💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 4 /21.09. - 27.09.2020/

• 57 045
  • 1 254
  •   1
Отговори
# 1 080
Цитат на: EdelV link=topic=1252907.msg41446640#msg41446640 date=160 1059145
А дали е възможно и дуелист и съюзник да отпаднат днес? Коментарите от промото, че това не са очаквали и само се връщат само двама натам ме теглят...
Не би трябвало.

# 1 081
Оххх,  тъкмо да се настроя срещу Катя като завършен егоист и те взеха че събудиха Николай......който с 200 изрина дъното. Много е глупаво това момче, много

# 1 082
То и Паляка тръгна,ей сега ще види и спря.Какво щеше да види? Мира милата е много зле.

# 1 083
Абе масово да с червило...жените които не са в резиденцията.. Това не знам как да си го обясня?
хах..аз стигам и по-далеч в конспирациите...на Ивана устните ми изглеждат по....каква дума да използвам - набъбнали, болезнени..отколкото в началото. Потръпвам всеки път като я покажат.

Иначе за храната...Смятам, че това са участници - не мъж, не жена. Както могат да се състезават в директен дуел мъж и жена, така храната трябва да се дели по равно. Ако искат наведнъж всичко, ако искат да си заделят за по-късно. Просто да е справедливо.
Катя се къпе,Христа дудне,клошарска работа,шЕ Омра!
Ами това е толкова грозно... Обижда я явно на статус в живота и финанси. Демек от нисшето общество. Абе дъно са. На Катя й е криво, обаче, че така я хапят, макар и да ги дразни нарочно. Право в очите каза на Мира, че ще й даде шампоан и онази от яд не разбра. Не знам, защо са такива дребнави хората 😱
Видимо търсеше провокация Катя с тази демонстрация на благата си. Аз след такава показност не бих приела после предложението и'.

Жътварите поели една реплика и не спират да я повтарят - Много силен индивидуален играч била Джерито. Нищо не им разбирам 😃

# 1 084
  • Sofia
Катя просто е безсилна пред Станимирината свещена простота. Мъжете трябвало да ядат повече от жените, 'щото... И аз не разбрах 'що! Shocked
Мъжът ми никога не би могъл да погълне толкова много храна на едно ядене, колкото стандартно ям аз. Стомахът му не е толкова разтеглив, колкото моя. Въпрос на анатомия, няма общо с пола. Уф, че се ядосвам, като се плещят подобни сексистки простотии.

# 1 085
  • IT
Е не, това е една от най-известните задачи. Моето дете е но 10 и я има от две години.

# 1 086
Мира никак не е зле. Момичето поне се опитва с думи нещо да направи, да ги събере ама нищо не става. Оня светията дето е ходил в Тибет стои като посран и никакво отношение не взима.Чудомир се видя в чудо с тоя отбор мълчи като затапен.
Всеки дърпа нанякъде.
Единствено Мира ми допада донякъде, всичко друго е ....

# 1 087
  • София
Интересно, кулите на Ханой се прави с определен алгоритъм в тази игра печели този, който знае алгоритъма, вместо да го открива. Как нито един от всички не я знае?

# 1 088
Много яко ме изнервят тези двете патки. Колко прост трябва да си,  за да не можеш да го наредиш това нещо ?! Още от дете ги играя тези игри и мога да кажа , че е елементарно!

# 1 089
  • София
аз кулите хич не ги харесвам. Обаче идеята не е само да се нареди, а да се нареди с най-малко ходове.

# 1 090
  • София
Браво на Джери!

# 1 091
Много яко ме изнервят тези двете патки. Колко прост трябва да си,  за да не можеш да го наредиш това нещо ?! Още от дете ги играя тези игри и мога да кажа , че е елементарно!

Това е причината да я мислиш за елементарна. Знам, че има определена логика се решават много лесно, но не знам логиката.

Ако някой иска да се пробва. С шест диска играха там.

# 1 092
  • Варна
игрите в този сезон са на 80 процента копие от миналия

# 1 093
  • Испания
игрите в този сезон са на 80 процента копие от миналия

Кой да измисли други! Те с един сценарий не могат да се справят, камо ли игри да измислят.

Димитър бил се предал. Да ви прилича на предал се? Не, ама скоро ще издъхне. Силици няма.

# 1 094
  • София
Кулите на Ханой е любима на някои психолози, защото се споменава в учебниците им.

Общи условия

Активация на акаунт