💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 4 /21.09. - 27.09.2020/

• 57 700
  • 1 254
  •   1
Отговори
# 90
  • Испания
Вайс: "Мен луксът ме успокоява". Ха-ха-ха! Кандидат-принцеса.

# 91
В следващия сезон очаквам да влизат семейства направо! Хем Биг брадър, хем Един за друг!

# 92
Хммм сестри, гаджета......сега ще се окаже че Влади преди години е арестувал Тошко, Христа и Ивана са си правили  джуките при един и същ козметик, а той ще се окаже бащата на Джери......  
Тупарев fu*k you и твоя биг брадърски мозък.Rage

Бащата на Джери е съдия.

# 93
  • София
Екзотерика ли ми се счу, че каза Христа 😁

# 94
Далай Лама е езотерика? 🤔

# 95
  • София
Май, май, Вайс ще излизе кифльока при Жътварите, а не Митко... :о

# 96
  • София
Екзотерика ли ми се счу, че каза Христа 😁
И аз така чух. Grinning

# 97
  • София

Не не, екзотерика е 😁😁

# 98
Май, май, Вайс ще излизе кифльока при Жътварите, а не Митко... :о

Вайс е хитрец и манипулатор. На всички е ясно, че има връзка със Сюзън, той не престава да се занася с Джералдин.

# 99
странното е,че никой не я засече

# 100
Не не, екзотерика е 😁😁
😆 еКзотерика ли каза?! То само по себе си подобно определение е малоумно, пък то било и екзотично!

# 101
Като гледам Вайската и Сюзън се познават от няколко седмици, явно продуцентите ще разиграят сценарии "свежо влюбени в играта". Отврат

# 102
  • Испания
Има екзотерика и езотерика.

Скрит текст:
Экзоте́рика (экзотери́зм, экзотери́ческое уче́ние; от др.-греч. εξωτερικός — внешний) — религиозное или философское учение, не представляющее собой тайны, предназначенное для непосвящённых. Противоположно эзотерике (эзотеризму) — тайному учению. Экзотерическое учение не имеет глубокого смысла и понятно всем (общедоступно).

Противопоставление экзотерического (эксотерического) и эзотерического (эсотерического) возникло в древнегреческой философии. В частности, древние исследователи[кто?] делили сочинения Аристотеля (Аристотелев корпус) на эзотерические и экзотерические (к последним относились его диалоги).

# 103
40 мин вкисната боза е до момента епизода.

# 104
Все още нямам фаворит и не гласувах в анкетата. Оказа се, че визитките в повечето случаи много лъжат Simple Smile.
По повод двете сестри - не мисля, че е честно спрямо другите участници, защото съм сигурна, че докато не си развият интригата, нито Катя, нито Йоана ще си тръгнат. Просто от предаването няма да го допуснат. Иначе цялата интрига отива на кино, ако си тръгне някоя от тях, преди да се е разбрало, че са сестри.

Общи условия

Активация на акаунт