💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 4 /21.09. - 27.09.2020/

• 57 321
  • 1 254
  •   1
Отговори
# 135
Това с влизането на Тодор във водата не съм сигурен,че е по правилата,защото дава голямо предимство при обръщането на лодката.

# 136
няма ясни правила както винаги защото този синия, който чакаше да завъртят лодката можеше да слезе с трупите и да ги чака

от промото за след рекламите и саботажа се обезмисля цялото предаване - йоана ще цака супер тъпо

# 137
  • София
А по правилата ще е като малката сестра саботира отбора си.

# 138
  • София
Тошко хитро взе предимство за племето си.
Щом от продукцията нищо не казаха, значи може.

Новите са Ок на прима виста, ама да видим.

Тази Йоанна наистина ще саботира племето си май, не мога да повярвам. :о Дано поне са втори, т.е. от нея да зависи дали да е резиденцията или стопанството.
Заега жълтите са последни.

# 139
И май жетварите ще са първи, та затова е дилемата на Йоанна дали да са втори или да жертва племето в името на систъра.

# 140
  • София
Изобщо няма смисъл от битки докато двете куко са там.

# 141
Ние вкъщи също си помислихме, докато гледахме рибарите, че е по-добре лодката да се хване и да се избута, или пък да се скочи във водата и да се бутне. Това, което направиха рибарите с обикалянето, им изяде времето.
Не виждам нищо нечестно.

# 142
тогава да чака номинация, освен цялото режисиране сега имаме и явно "жертване" или от едната или от другата

# 143
Йоанна ако не съботира УибаУте няма никога да се махнат от реката..

# 144
Рибарите са много слаби и във водата зарязаха Николай на пунтона ,лодката не могат да я управляват и закакво им беше тази преднина

# 145
Благодаря за новата тема , идвам да се разпиша.
Допадат ми Борислав , Тодор и третия не знам кой да е Grinning  Вайс може би ?

# 146
Тошко хитро взе предимство за племето си.
Щом от продукцията нищо не казаха, значи може.

Новите са Ок на прима виста, ама да видим.

Тази Йоанна наистина ще саботира племето си май, не мога да повярвам. :о Дано поне са втори, т.е. от нея да зависи дали да е резиденцията или стопанството.
Заега жълтите са последни.
Или не казват нищо защото Тошко нарушава правилата, а той изглежда е "богоизбрания" този сезон. На водещите им течат лигите когато говорят за него.

# 147
Липсата на ясни и точни правила е едно.
Саботаж може да се приеме и като тактически ход, ако за цел има да отстрани дразнител/силен съперник.
В този случай на териториална битка саботажа е просто глупост.

# 148
  • София
Извинявам се, но кой беше Иван?Сериозно питам.

Скрит текст:
Благодаря! И кога и защо се е отказал?Нали гледам без звук през повечето време и не съм разбрала.

# 149
Гадна ми е Йоана. Игра, игра, ама човек не може да избяга от същността си.

Общи условия

Активация на акаунт