💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 4 /21.09. - 27.09.2020/

• 57 245
  • 1 254
  •   1
Отговори
# 750
Искам поне по две битки на епизод, вместо такива грозни сцени. Доста тегаво става за гледане..
Днес само за боба имаше 2 битки. Те където и да са се карат за храна (и не само). Представям си ги как по някакво чудо отидат в резиденцията и започнат да се карат за чипса, а Йоана е с тайна мисия да открадне малко чипс за Тодор. Обаче мисията е провал защото Станимира ще надуши чипса.

# 751
  • София
Много любопитен съвет ни чака днес.
Най-застрашен е Любо според мен, а като втори застрашени са Ивана и Митко. Вайс непрекъснато злослови по адрес на Влади, обвини го, че не е влизал по физическо (?!), а пък според мен Влади има много добро кардио от това което видях до тук. Не е изпъкнал в някоя битка, но не се е изложил. Но той си го яде нон-стоп, явно вижда в негово лице силен съперник и иска да се отърве от него ако може по-рано. Но едва ли ще го огрее, защото Любо сякаш е по-голям дразнител за неговата групичка. Интересно ми е да видя как ще гласуват Сюзън, Вайс, Ивана и Митко, защото това е едната група, докато другата е Влади и Любо, като Джери е свободен електрон. Тя е малка и иска да се харесва на всички. Има симпатии към Любо и не би гласувала за него, но за кой би дала гласа си. Сигурно за Митко и ако Влади и Любо стояят същото ще го пратят на дуел. Но който и от жълтите да отиде, ако Ивайло покаже същата настройка както в дуела с Ева е пътник. Защото по-слаб съперник от нея няма как да има. Шансът му е ако изпратят Ивана или Джералдин.

# 752
  • Sunshine state
Големите интелигенти Христа и Николай
яко се вързаха на провокациите на Катя и се изложиха на макс. Особено Христа злобното. Ще бие тя по това, че Екатерина е бездетна?! Абе тая нормална ли е?! Единственото постижение в живота й явно са децата, щом само това повтаря. Жалка история. Тия плитки кой знае колко мръсотия и буби са хванали, бляк. 🤦🏼♀ Това с мисията беше зверски тъпо. И да, тия двете сестри са с много странно държание - то милувки, то целувки.. 🙄
Вайс, Митьо и Сюзън си показаха простотията - интригантстват под сурдинка. Вайс е толкова тъпо парче, че дори не знам как някой може да го намери за симпатичен. Като някое биче без мозък е, главата му изкривена от удари, ама щял зъби да избива. Смешньо!
Радвам се, че Ловците спечелиха номинационната битка. ✌🏻

# 753
  • USA
Тодор я поздрави, но вътрешно го е яд - сигурна съм- страхува се от нея, явно и от новите момченца.
Не е вярно.Ваня се справи чудесно,хладнокръвно и Тодор го оцени.Не мисля,че се страхува от нея,няма причина.Просто се издразни,че тя е първи капитан и това го удари по егото на мъжкар.
Тодор,може да си има кусури,обаче много го харесвам и му пожелавам финал.Другия на финал ще е Вайс(пак казвам,според моите впечатления до този момент).

Катя мн,мн дразни.Как Йоанна я спираше да говори обиди и тъпотии.Тя знаеше какво се случва реално там и каква голяма уста има Катя...

# 754
Не знам за наркотици и зависимости, но по- скоро сексуалната ориентация на Ката е по-различна, допускам, че оттам и странностите й и проблемите с родителите.

# 755
  • София
И аз си помислих същото за сексуалната ориентация на Катя като видях как влюбено гледа и се държи със сестра. Не й пусна ръката през цялото време, а на Йоана не й беше особено приятно и се опитваше да си я дръпне.

# 756
  • София
Абе в тоя сезон половината са ненормални, другата половина - отвратителни. Та май искам Тодор да спечели - може да е всякакъв, но стане ли дума за битка, се бори до край, дори за другите. Има и 3 деца... Май предпочитам той да вземе парите. Милен също го исках да продължи напред, ама нещо ми се губи. Ваня както ми беше симпатична, така на моменти прави изказвания, дето не ми харесват, има нещо в нея, което отблъсква. Другите отбори хич не ги коментирам.

# 757
Няколко неща, които ми направиха впечатление от вчерашния епизод:

- Вайс и Влади бяха по-бързи в бутането на колелото от Тодор и Милен. При вторите може би проблем беше по-голямата разлика във височината и съответно нуждата по-често да изправят траекторията, но е факт, че колкото и да не харесвам Вайс като поведение и като външност, той е много силен и издръжлив. Влади също беше на ниво, но досега не изпъква особено много.

- Не знам защо водещите поздравиха главно Ваня за успеха на ловците, заслугата за победата в никакъв случай не беше само нейна. Поведението на Ваня в тази ситуация беше наивно и глупаво според мен. Абсолютно безкритично прие тази "четка" и вместо да благодари на останалите си съотборници за усилията и концентрацията, тя започна с някакви философски разсъждения за себе си. Дори не осъзнава колко лесно може да настрои останалите срещу себе си и колко елементарно разсъждава понякога. Също колко лесна е самата тя за манипулиране.

- И ловците, и жътварите бяха в стопанството. Е, такъв цирк като рибарите не успяха да сътворят. Екатерина е откритието на Т. този сезон. С риск да прозвуча нелепо - гледайки Екатерина, се сетих за Диоген Joy

# 758
Поздравиха Ваня, защото бе най -ниска и едва виждаше какво се случва на дъската. Не мисля, че са омаловажили Тодор и кой друг беше на колелото.
На мен рибарите ми станаха трудни за гледане и слушане.
Един час предаване - сапун със сестри и скаудау с уибауи. И пет минути битка...

# 759
Поздравиха Ваня, защото бе най -ниска и едва виждаше какво се случва на дъската. Не мисля, че са омаловажили Тодор и кой друг беше на колелото.
На мен рибарите ми станаха трудни за гледане и слушане.
Един час предаване - сапун със сестри и скаудау с уибауи. И пет минути битка...

Това, че са казали, че е най-ниска, съм го пропуснала Rolling Eyes

# 760
Не, нищо не са казали и никой не казва, че е най- ниска.
Поради ръста ѝ бе по- трудно.
Това е моя мисъл.
Всичко ли трябва да ни се казва.

# 761
  • Испания
Тодор вари лютеница

# 762
Билян@, аз не мога да чета на всеки мислите и затова е по-добре да се казва да зная какво да мисля Smiley

# 763
Темата не е за преразказ на видяното, а за размисли и разсъждения на видяното по телевизора.
Или поне преди години така беше.
Тук. Във форума.

# 764
Екатерина страда от разстройство на личността. Тя е пасивно- агресивна. Провокира околните, а след това рИве как те са я отритнали, нагрубили и т.н. Тя настройва хората срещу себе си. Вижда у всеки човек враг, а всъщност най-големият й враг е самата тя.

Общи условия

Активация на акаунт