💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 4 /21.09. - 27.09.2020/

• 57 115
  • 1 254
  •   1
Отговори
# 525
Хайде сега, всички станаха специалистката по психично здраве и раздават диагнози. Определено има своите странности Катя, но и аз да попадна сред такива неадекватници, не знам как бих реагирала. И какво толкова лошо е казала и направила- конфликтите й са с Ивайло, Христа и Николай, които са отвратителни човечета,  макар и вписващи се в клишето за 'нормални'.. психически. Отделно че тя си е отявлен индивидуалист, а други такива в племето няма. Христа я провокира по безумен начин и манипулира супер популистки с думите й после, че едва ли не Катя нарекла децата паразити. Същото и с Николай и помията - Ами факт, че не даде на никой друг готви и накрая сътвори ужасен бъркоч с почти всички продукти. Абе с две думи - нелепа комбинация в това племе. То ни лидер има, ни екипност,  ни индивуални  състезателни качества.

# 526
Е, хайде сега, чак пък психиатър.
Е и зъболекар също.

Да, психиатър! И съм напълно убедена в това. Впрочем, всички зависимости са в психиатричния сектор. Последиците от тези зависимости, също се лекуват от психиатър.

А в това племе умишлено е събран подобен "елит". И е работа на психолозите на предаването. Затова казах, че много добре си разбират от работата даже!

# 527
  • София
Това, че са минали през психолог не е за тяхно добро, а в интерес на продукцията. А продукцията има сметка от участници, които са "колоритни", за да се качва рейтингът. Психологът няма за задача да подбира стабилни хора, а да подбере такива хора, които ще осигурят рейтинг, а рейтинг става със сеир, а не с Бързи-смели-сръчни. Затова трябват и достатъчно чешити.

# 528
Така е, продукцията гони други цели, но подборката е "качествена" - лабилни в едно или друго отношение хора, които да творят ежедневни панаири за целите на предаването.

# 529
Мен снощи за пръв път ме изкефи Катя. Като почнат да се жалват всеки път как това не била тяхната игра. Добре им го каза - Коя е тяхната игра? И аз това се питам. Просто няма такава. Нито са бързи, нито силни, нито сръчни и координирани, нито умни. Зле отвсякъде и тя поне го казва открито. И на съвета добре подреди Николай. А Христа не искам да я коментирам въобще - все повече ми опротивява. И двете с Катя се държаха грозно, но Христа започна с личните нападки на тема семейство. А Катя добре и лепна 'Мама Джука' Joy Хайде тази седмица да си ходи някой рибар, че им е време да ги разчистят.

# 530
...
Иначе относно "паразитите" и реакциите, които предизвика изказването ѝ, мисля, че доста хора не разбраха какво има предвид. Не децата, бидейки деца, а хората - човешката раса са паразити - това е тезата на Катя. И много други я изповядват също. Човешката раса се държи като вирус на тази Земя - заселваме се, консумираме, размножаваме се и унищожаваме хоста, после се преселваме някъде другаде, където всичко се повтаря. Казано честно, въпреки че емоционално ми е трудно да го приема, интелектуално позицията ѝ е много по-отговорна от тази на много хора, които първосигнално се раждат, живеят, множат и умират, като единственото, което оставят след себе си е Земята в по-лошо състояние.
...

Интересно мнение. Съгласна съм, че живеем в консуматорско общество, превръщаме планетата в бунище, ресурсите не са безкрайни и ние самите рискуваме да се самоунищожим. Но тези много хора, които визираш, не само оставят след себе си Земята в по-лошо състояние, тези хора все пак оставят деца, бъдещото и е важно от кого и на какво тези деца ще бъдат научени.

# 531
Николай много бързо пали, не бих искала да ми сервира някой ден. Предполагам,че  близките на повечето участници се срамуват от тях като гледат предаването. Смятам също, че и историите са скалъпени и никой от участниците не е това, което го представят.
Милен и Тодор ми напомнят на Юлиян и Пламен.

# 532
  • SF
Катя има една дежурна ехидна усмивка върху лицето си, която криви цялата й физиономия и се е сдобила с тикове, които издават нервност и невъзможност да се владее. Аз мисля, че тя е мърлява като човек.
Но мисля, че и Христа е нечистоплътна, въпреки поддръжката, която демонстрира.

# 533
Катя ми е ужасно противна, но ме кефи как им лази по нервите, на моменти чак ми е забавна.
Недоразумението с плитките....Ех, и на мен преди време ми се обясняваше, че съм на 29 - необвързана и без деца...Ама уви сега съм на 32 и чакам 1-вото Heart Така, че изказването и относно това е меко казано, неуместно.
Гала и Ко - като ги видя и прескачам канала. Предният сезон пак не коментираха коректно, а според техните си пристрастия. Общо взето са ми адски противни и неприятни
Като цяло съм разочарована от 2ри сезон. Биг Брадър и от време на време някоя игричка, ей така за разнообразие. Unamused

# 534
  • София
Гласувах за Влади! Гледам назад се коментира, че все още не го дават много. Но няма как да е иначе - момчето нито интригантства, нито хленчи, играе си играта. Във битките много ясно се чува, как им дава адекватни напътствия и съвети. Сигурна съм, че по там в играта ще се хареса още повече. Стискам му палци.
Тодор също ми е фаворит.

# 535
  • SF
Първият сезон беше същия. Забравили сте и там войната жени-мъже, избягалата чеченка, прокудена от семейството, интригите на Радостина, Бояна, която беше спала с всички, но рева, кагато някой й го каза, а приятелят й гледал... Същата работа.

# 536
Само да вметна, че за добре свършена работа в стопанството Рибарите ги наградиха с 4 яйца, сол и олио. Николай се хвърли картофи да пържи...

Играта пак необмислена и правилата променени в ход.

Ваня как може с претенциите на еманципирана волева жена да си татуира тия панделки отзад на бедрата?!

# 537
Тук коя е спалата с всички?
Иначе - да. Едни и същи типажи.
Ванчето е само с претенции, нищо друго.

# 538
Ванчето е само с претенции, нищо друго.
физически е най-добре подготвената жена във формата според мен.

# 539
  • ГО
И аз тук.

Миналата година не ги гледах, тази ми е интересно. Още не им знам имената на всички, ама ми се отличиха някои. Simple Smile

Христа е един скелет и череп с плитки и силикон. На някакво извънземно от филм на ужасите ми мяза. Опитва се да е готина, ама визията разваля всичко. Не мога да я взема на сериозно с тоя вид. Много голямо самочувствие вади, даже във визитката е бизнесдама, а не собственик на салон, например.

Николай е отврат. Като някаква женка църка и се разпорежда. Не ми е забавен, напротив - натоварва ме.

Ивайло - очаквах повече от него. Те всички имаха повече очаквания.

Катя - жал ми е за нея. Тия мимики и жестикулиране говорят повече, че ѝ е неудобно и се вживява, макар да иска да покаже, че е перде. Много наранено е това момиче и сега е заела отбранителна позиция. Сестра ѝ за това реве за нея, нещо има по-дълбоко там.

Общи условия

Активация на акаунт