💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 4 /21.09. - 27.09.2020/

• 57 695
  • 1 254
  •   1
Отговори
# 1 155
Вие ако видите мен и сестра ми- ще паднете.
ММ още като бяхме гаджета, след като излязохме от заведението ме пита няколко пъти дали не го лъжа.
Естествено се бяхме уговорили да не се издаваме.
Тя е копие на майката на майка, аз на майката  на баща ми. Ни- що! общо. Мисли дълго и после каза да! имате еднакви гласове.
Та тия двете си приличат поне по боя. И двете са брюнетки.

# 1 156
  • София
Чудомир е невидим и почти ням досега. В предаването го запомних с опуления поглед веднъж. Но може тепърва да се "разгръща".
За релефа - ако само той е наличен, не може да ме впечатли. Ще стане нещо като онзи Ричард ли беше в ББ. И за мен всъщност човек ако е достатъчно умен, няма да е безкрайно суетен. Но не ми се спори по въпроса.
Сюзън просто ми се струва глупавичка. И не мога да харесам жена с това качество, съжалявам. Иначе може да не е лоша. И на мен ми прилича на ромка. Вайс от показаното в инстаграм ми изглежда различно - вулгарен някак.

# 1 157
  • Испания
Скрит текст:
Ооооо, приготвила съм се. Още като се разбра за тях, писах, че ще ги гледаме до финала. За мое съжаление.

Знам. Чета всичко. От - до.
Затова и рядко списвам, защото някой вече е казал мислите ми.
Скрит текст:
Относно плочките, аз предпочитам също гънките, е,  ако има някоя и друга плочка е плюс.
Само с едните плочки не могат да ме завладеят.
Иначе Чудомир до сега ни- що!
Заради козметика и пр. глупости не можем да го чуем. А той явно като Борислав си трае и "опипва" терена.
Ето затова съм против да влизат по - късно хора. Нямат еднакъв старт.

Ти пък, Билянче! Пиши, когато ти се пише! Толкова неща се повтарят! Няма нищо.

От формата дори не счетоха за необходимо цяла седмица да публикуват визитки на новите.

# 1 158
А защо намирате Сюзън за дразнител? Grinning
Ох, аз тази година май съм на обратното мнение, спрямо болшинството потребители, списващи в темата, за разлика от миналата. Нито сестрите ме дразнят (даже им симпатизирам), нито Сюзън, нито Вайс (засега, де). Но пък, за сметка на това, никак не са ми приятни Тодор и Любо; единият – примитив, другият – надменен, превзет льольо.
Не съм писала преди това, но аз също не харесвам Сюзън и гаджето ѝ Вайс.
Първо, защото не само се познават, а са двойка в живота. Възможно е да са скрили от продукцията, възможно е и да не са. Но са си влезли двамата с готовата стратегия и се подпират здраво.
Действат много подмолно и се опитват да дават наклон на племето и да ги манипулират тънката.
Изказванията на Вайс са много плоски, агресивни, вулгарни и прости. Типичната батка.

Колкото до релефа, тия напомпаните Аполони ги видяхме колко кондиция, бързина и баланс имат. Фалшиви мускули, напомпани с химия и силови тренировки.

Тодор например хвърчи по битките. Има баланс и сила, както и е бърз и силен.
Чудомир и Борислав ми изглеждат много тромави и бавни.

# 1 159
Йоана каза, че й откраднали пинсетата за вежди, а Ванчето, милата, слуша и не знае какво да каже.  Ох, веждите на Йоанчето не мисля, че са докосвани от такъв инструмент. Може и да греша...

# 1 160
  • Вестерос
От инста ли знаете, че Вайс и Сюзън са гаджета от преди предаването?

Тя също ми мяза на циганка.

# 1 161
  • София
Хахаха, да. Но след предаването имаше някакви сторита от нея показани тук, с оправени вежди е и изглежда по-симпатична. Пинсетата е специално подхвърлена според мен, за да не се налага другото сестриче да изпада вече в такива мустакатости.

# 1 162
Нямам проблем с това Сюзън да е циганка.

# 1 163
  • Sofia
Хахаха лика прилика са си двете сестрички.

За мен пък са толкова различни, че даже не мога да повярвам, че са сестри. Но и двете ми допадат по определен начин, всяка със своите особености.
Приличат си, дори и само чисто визуално.    Катя е невъздържано и невъзпитано
същество, което си мисли, че ако проявява бунтарски нрав би била интересна за околните. Не знам, каква точно лична драма е преживяла, но преживяното е оставило своя отпечатък върху външния й вид, и характера й. Сестра й, колкото и да изглежда различна, не пада по-долу (същата умела интригантка) е като кака си. Според мен, на този етап малката още не е развила пълния си потенциал за интриги.

# 1 164
# 1 165
[смешно самочувствие, основано на външен вид и гладък мозък.

Външния вид и той е един такъв.........................сякаш все нещо не им достига да изглеждат добре, колкото и да се стараят.

# 1 166
  • Испания
Преди десетина дни имаше разправия в стори между Вайс и Ивана. На въпрос към Вайс за Ивана, той отговори, че на нея би ѝ се искало много да е с него, ама няма да я огрее. Ивана беше побесняла и му отговори, че ако не спре да говори простотии, тя ще разкаже какви предложения ѝ е правил. Оттогава не съм прочела нищо от него по неин адрес.

# 1 167
Сега изгледах епизода от вчера и ми се сториха много фалшиви рибарите особено Николай и Катя с тези яйца и показването на шампоаните. Все едно рецитираха. Вие забелязахте ли такова нещо?

# 1 168
Преди десетина дни имаше разправия в стори между Вайс и Ивана. На въпрос към Вайс за Ивана, той отговори, че на нея би ѝ се искало много да е с него, ама няма да я огрее. Ивана беше побесняла и му отговори, че ако не спре да говори простотии, тя ще разкаже какви предложения ѝ е правил. Оттогава не съм прочела нищо от него по неин адрес.

Значи правилно започвам да харесвам Ивана. Може да е образец за кифла, ама Вайс е на светлинни години от нея. Евтин та дрънка. То не става само с мускул, трябва и акъл.

# 1 169
И на мен започна да ми харесва Ивана, поне е себе си и освен това има българско име!  Сюзън, Джералдин еми сори ама е абсурдно това са адски нелепи имена

Общи условия

Активация на акаунт