💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 4 /21.09. - 27.09.2020/

• 57 273
  • 1 254
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
Не можах да разбера,рибарите защо вчера се разправяха с Катя.
Аз ако бях,да съм събрала цялото екипче,да ми обяснява:в нарушение ли е Катето,или е по-специална нещо...

Иначе битката ми хареса.Изненадах се и аз от Митко.Вложи мисъл,което е рядкост за повечето от там присъстващите.

Ами да.Същото се отнася и за ловците-има кражба Simple Smile Те миналия сезон за две вафли какъв шум вдигнаха,че и обиск имаше Simple Smile
Което означава,че за никой не е тайна тайната мисия,дори някой при ловците го изрече на глас.

# 1 141
Ами да.Същото се отнася и за ловците-има кражба Simple Smile Те миналия сезон за две вафли какъв шум вдигнаха,че и обиск имаше Simple Smile
Което означава,че за никой не е тайна тайната мисия,дори някой при ловците го изрече на глас.

На всички участници е зададена една и съща тайна мисия - да правят зрителите на маймуни Animal Monkey Face

# 1 142
  • Sunshine state
Категорично Вайс и Сюзън са ми едни от най-неприятните персонажи във формата, макар физически да се справят в игрите. Рибарите не ги броя, защото те са зле, ама не са подмолни поне, а тия двамцата са опасни. Дори Ивана се усети и се разграничи от тях.

# 1 143
  • София
Не всичко е сценарий де. Не гледаме филм все пак. Някои неща се правят нарочно, но като цяло повечето хора са си те самите и от тях зависи как ще се държат и как ще си изиграят картите, примери бол и в двете посоки.

# 1 144
  • Испания
Какво правят "нашите герои"?

Милен и синчето му играят тенис на маса.

Любомир и Джералдин се черпят.

Една седмица /за нас/ Чудомир ни се видя, ни се чу, пък той бил в инстаграм.

Не знам дали някой друг освен мен не се впечатлява от подобен релеф, а от мозъчни гънки...

# 1 145
  • Стара Загора
Бях за Любо и се радвам, че спечели! А на мен Сюзън ми прилича на циганка.

# 1 146
  • Sofia
А защо намирате Сюзън за дразнител? Grinning
Ох, аз тази година май съм на обратното мнение, спрямо болшинството потребители, списващи в темата, за разлика от миналата. Нито сестрите ме дразнят (даже им симпатизирам), нито Сюзън, нито Вайс (засега, де). Но пък, за сметка на това, никак не са ми приятни Тодор и Любо; единият – примитив, другият – надменен, превзет льольо.

# 1 147
Анкетата е до утре, а аз още не съм отговорила.
Няколко от мъжете се отличават,но не мога да кажа че някой ми е фаворит.
Утре да кажат че предаването свършва ще ми е все тая кой ще спечели .
Но от жените започвам да симпатизирам на Ивана. Харесва ми че не играе роли, а си е лиглата, каквато си е и в реалността. И най важното играе с желание и хъс игрите.

# 1 148
Ами аз пък се вълнувам от релеф. Да си избера торба с мозък ли? Не, мерси! Нека има мозък, ама и релеф да има.

# 1 149
Аз снощи видях Любо в близък план. Мнооого ми харесва.
И! Не влиза в конфликти, не прави схеми, така ми се иска да стигне до финал.
Но едва ли. Точно защото не прави сцени.
Докато сестрите се пригответе да ги гледаме до край.

# 1 150
  • Испания
Ооооо, приготвила съм се. Още като се разбра за тях, писах, че ще ги гледаме до финала. За мое съжаление.

# 1 151
  • Sofia
Хахаха лика прилика са си двете сестрички. Simple Smile Имат само една разлика - едната е прикрит, а другата открит агресор. Предлагам продукцията да си смени името на "Съдбите на сестрите в игрите".

# 1 152
  • Испания
Хахаха лика прилика са си двете сестрички. Simple Smile Имат само една разлика - едната е прикрит, а другата открит агресор. Предлагам продукцията да си смени името на "Съдбите на сестрите в игрите".

Даже има рима.

Симона

# 1 153
Ооооо, приготвила съм се. Още като се разбра за тях, писах, че ще ги гледаме до финала. За мое съжаление.

Знам. Чета всичко. От - до.
Затова и рядко списвам, защото някой вече е казал мислите ми.
Относно плочките, аз предпочитам също гънките, е,  ако има някоя и друга плочка е плюс.
Само с едните плочки не могат да ме завладеят.
Иначе Чудомир до сега ни- що!
Заради козметика и пр. глупости не можем да го чуем. А той явно като Борислав си трае и "опипва" терена.
Ето затова съм против да влизат по - късно хора. Нямат еднакъв старт.

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 20:08 от Билян@

# 1 154
  • Sofia
Хахаха лика прилика са си двете сестрички.

За мен пък са толкова различни, че даже не мога да повярвам, че са сестри. Но и двете ми допадат по определен начин, всяка със своите особености.

Общи условия

Активация на акаунт