💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 4 /21.09. - 27.09.2020/

• 57 396
  • 1 254
  •   1
Отговори
# 375
Сюзън какво театро изигра вчера - двамата с Вайс вече са ми ужасно антипатични, дори Ивана не ме дразни толкова, колкото тези двамата, особено Сюзън.

Сега ще има да ни разиграват "Влюбени от пръв поглед" и "Море от любов". Persevere

Отделно е нечестно спрямо останалите участници, защото тези двамата винаги ще гласуват в синхрон и ще си пазят гърбините.

# 376
  • Испания
Александър пише книга за Непал, която ще излезе до 2 месеца.

За всички жени се изказва много ласкаво. Най-коплексен играч сред жените, според него, е Ваня.

Каза, че изобщо нямали представа, че Йоанна носи яйца на сестра си.

Абсолютно с всички е в добри отношения. Най-често контактува с Пламен, с Димитър, Симона.

Участвал е в "БТВ репортерите" и в сутрешния блок на бТВ, след като се е върнал от Непал.

Питаха го: "Нали знаеш, че не победихте снощи честно?". Отговор: "Нали знаеш, че това, което виждаш по телевизията, не е това, което виждаш по телевизията".

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 20:21 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 377
  • София
Благодаря на всички за вчерашните Ви постове! Благодарение на тях, не се изядох от яд, че пропусках серията. Днес вече съм си в къщи и вече съм паркирана пред телевизора.
Още веднъж благодаря и извинявайте за спам-а.

# 378
...
Питаха го: "Нали знаеш, че не победихте снощи честно?". Отговор: "Нали знаеш, че това, което виждаш по телевизията, не е това, което виждаш по телевизията".

Това някакъв отговор в стил Божинката ли е, че нещо логиката ми се губи?

# 379
И какво точно гледаме ние? Thinking

# 380
Да по принцип телевизията така нагласят кадрите(и изрявата някой неща) за да покажат каквото те желаят, а не както е било наиситна.

# 381
  • Испания
Отговаря това, което знаем много добре: сценарий, режисура, монтаж.

# 382
Разни жълти сайтове са  достоверни???
Изобщо не ме интересува какъв е Тодор в реала.
Гледаме предаване, в което се представя чудесно на битките, за разлика от двете сестри и онези гаджета.

Не знам. Аз също му симптазирам много. За отношението към играта. Ама и миналото има значение. Доста хора са коментирали под статията и то не с добро.
Егати и гадния сезон. Как пък един нормален не избраха .

# 383
не ми харесва като цяло изборът на участници тази година. Специално мъжете. Всичките са избирани от профили в инстаграм тип инфлуенсъри. Вижте само последните двама - почти по калъп еднакви са. Не ми харесва и това , което ни се налага фитнесджия и културист не е равно на спортист. Много хора ще ги заболи от това , но съжалявам. Момчетата като Тошко и Вайс, които идват от бойните изкуства са светлинни години пред тия. В това предаване нямаш ли инстаграмче с много последователи, нямаш и шанс. За това няма да видим вече хора като Юлиан, Пламен и Добата.  Бих се радвал да победи жена.

# 384
...
Егати и гадния сезон. Как пък един нормален не избраха .

Има и нормални според мен - Милен и Влади например, но такива обикновено не се набиват на очи.

# 385
Ами щото това е избора на продуцента.
Между другото от лайфа на Ботев май се разбра че финала още не е игран. Това е много важно все пак.
Не били знаели за сестри и гаджета.
Явно линията с либофтта ще се развива занапред.

# 386
  • София
Aз съм голям мазохист..хем знам, че днеска извън времето в което ще гледаме битките, ще дават само плачевното маукане на Ивана, хем вече съм с пакет пуканки пред телевизора и чакам... добре, че имам опцията да превъртам предаванията  BowtieSatisfied

# 387
А дали им дават някакъв хонорар на база престоят в играта? Интересно какъв е , дали е съвсем символичен, защото би трябвало да има.

# 388
  • Испания
Христа да беше похванала нещо, а не само да дудне и да наблюдава!

# 389
  • София
Катя дъвка ли дъвче?

Общи условия

Активация на акаунт