аз друго обяснение за прословутата "Джаномания" нямам.. Sunglasses Газ и резки спирачки.. това му е играта на нашия Joy

Да е живо и здраво слънцето ни.. разбрахме, че без работа няма да остане Grinning
Трябва вече да се захващаме да мислим и по сюжетите и афишите на новите проекти на Джан.. Grinning
Ели .. Joy много работа ни чака Joy Да показват и Синьорината, че да сме по- изобретателни и продуктивни Joy

Нека мине и Верисимо.. да чуем и от Джан нещо пикантно и ново.. аз ще гледам в Събота онлайна!
Деметка разбрах, че е в Италия, днес щяла да снима, и тя ще бъде гост във Верисимо.. на 17 ще се излъчи епизода с нея, предполагам, че най- задаваните въпроси към Джан и Демет ще са свързани с РП.. понеже в Италия в момента се излъчва.

Лили защо не ги попиташ директно..  ама с по- сериозен тон.. даже се ядосай малко.. няма нищо срамно! Кажи им.. Нова колекция излезе, вие нас за будали ли ни взимате.. с тези афиши с демодирани ризи.. Да сложат и един екран да върви и рекламата  Can gibi ol .. дай им акъл малко Joy

Нека денят ви е изпълнен с много късмет, усмивки и положителни емоции! : ))

# 578
Добро утро!

При нас е дъждовно..така че и кафето ще е така...Wink

Много инфо донесохте вчера,едва ви изчитам.Имах да наваксвам със сериалите,че покрай гостито бях изостанала.

Радвам се за Джан. Hands Plus1Hands Clap В др.тема пуснах инфото,че и Демет е в Италия за снимки във ''Verissimo''

Грозде Hug,благодаря за интервюто.

Джан отново е първи....

Желая ви приятен,макар и дъждовен ден! HugTwo Hearts

# 579
Синьорини пак съм аз Grinning Това обръщение мисля, че е добре, като за оскъдното инфо което имаме за новия проект Grinning вие предлагайте и други .. Nerd

Още едно интересно и приятно четиво.. : )) И да си призная.. имам някакво по- специално отношение към този човек, още от началото на МГ..

За първи път в Италия турският режисьор Дениз Йорулмазер, известен през последните месеци с режисурата на турския сериал Bay Yanlış, даде интересно интервю за NewsCinema. Романтичната комедия, завършила миналия петък с излъчването на 14-и епизод и внезапно и несправедливо прекъсната от канала Fox Turkiye, видя бунта на феновете по целия свят в социалните мрежи.
Въпреки, че актьорският състав вече каза „сбогом“ на съответните си герои, надеждата на публиката да види нови епизоди (или може би филм) на основните платформи за стрийминг продължава да живее в очите и сърцата на привържениците на Ezgür.

Ето какво ни каза Дениз Йорулмазер няколко дни след закриването на снимачната площадка на турския сериал, който видя завръщането на артистичната двойка, сформирана от Джан Яман и Йозге Гурел.

1) Здравейте Дениз, бих искал да ви благодаря, че приехте това интервю въпреки ангажиментите с Bay Yanlış и ви поздравявам за работата, която вършите. Исках да те попитам как си? Как беше ситуацията на снимачната площадка въпреки коронавируса? От снимките, които видяхме през социалните мрежи, имаше голяма хармония, така ли е?

-  Преди всичко благодаря, аз съм доста добре и бях още по-внимателен от името на всички, тъй като бяхме на снимачната площадка в труден момент, нашият екип също беше много щастлив да работи в контролирана среда, поне това е, което ми казаха.

2) След успеха, който постигнахте с Aşk101 в Netflix, опитахте силите си в това ново приключение, наречено Bay Yanlış. Очаквахте ли целия този успех от международна гледна точка? Италия винаги ви е следвала с любов всеки петък на Fox Turkiye.

-  Проследявах международните успехи на Can и някои от националните ни телевизионни сериали, вярвах, че  Bay Yanlış също ще намери отговор в много страни. Въпреки че отношенията между мъжете и жените се различават леко, в основата си е същото, което виждаме в драми и филми, надявах се да достигна до всички с това добро представяне и качество на продукцията.

3) Нашите читатели са страстни фенове на Can Yaman и Özge Gurel и обичат двойката Özgür и Ezgi безумно. Можете ли да ни кажете какво е да работиш с тях? По време на сцените обменяхте ли идеи, играхте ли с импровизации или стриктно спазвахте сценария?

-  Както Can, така и Özge са много трудолюбиви и талантливи хора, възприятията им са много ясни и обичат това, което правят, най-важната ни цел на снимачната площадка всеки ден беше да разкрием най-ефективната форма на сцените. Понякога получаваме определени резултати, като импровизираме, а понякога се придържаме към сценария или просто работим с камерата, важно е. Понякога ни се случваше да обсъждаме в продължение на десетки минути, само за да намерим дума, подходяща за емоцията, която трябваше да представим. Същата ситуация се случи и за останалите актьори в актьорския състав.

4) В сравнение с някои колеги турски режисьори, вашият стил на снимане в Bay Yanlış изглежда по-близък до този на американските продукции. Използвали сте много дронове за въздушни снимки и в същото време от много близките планове, за да подчертаете преди всичко детайлите, като очите, ръцете и устните. Какво значение отдавате на детайлите в сцените? Вдъхновявате ли се от някой конкретно да ви свърши работата?

-  Всеки филм, всяка серия ни дават нещо, нашите учители са филми, фотографии, романи, картини, улици. Работим с камерата, за да нарисуваме правилната емоция, понякога нещата вървят добре и получаваме точно това, което искаме, понякога грешим, не успяваме да осъзнаем какво сънуваме или тази мечта не оказва същия ефект върху всички, нито Далечното източно кино, Холивуд, новото италианско реалистично кино ни предлагат тази работа. Именно ресурсите ни карат да се чувстваме задължени и да оформяме душата си.

5) Преди няколко седмици беше пуснато видео, в което Can Yaman показва различни настроения далеч от любимата си Ezgi. Поредица от снимки, особено оценена от зрителите от цял ​​свят. Кой дойде с идеята да създаде такава сложна последователност от техническа гледна точка?

- Начинът, по който го представяте (сцена) е толкова важен, колкото и изразяването на чувство. Идеята беше моя и Джан, без колебание се съгласи да обича това предизвикателство. Винаги е пълно с въпроси за това как можем да направим разлика, как можем да бъдем по-добри и да правим нещата по-добре. Седмичните снимки на телевизионния сериал не ни оставят много време, така че трябва да мечтаем и да реализираме „разумни“ мечти. Тази последователност се случи за нула време с екип, който повярва в нея. Придружител на тениски, куче, камера и състезателен актьор. Имах страхотен екип, отговарях за всички млади и никой никога не идваше да „управлява” снимачната площадка, всички бяха ентусиазирани и креативни, като допринесоха за снимките.

6) Според вас в какво е тайната на Bay Yanlış? Защо тази поредица е толкова популярна, особено в чужбина?

Това е искрена, палава и забавна работа, ние не заблуждаваме никого, независимо какво гледаме, ние сме го направили със себе си. Бях принуден да премина границата, мисля, че тази енергия идва и отива от другата страна. Мисля, че беше ефективно да имаме Can и Özge в нашия отбор.

Автоматичен превод
от тук https://www.newscinema.it/bay-yanlis-intervista-in-esclusiva-al- … 1Cxfu5qFqvrclHkKo

# 580
Добро утро и от мен!
И при мен времето е едно такова - валежно и мрачно, да не ти се става от леглото  Nature Cloud

Грозде, заля ни с толкова много информация Hug, че не мога да я асимилирам Grinning Най-важното, което разбрах е, че скоро от Джан отърване няма да има Heart Eyes Устройва ме! Laughing

За обръщението... ГРЕШНИЦИ  си е все така актуално и идеално, защото:
1. Тук е Клуб ММ
2. Със сериал или без, ние сме си грешни, няма какво да се лъжем Grinning
Покайте се за греховете си!

Какво му е толкова на погледа??? Поглед на грозен, средностатистически безработен загубеняк Joy

Лили, от Tudors на Витошка се страхуват да сложат новите плакати, щото жените им като ги видят ще хукнат към Истанбул със скоростта на светлината Grinning

# 581
Грозде, заля ни с толкова много информация Hug, че не мога да я асимилирам Grinning Най-важното, което разбрах е, че скоро от Джан отърване няма да има Heart Eyes Устройва ме! Laughing
Ели и от мен отърване йок.. Grinning ще ви побъркам с всякакво инфо.. сега се започва.. Grinning
Новини, жълтини, интервюта, пикантерии от кухнята.. за някакви чаршафи имаше слух.. само да пуснат нещо.. правя веднага Автоматичния превод (езика не е проблем за мен) Joy полиглот като Джан станах.. Joy и ви пускам на минутата.. Grinning

Покайвам се.. ноо, пак си продължавам по старому .. Joy

# 582
Ето, нося ви жълтини Grinning
Смея се с глас, от сърце и душа JoyJoyJoy

"Джан Яман заспа в дискотека" Joy
"Може ли Джан Яман да заспи в дискотеката, докато бяга от журналисти?!

Актьорът Джан Яман се забавлявал в дискотека в Ортакьой преднишната вечер. Прекарвайки приятно време с новата си приятелка, Яман научил, че отвън има журналисти. Играчът изпратил приятелката си да излезе първа и докато чакал журналистите да си тръгнат, заспал на мястото."

ТАААКААА!!! ШОК!!! БОМБА!!! Има и снимка на приятелката Grinning Grinning

# 583
  • София
Добро утро грешници!   (трябва да си измислим ново обръщение, това вече не е актуално.. не знаем какъв ще е новия проект.. нещо междинно ни трябва..)Grinning

Моите предложения са : джановистки, джаноманки, мечтателки (заради клуб ММ).

Лили защо не ги попиташ директно..  ама с по- сериозен тон.. даже се ядосай малко.. няма нищо срамно! Кажи им.. Нова колекция излезе, вие нас за будали ли ни взимате.. с тези афиши с демодирани ризи.. Да сложат и един екран да върви и рекламата  Can gibi ol .. дай им акъл малко Joy

За питане едва ли ще се пресрамя, ама ще взема да разпечатам една от рекламите от инстаграм и някоя вечер по-късничко да им я лепна на витрината ... да ги подсетя, ако нещо са забравили. А ако пуснат и Can gibi ol да ми пее от някой екран, съвсем няма да могат да ме изчовъркат от витрината. Ще си седна с лаптопчето пред магазина и цял ден там... ще притичвам до нас през 3-4 часа само да си зареждам батерията и толкова. Joy Joy Joy

# 584
Ели твоята "шок новина" е бошлаф .. Joy ще я подмина, все едно не съм я видяла, тази глупост .. Joy
-----------------------------------------------------------------------------------

И сега малко по- сериозно.. това е от преди 2 дена.. От ФБ Джан Яман Бг..прекопирах, това изказване на Джан..

Направо мед му капе от устата.. разтапям се от умиление, само като го чета.. Невероятно мило създание е той! Как да не го обичаме, та той е такава сладка душица! Душа - като името си... Heart

От италианските фен страници..
ДЖАН: Често ме питат защо проявявам толкова голяма благодарност към хората, които ме следват и ме обичат. Аз просто отговарям, че любовта откликва/предизвиква любов и без подкрепата на феновете нямаше да бъда тук ... ако съществувам артистично, това е, защото те го позволяват и от моя страна никога няма да ми липсват искрена благодарност и признание ... МОИТЕ МОМИЧЕTA СА ФАНТАСТИЧНИ! ♥ ️ ♥ ️

Can: mi chiedono spesso perchè mostro tanta gratitudine alla gente che mi segue e mi vuole bene. Rispondo semplicemente che amore chiama amore e senza il sostegno dei fan io non sarei qui... se esisto artisticamente è perchè loro lo permettono e da parte mia non mancherà mai sincera gratudine e riconoscenza...  LE MIE RAGAZZE SONO FANTASTICHE!♥️♥️

Лили разсипа ме от смях Grinning

Общи условия

Активация на акаунт