💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 4 /21.09. - 27.09.2020/

• 57 241
  • 1 254
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Вестерос
Оф, не знам какво да мисля за Катя. Това, което казва в много случаи е това, което и аз мисля. Не знам дали я харесвам или не, но знам, че Николай и Христа са ми в пъти по-противно, като оУигофУена води класацията. Реално погледнато са само трима срещу нея, не цялото племе. Ако се обединят в два лагера са си трима на трима. Аз ако съм на мястото на Станимира, ще спра моментално да контактувам с Николай, а не с Катя. Той се държи отвратително с нея, сякаш му е гадже или по-малка сестра, която да командири, да ѝ кзва кога с млъкне, кога да говори и с кого!! Нямам думи! Не бих била близка с такъв човек изобщо!
И аз така. Днес много се забавлявах с нея Grinning Луди ги прави хаха. А как не се сетиха, че може да си е купила тези неща с парите си?
А от анонса се смях с глас като Николай ѝ вика нула, нула, а тя му каза да ходи към двете нули Grinning

# 1 126
  • София
Абе аз доколкото си спомням не беше ли мисията на Катя да осигури козметика за племето си, а не да си ги ползва сама пособията?
Поправете ме ако греша. Значи тя е в нещо като нарушение на мисията, защото си присвои всичко за себе си. После го извъртя на ''Който не си е поискал, не е получил'' Но то не се прави така целенасочено и нарочно да ги дразни. Значи донася плячката и казва, вижте какво ми попадна, докато ми оправяха крака докторите. Една мила сестричка ни влезна в положението и ни даде малко козметика. Тъпо ама то Тупаревския сценарий е още по-тъп. Спомням си, че Ралица и каза да открадне козметика за жени за племето си, не за себе си.

# 1 127
  • София
Е това вече.... Надявам се да са тролове от екипа на предаването, че иначе зле...
Скрит текст:
Любовта на феновете във ФБ:

..

Скрит текст:
Единия от "топ" идиотите определено ме караше да си мисля за гейовете. И не с добро чувство. Той нямало да става воин. Ми да стане мажоретка. Изключвам това, че такова предаване изобщо не се свързва с научно популярния жанр.

Не. Просто на зрителите им е писнало и това е ирония.
Не го разбрах, благодаря.

# 1 128
  • Варна
Ако не греша, Ралица я попита Катя на кого би дала от нещата и втората каза Станимира.

# 1 129
  • Sunshine state
Много се изкефих на победата на Любо, а до вчера мистър конски зъб злословеше зад гърба му. 😼
Вайс набързо обърна палачинката и сега искал Любо да св върне, че бил по-полезен за отбора. Дрисльо!
Сюзън ми противее все повече.
Рибарите не ги разбирам, чак пък такова детинско поведение..

# 1 130
  • София
Катерина и останалите нарочно ги настроиха един срещу друг и интригата беше дали другите ще решат да й се подмажат заради шампоана (което очакваемо не стана) или тя да им предложи на добра воля (което пак очаквано не стана). Няма как да се кротнат, злобата им преминава всякакви граници защото са групичка, а тя е жертва и съвсем напук им прави.

# 1 131
Гледах с кафето запис на битките, че вчера излизахме с колегите след работа Simple Smile

Хубав, мъжки дуел.
Адмирации и за двамата играчи.Бях за Любомир, но Димитър показа добра стратегическа мисъл по време на играта и се бори до последно. Отпадна достойно, с вдигната глава.
Яд ме е ,че Димитър ( към когото нямам никакви симпатии ) си замина толкова рано на фона на пасмината,събрана  в Рибарското племе.
Хубава победа и за Джери, там аз лично нямах съмнения за резултата от битката в момента в който видях каква е играта.

Другото в епизода няма нужда от коментар.
Новата териториална битка от промото изглежда добра и трудна.

@Mari_Mar - огромна благодарност за времето,което ежедневно отделяш за да имат всички възможност да гледат ИВ. Благодаря !

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 07:39 от Bengun

# 1 132
  • На брега на реката
Аз, ако бях от Рибарите, не бих дала на Катя яйца и мляко, а само хляб, който е за всички.
Видя се, че млякото и яйцата им ги дадоха за добре свършена работа, в която Катя не взима участие, значи няма право на тях. Никой не се сети да и каже или не е излъчено!

# 1 133
Хубава битка-слаб епизод.
Рибарите, каквито и да са те, скрито-покрито при тях няма. Дет се вика: Право куме в очите. Не виждам някакво задкулисие при тях... с изключение на Катя, ама ти е по сценарии.
Докато Жътварите са друга бира... Интриги, интриги и пак интриги. Събрали ми се тримата балабар с отново недоразумение Ивана (с актьорчето бяха четирима) и плюят ли плюят по Джери, Любо и Владислав. И после мазнене... Отвратена съм.
Ловците са ми неутрални като отношения.... засега. Йоанна там дава някакви заявки да завърти и при тях интриги ама... Да видим.

# 1 134
  • София
Е, нали даваха в промото как Йоана е изтропала на Симона нещо споделено от Ваня. И върти очи и мазно се хили. Доста противнички излязоха и двете сестри.

# 1 135
Йоанка излезе скрита лимонка. Забелязах Ваня докато я питаше дали е забелязала къде й "липсващата"  козметика, Йоанчето извади едни очички ни лук яла, ни мирисала. И хоп - ама и моите неща ги няма.

# 1 136
Мен искрено ме забавляват. Сценарият е малко като в турски сериял, но игрите не са лоши- интересно е. Само от време на време звучат много заучено като Любо- често рецитира. Катя се справя добре с ролята. Николай се държи като жена. Малоумно е да лишаваш изтерзан съотборник от храна. Наистина ще те върне в изходна точка- той все едно си е гладен и в мизерия...Чудя се само дали са така семпли или им е в сценария?

# 1 137
  • Sofia
Не можах да разбера,рибарите защо вчера се разправяха с Катя.
Аз ако бях,да съм събрала цялото екипче,да ми обяснява:в нарушение ли е Катето,или е по-специална нещо...

Иначе битката ми хареса.Изненадах се и аз от Митко.Вложи мисъл,което е рядкост за повечето от там присъстващите.

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 12:44 от avi10

# 1 138
  • София
Добре са го измислили, нямат пропуск в сценария 😭🤣🤣🤣

# 1 139
  • София
Видях Дракона на кросфит съзтезание в Перник преди малко. В много добра форма е, но си личи от километри на какво се дължи тя.

Общи условия

Активация на акаунт