Джан Яман - свободна тема за размисли и страсти

• 43 657
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро! Nature Closed UmbrellaFlowers Fallen LeafFlowers Maple Leaf
Нося ви малко снимки на малкия/ младия Джан Blush Някои от тях, признавам, не бях виждала.

Blue HeartBlue HeartBlue Heart

# 601
# 602
Здравейте момичета, нашият човек е такъв извор на вдъхновение такива красоти създавате, така ми стопляте сърцето в това мрачно време, така ме усмихвате и радвате че не се сдържах да ви го кажа. Изгледах обстойно 12 ЕП. Имам си още два за бг превод и си ги кътам, така им се радвам, сякаш сега като знам че сериала свърши още повече от повечето ми ги обикнах. Като цяло искам да кажа че вие и Джан сте страхотно и неописуемо зареждащи с красота и настроение. Прегръщам ви и продължавайте все така да сте готини и вдъхновени и вдъхновяващи!🥰😍🤩🥳

# 603
Сонни, Hug

Преведох един колаж от италианците. Скандал между Ферит и Йозгюр по повод спирането на Мистър Грешен. Дивит нали е над нещата, гледа да ги помири Grinning
Не е кой знае колко забавно, ама при липса на новините и снимки, и това е нещо Grinning

# 604
Сонни, Hug

Преведох един колаж от италианците. Скандал между Ферит и Йозгюр по повод спирането на Мистър Грешен. Дивит нали е над нещата, гледа да ги помири Grinning
Не е кой знае колко забавно, ама при липса на новините и снимки, и това е нещо Grinning

Ели, много е готино! Simple Smile

# 605
  • София
На фона на голямата популярност на турските сериали в Испания, испанците са започнали да се обаждат и да пишат на електронната поща на посолството на Турция в Мадрид.

Сътрудници на една фирма за организиране на събития в региона Астурия в северна Испания, са се обърнали за помощ, за да изпратят на Джан Яман знаменитите сладкиши Пеналба  : "Знаем, че той много ги обича."

==========================================================

И поредното доказателство за "обективната" турска журналистика. Една вечер отиде човека на клуб и го обявиха, че се пропил, заради "провала" на сериала. И сериала е позорен, а Джан пропагандира безнравственост... Горките хора в Турция... понякога искрено ги съжалявам наистина.

Очень консервативное издание Yeniakit публикует довольно резкую статью о Джане Ямане, заявляя, что актер позорного сериала, который пропагандирует безнравственность, запил после фиаско его проекта. Этот человек, которого хотят представить как образец для подражания турецкой молодежи, не смог справится с разочарованием и заливал стресс алкоголем. Утром его отправили домой из клуба, где он уснул под воздействием алькогольных напитков.

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 13:09 от Lilly Di

# 606
Привет момичета! Навън времето е лошо.. но, аз си слагам любимото слънчице (емотиконка), заюото ви пожелавам слънчево настроение!

Ей сега станах...

# 607
  • София

Мерси, grozdence, И аз тъкмо си пия кафето ... обедното. Ама какво от това, все е кафе.

# 608
От Канал 5 напомнят утре да гледаме Верисимо Wink

Перуански фенове са фотошопнали Джан като футболист от Националния отбор на Перу. Как мислите, ако Джан  беше станал футболист, дали фенките на футбола щяха да се увеличат? Grinning

# 609
Аз и вечер пия кафе Лили, даже и нощем.. но, когато е от Джан, нали се сещаш... вкусът е друг Grinning

А за статията... и вчера Ели сложи тук една статия.. аз си помислих, че тя с добротото си чувство за хумор я е съчинила Grinning напил се бил нашия.. даже и снимка на "приятелката" му имаше Grinning
Тея журналя са пълни смешници.. гладни мишки, едва ли някой им вярва Grinning

Ели като спомена Верисимо.. На този Италианския красавец Микелето .. не му гледайте филма момичета! Бил не 18+..ами направо 25+.. Grinning
Понеже прочетох в Иг че имало такава сцена.. то пишело в мн. ч. но аз толкова и знам, англ. ез. и за това ви предупредих, че е 18+, нооооо Grinning се изложих.......
Викам на децата: Момичета по Нетфликса имало някакъв филм..номер 1 е.. 365 дни се казва.. хубав ли е?
Олеее като почервеняха, като отвориха едни усти.. Мамо ти нормална ли си? Няма да гледаш този филм.. викам защо бе, актьора от този филм ще участва с Джан в едно предаване, искам да го видя... Grinning Гледай си Джан ми викат...
Обясниха ми децата що за филм е... и се отказах Joy Но ми вдигнаха скандал здрав.. Joy

Ели и футболна фенка ще стана.. няма проблеми Grinning

П.П
Ето я следвашата ни корица/шапка на темата ..

и тази.. Grinning

Ели направи проба да видиш, как хубаво стоят Heart Eyes Grinning

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 13:52 от grozdence.

# 610
Грозде, абсолютно реална статия си е това за заспиването Grinning Такава тъпотия не мога да измисля Grinning

По този повод: "Хейтърите ме правят известен"

# 611
Нова!! Heart

Ново!
Can Yaman: "В момента съм неженен, но като всички останали, бих искал да имам връзка. Тези неща не могат да бъдат планирани, защото ако го направих, животът щеше да ме изненада. Отворен съм за всичко."  

Can Yaman: "Срещнах Ф. Йозпетек в Рим, той беше много мил. Говорили сме по телефона много пъти, но никога не се бяхме виждали на живо. Надявам се да можем да правим добри неща заедно, може би филм. Има намерение, воля за това, но засега нищо не може да се каже"
„... Има намерение и воля за това, но засега не можете да кажете нищо, все още е рано“.

Can Yaman: "Не мечтая много, живея в настоящето. Почти не спирам да мисля за неща, за проекти. Живея и действам, най-хубавото в това да бъда актьор е, че никога не знаеш какво те очаква: много обичам да бъда изненадан от събития."

"Наистина обичам да се изненадвам от събития. Преди три години никога не бих казал, че ще дойда тук днес и това се случи."

И относно желанието да стане баща в бъдеще, той добавя: "Да, но засега не мисля за това."

Запитан от Силвия Тофанин какви отношения е имал своя колега от EK Демет Йоздемир, актьорът, показвайки перфектен италиански, отговаря: "Ние сме просто приятели. Тя ми помогна много на снимачната площадка. Надяваме се да работим отново заедно. "

От Верисимо
Чакате го от седмици ... 😍 Утре той най-после ще бъде гост в Verissimo, ексклузивно Джан Яман ❤️❤️❤️

С моя италиански разбрах, че Джан пак раздава целувки...... Целувача ни той.. Heart Алтън ни е той..АЛТЪН

П.п
Не едно око... море от очи му трябва.. че мнооого му завиждат .... Grinning

-------------------------------------------------------------
Ето го..

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 16:58 от grozdence.

# 612
Привет! Hug

Благодаря за новите снимки и инфо,което сте пуснали! HugHugHug

този поглед...Blue Heart

# 613
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Първо - много се вбесих на публикациите за Джан в разни радикализирани турски медии.
И колко да е вярно, като извъртат очеизвадни неща! Най-напред написаха това - https://www.cnnturk.com/magazin/can-yaman-gazetecilerden-kacarke … uyuyakaldi?page=1
И понеже има хора, които не са толкова прости, а могат да свържат реалностите, решиха да удрят и акцентират на друго място.
Скрит текст:
В самата статия журналистите не са посмели да преиначат думите й, а те са „Току-що се срещнахме и разговаряхме с Джан." И естествено, че е така, защото въпросната жена е една от няколкото, видели го в Руби и направили си селфи с него. И по-специално - тази, която беше прекалила най-много с филтрите.
Просто навързване на снимките от журналята с публикуваните в сторито и изтекли веднага по всички фенски профили. Слагам точно свързаните фотографии. Какво да обяснявам повече? Който има очи и съдържание между ушите, може сам да види истината, каквито и идиотщини да пишат в медиите.

Второ - да ви сменя снощния диалект с малко арабско звучене. За отпускане след горното напрягане. Wink
https://scontent-den4-1.cdninstagram.com/v/t50.2886-16/120999028 … 9ddf27a05ab7a0f4c

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Грозде, Злати, мерси за споделените снимки и превод Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus
Злати, утре ще пуснеш ли линк за гледане? В Италия програмата започва в 16 ч., като преди Джан ще има поне един по-важен гост, някаква италианка. А онзи, дето са те предупредили, че не става за гледане, ще е последен.

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 20:47 от profi_1

# 614

ПЪРВИ петък без сериала ни!!! Къде се изгубихте?
Ако мога кадър по кадър по кадър ще фотографирам Джан и погледите му, без да ПРЕНЕБРЕГВАМ нито едно останало нещо в него, но погледите го правят различен във всяка сцена. Сериозен, сладък, смразяващ, секси… продължавам с другите букви от азбуката: мек, приковаващ да го гледаш, гледаш, и да не спираш, привлекателен и омагьосващ…  След гледаш, гледаш се разсеях вече и край с определенията. Сложих многоточие, ще споделя да го гледаме заедно.
Сега сериозно, много ми липсва очакването на нещо любимо. Аз и без това само този сериал гледах, та сега се оказах многооооооо свободна и ми е пусто и празно. Знаете какво е вълнението и очакването около сериал, особено този, който го гледахме заедно онлайн.
Нищо, ще чакаме следващия, няма да се предаваме. Да ви пусна и едно клипче с нашите любимци. Всеки път, повярвайте ми, всеки път тази песен и емоциите, които пресъздадоха нашите сладури ме хващат за гърлото и ми носят емоции.
https://www.youtube.com/watch?v=OC0EUTpfK_I
Разбира се има хиляди комични моменти, много забавни клипчета, но сега в знак на протест и тъга съм в такова настроение, затова това избрах. Въпреки оптимизма в мен, понякога има красота и в тъгата. А при нашите сладури красотата е навсякъде, носят я в себе си, предават я и на нас!
Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт