Джан Яман - свободна тема за размисли и страсти

• 43 664
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Сони, не си сама. Заредила съм си оригиналния клип на песента в един от отворените раздели на браузъра, и си я пускам всеки ден. Peace

# 616
ОМГ, наистина не разпознах жената... Ама какво се чудя, с тези филтри направо е сменила и своята, и на Джан физиономията Grinning
Освен това! От снимката е видно, че жената се е снимала и явно се е
загаджила с някакъв красив латино-амриканец, който леко прилича на Джан! Аз Джан на снимката не го виждам! Joy

Сонни, и на мен ми липсва петъчното гледане и обсъждане. Странно е някак!

# 617
Момичета, аз не, че нещо, но съм убедена, че въпросната не е никакво гадже на Джан, още повече, че "срещнали се предната вечер"... 😀 Сигурно ей така от вчера за днес си ставаме гаджета и то официално за пред всички, извинете ме за езика ми, но едно е бройката, друго е връзката - гаджета.
А и тази ми изглежда прекалено неподходяща за Джан и далеч от типа на жените, с които официално се знае, че е бил във връзки досега.
Въпрос на мнение, де. 🙂

# 618
Цитат
Can Yaman: "В момента съм неженен, но като всички останали, бих искал да имам връзка.

JoyJoyJoy

Петък по традиция е Джанов ден и аз сядам да гледам Бай Ферит Blush

# 619
Момичета, аз не, че нещо, но съм убедена, че въпросната не е никакво гадже на Джан, още повече, че "срещнали се предната вечер"... 😀 Сигурно ей така от вчера за днес си ставаме гаджета и то официално за пред всички, извинете ме за езика ми, но едно е бройката, друго е връзката - гаджета.
А и тази ми изглежда прекалено неподходяща за Джан и далеч от типа на жените, с които официално се знае, че е бил във връзки досега.
Въпрос на мнение, де. 🙂
Нали точно това не само казах, ами и доказах със снимков материал. Нима не стана ясно?
Да го обясня още веднъж тогава. Въпросната е просто фенка, имала късмета да е в Руби същата вечер и да си удари едно фото с Джан. Както впрочем и приятелката й, с шарената рокля, както и още няколко жени и двама мъже, ако не бъркам бройката, всичките все снимали се с Джан в заведението. Затова и жената точно казва (явно се налага да я цитирам още веднъж) - „Току-що се срещнахме и разговаряхме с Джан." Не знам как го обърна това на "срещнали се предната вечер".
Убедена съм, че никой в тази тема никога не си е и помислял, че тази може да му е някаква на Джан.

Ели, аз пък си пуснах първи епизод на МГ.
За да не се напрягам съм на руската озвучка.

# 620
Опааа, нови, новинички снимки! Джан и тазвечершните му гаджета! Joy
Значи, ние тук тешим мъката с повторения на МГ и Пълнолуние, а някои хора се забавляват по дискотеките! Или теши мъката??? Thinking Дано да е дремнал следобеда и тази вечер да сколаси да се прибере с мацката, а не да заспива на бара! Той Бай Грешен ли е или?? Thinking Joy

Blue HeartBlue HeartBlue Heart
Тази предвидливо си е скрила лицето, не ѝ се иска утре да лъсне по вестниците Sweat Smile

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 00:06 от Ели-Мели

# 621
Нали точно това не само казах, ами и доказах със снимков материал. Нима не стана ясно?
Да го обясня още веднъж тогава. Въпросната е просто фенка, имала късмета да е в Руби същата вечер и да си удари едно фото с Джан. Както впрочем и приятелката й, с шарената рокля, както и още няколко жени и двама мъже, ако не бъркам бройката, всичките все снимали се с Джан в заведението. Затова и жената точно казва (явно се налага да я цитирам още веднъж) - „Току-що се срещнахме и разговаряхме с Джан." Не знам как го обърна това на "срещнали се предната вечер".
Убедена съм, че никой в тази тема никога не си е и помислял, че тази може да му е някаква на Джан.

Ели, аз пък си пуснах първи епизод на МГ.
За да не се напрягам съм на руската озвучка.
[/quote]
profi_1
Благодаря за повторението 😉😀 но няма нужда, видях още вчера и въпросната статия, а предният ден и снимките, имам си достъп до всички източници и се считам за достатъчно грамотна да разбирам английски и да мога да си преведа сама. 😉 А колкото до "срещнали се предната вечер" това е написано в статията, не съм коментирала по твоят коментар. 🙂
Колкото до фактите, ако не се лъжа снимките с въпросната и всички останали излязоха в инстаграм в сряда през деня, а статията четвъртък сутринта, тоест има 2 дена и ако са се виждали с въпросната, казвам "ако" е било в две поредни вечери спрямо изнесеният материал. 🙂
Не виждам какъв е проблема да изразя мнение или трябва да е само "аз казах" на определени членове на форума...
Дали Джан си има гадже или не, считам, че никоя от нас не може да каже на 100%, освен ако тя не е до него. 😀
Нямам за цел заяждане тук, но не ми е особено приятен назидателен тон, уличаващ ме в проблем, че съм изразила мнение, макар и същото като твоето.
Съжалявам предварително ако съм те разбрала погрешно. 🙂

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 01:38 от Angel87

# 622
Ами да, май не се разбрахме. Дадох оригинал на турски и останах с впечатление, че не си ме разбрала първия път, затова повторих. Не целя назидание, а изясняване. При това винаги. Peace

Нещо много малко тази вечер в Руби гаджетата на Джан. Wink

# 623
Привет потенциални Джанови гаджета!
Тъкмо се прибирам.. бях на парти в Руби, не можах да се снимам с Джан, защото пак беше заспал ..пиян на мотика.. завалията Grinning Хъркаше даже като саранска мечка.. нямаше нужда от диджей Grinning по- долу ще видите и последната му приятелка.. Grinning

На Деметка сторито от преди няколко часа.... Ахх бе Деметче................... Grinning Grinning

Двама приятели .. приятели, които имат един и същ вкус... шоколадова торта с ягоди Joy от специален приятел Grinning сигурно ще я хапнат заедно..приятелчетата... Grinning

Профи, Ели гаджета бол.. ето още едно .. Joy Утре ще е това гадже в пресата...
Вижте я беее Grinning Grinning
Тази Клеопатра (пираня), вече 100% няма да го остави да дремне.. Joy ще го изяде жив, барабар с ризката Grinning
Маймуна застанала, маймуна излезнала Grinning без филтри е... а е трябвало да сложи Grinning

Още гаджета..
Скрит текст:

Цитат
Can Yaman: "В момента съм неженен, но като всички останали, бих искал да имам връзка.

; ))

# 624
Добро утроо! WinkCoffeeFlowers Fallen Leaf

Днес е денят и ще си гледаме Джан във Вериссимо....а мацките няма как да не му се лепят...Wink

Вчера беше първия петък без епизод и от официалната страница на МГ в ЮТуб са пуснали видео изрезка от 1-ви еп. с подпис:
Йозгюр Атасой, любител на млади момичета - Г-н Грешен специални сцени....

https://youtu.be/xNnhVjv3xpE

Желая ви приятна събота! Two HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 625
Добро утро в събота!
Навън все още е мрачно и студено, но в темичката ни е забавно и горещо, както винаги! Nature Fire

Гледайки я тази Клеопатра, сигурно Едже-то вече не ви се струва толкова лош вариант за снаха, а? Joy
Скрит текст:
Цитат

Аз днес съм по задачи, няма да мога да гледам Верисимо директно. Ще следя вашите снимки и коментари и ще очаквам клип по-късно Wink

С тези усмивчици ви пожелавам лек ден!

# 626
Ами да, май не се разбрахме. Дадох оригинал на турски и останах с впечатление, че не си ме разбрала първия път, затова повторих. Не целя назидание, а изясняване. При това винаги. Peace

Нещо много малко тази вечер в Руби гаджетата на Джан. Wink

profi_1 Няма проблем, случва се понякога в онлайн комуникацията. Всичко е точно. 🙂🤝

# 627
Добро утро и от мен! Hug

Злати, благодаря за клипа. Ще го изгледам при първа възможност. Не съм сигурна дали заглавието всъщност не е Любимият на младите момичета ... Да каже някой знаещ турски на по-високо от сериалното ни ниво.

Аз довечера може и да нямам достъп до компа. Като Ели, ще се включвам наготово в среднощните емисии. Wink

# 628
Привет! Hug

Профи Hug,твоя превод е по-правилен! Понякога в бързината ту от руски,ту от турски и става объркване. Wink Така е и с хаштага,когато пускам за даден сериал.

Ето  линковете за гледане на предаването следобед....

https://t.co/Z9NdEUYmB3
https://t.co/Nee8rhLg7F
https://t.co/mi3SNMb4US

# 629
Още нови снимки с гадж... фенки

А тук, оргазнизирано посещение на важна забележителност Grinning

Общи условия

Активация на акаунт