Джан Яман - свободна тема за размисли и страсти

• 43 328
  • 735
  •   1
Отговори
# 630

Страхотен Джан Heart Eyes

# 631
Вече съм си пуснала канал 5. Wink Дават РП.

моменти от записа...
https://twitter.com/maya_albe/status/1314909143954849794
https://twitter.com/LittleFlowerCY/status/1314909796102004737

# 632
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
На мен ми изписва, че съдържанието е достъпно само за Италия.

-----------------------------

От втория линк в сутрешния пост на Злати тръгна.

# 633
Профи, аз съм на 2-я или 3-я линк,също го проверих...

https://mailocal2.xyz/lv/canale-5-in-diretta-streaming/

Но май при нас ще е от 17 ч.

началото ще е ...така...
https://vk.com/club173526015?z=video-173526015_456241147%2Fc391d … l_wall_-173526015

ПП ,а допълнила си поста...

# 634
Злати, логично е с часовото време да сме час напред спрямо Италия, т.е. при нас ще е от 17 ч. Ама колкото по-рано се регнеш, толкова по-добре, че после сайтовете се претоварват и може изобщо да не влезеш. А и какво ни пречи да погледаме малко РП на италиански. Далеч по-добре звучи от македонския и арабския вариант. Laughing

------------------------------------------
Гадост! Току що ми заявиха, че трябва да освобождавам компа, че почват работа. Sad
Бай бамбини до среднощни доби. Духом съм с вас и Джан.

# 635
  • Варна
Добър да е денят ни, прекрасни "момичета на Джан" !!!

Въпреки, че денят е мрачен, на душите ни е светло, защото чакаме нашето слънце!

И както каза "Госпожа контрол" - Всеки край е тъжен, но и краят означава начало на нещо ново!

И на Джан му предстоят много хубави събития и проекти, и първото събитие ще видим днес.

Вярвам, че най-хубавото за него предстои, защото той го заслужава.
Днес прочетох статия за 5-те зодии, които са най-надеждни сред мъжете -
Цитат
Всеки човек е различен и индивидуален сам по себе си, но има сходни черти, които се срещат при представителите на различните зодии.
Любовта във връзката е най-важното нещо. Но колко дълго ще е жива тя, зависи много от чертите на характера на вас и вашия партньор, пишат от actualno.com. Има мъже, идеални за семейство. Астролозите посочиха пет представители на Зодиака, на които жената може да разчита.

Скорпион

Скорпионите имат добре развито стратегическо мислене.
Те са умни и знаят как да намерят достоен начин за използване на своите таланти.
Често такива мъже стават лидери. Те се оценяват за техния професионализъм и високо ниво на отговорност.
Те са толкова надеждни във връзките, колкото и в работата!

Пожелавам много успех на Джан и в професията и в любовта!

А ние сме тук, за да се радваме на успехите му! 

Сега се връщам за да ви прочета.

# 636
Планет Hug

Започна предването...водещата обяви,кои ще участват....първи е друг гост....

============================

Вече е Джан....Blue Heart

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 17:28 от Zlatina3

# 637
Наредила съм се и аз да гледам, сякаш нещо ще разбера, ама пусто любопитство.
Ах, Джан, ах! На колко ли още езици по различни телевизии ще те гледам без нищо да разбера? Защо не се ориентираш и нашия език да научиш, че аз твоите хич не мога?!
Водещата е много симпатична, чаровна и естествена, засега с този непознат човечец са ми интересни и забавни. Чакам си нашия човек. Ето го, представиха го.... до скоро.

# 638
Говори....после му представят биографията....

===============================

Питаха го за семейството...даваха откъс от РП...

така гледаше екрана...Simple Smile

питане....
Цитат
-Вы много раз влюблялись в своей жизни?
-Ха. Это опасный вопрос.
https://vk.com/mirdizi?z=video-176425116_456241687%2F960d60a831e … l_wall_-176425116

====================================

Свърши предаването с Джан.Доста  беше развълнуван според мен.Все пак говори на чужд език.

как гледаше целувката от РП

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 18:09 от Zlatina3

# 639
Благодаря на Злати за разясненията, беше ми интересно да наблюдавам реакциите на Джан, докато се наблюдаваше, разказа неща, които знаем от интервютата, които публикувахте на скоро, водещата похвали италианския му, Джан Дивит остава специална роля за него, Демет била специална за него, такива неща каза май. Много сладък беше, малко притеснен, малко емоционален, сладурчото ни той. А този език е много увлекателен, аз още слушам предаването. Злати е публикувала всичко със снимки. Благодарности.

# 640
  • Варна
Злати  

Даааа, и Джан разказа за живота си - от детството, семейството си, ученическите си години, университета, как решил да стане артист и досега.
   Естествено показаха кадри от РП и го питаха за сериала.
   После го питаха за личния му живот и той каза че е "сингл".
   Да, водещата каза, че е знаела, че той говори италиански, но той говори перфектен италиански. Джан й благодари.
   Накрая го пита дали е щастлив. Джан й отговори, че е щастлив!

И ние се радваме, че го гледахме в това предаване. И му пожелаваме цялото щастие на света!

# 641
Сони Hug...Планет Hug

Пуснаха превод на руски ез. на някои отговори на Джан  на зададените му въпроси.Е ние си ги знаем повечето от тях от интервютата.

#MirDizi #bayyanlis
Ответы Джана на некоторые вопросы из передачи Verissimo.

Ведущая спросила Джана, имеет ли Джан Дивит, что-то общее с Джаном Яманом.

— Все персонажи, и которых я играю , я добавляю что-то от себя . Даже у Озгюра Атасоя есть что-то от меня .

По натуре я очень спокойный человек. Я научился контролировать свои эмоции. У меня было много разных ситуаций в жизни которые меня научили быть сдержанным.

Моя мама научила меня танцевать танго, она помогла мне. Она пришла и на съемочную площадку и помогла нам с Озге.
Моя мама очень волнуется за меня и переживает , уже много раз позвонила перед съемкой.

Любовь фанатов очень чистая., они любят меня, уважают и смотрят все мои работы, мне нравится общаться с ними. Когда я с вижу толпу , я всегда иду к ним, чтобы поприветствовать их. Меня очень трогает любовь моих поклонников.

Честь интервью мы вчера выкладывали с переводом.
Таже еще были вопросы о учебе и семье ( на эти же вопросы Джан отвечал на вопросы для итальянских журналистов ч большом интервью , которое также мы выкладывали. )

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 18:46 от Zlatina3

# 642
Ще си го изгледам сега, но бързам да го споделя с всички преди да съм го изгледала. Ето го цялото. Надявам се да излезе някъде и с по-високо качество, че аз съм капризна.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Опитвам се от обща култура да го разбера какво говори. Пиша каквото смятам, че съм разбрала без всякакви претенции за точност. Моля, ако има владеещи италиански да бъдат така добри да направят нещо за темата ни и да ни предложат точен превод.

Доста дълго обясняваше с кого и как е живял когато са се разделили родителите му и ми стори да казва, че всъщност 3 години за него се е грижила главно баба му.
Първата година в лицея е била подготвителна и са учили основно италиански и малко английски. А през всичките 5 години в лицея предметите са се преподавали само на италиански. Дотук всичко също като в нашите езикови гимназии. Преподавателите били италианци и били като приятели за него.
4 години е учил право и т.н. после стажът в Прайсуотърхаус Купърс, по-специално там се е занимавал с данъчно и търговско право.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Баща му бил много спокоен /рахат/, много удобен човек, също като Джан. А баба му, и майка му са винаги загрижени за него, както всички майки и тук журналистката също вмъква "както всички майки". Баща му също е загрижен за него, но майка му винаги надхвърля тези опасения, защото е по-емоционална. Сега и тя може да го успокои.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Говорят за периода на отбиване на военната му служба, за скъсяването на косата, даже и за персонаж, и дали са гледали на него различно предвид популярността му, а там е имало много хора от цялата страна.

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 02:44 от profi_1

# 643
Злати, Планет, Сонни, благодаря ви за снимките и преводите в ефир Hug
Профи, браво, че сподели линка преди да гледаш! Аз си казах, че първо ще изгледам видеото и ще споделя линка. Каква съм егоистка Joy

Та, изгледах! С нетърпение очаквам някакви субтитри, че да мога да се насладя на 100%. Ясно е, че и без буквички Джан си е Джан - усмихнат, мил и готин Heart За лаик като мен говори перфектно италиански Grinning Ама, ето, че и водещата го похвали! Много хубави клипчета бяха подготвили от предаването, много ми харесаха!
Тези снимки ги повтарям, ама ми пълнят душата! Това е Джан - една голяма усмивка! Blush

Италианският журналист Габриеле  Перпилия е споделил снимка с Джан в ИГ с надпис „Какво е хубавото на Джан Яман? Златно момче, учтив, без звездни превземки и преди всичко - обича Италия!” Hands ClapBlue Heart

# 644
Оф, Ели
Аз още го гледам, но мислех никой не пише и си редактирах горния пост с каквото съм разбрала досега.
Някъде на средата съм стигнала, че прекъсвах за да пиша тук. На моменти и връщам да чуя какво точно казва в опит да го разбера.

-------------------------------------------------------------------------------------
Отказвам се момичета. Опитах и допълвах няколко пъти поста с видеото, добавяйки каквото успея да разбера, но ми е доста трудно. Така скоро няма да го догледам, а съм пусната за малко на компа.
Наистина се надявам при толкова хора, пишещи и предимно само четящи в темата, да се намери някой владеещ италиански, а не като мен знаещ тук-таме по някоя дума.
Или на Гроздето хората от фейсбук групата да направят скоро пълен превод барабар със субтитри. Там са мераклийки и бързаци, в тях не се съмнявам.

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 21:23 от profi_1

Общи условия

Активация на акаунт