💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 4 /21.09. - 27.09.2020/

• 57 108
  • 1 254
  •   1
Отговори
# 255
Пернишка трагедия... Ивано защо така горко хлипа, не разбрах?

Щото няма парфюН и тоалетна, а за една фльорца това е свършека на света!

# 256
Абе в промото като показаха другата битка. Много жестока и определено се видя , че и жертви има. Не си взеха поука от 1 сезон.. що за агресия...

# 257
  • Пловдив
Майка ми като са били с татко млади гаджета и огладняли веднъж и тя сготвила домати с ориз, това имало, имало и 1 картоф, и той вътре, татко казваше, най вкусната манджа, до края си обичаше доматите с ориз. Ама то се иска подправки. Явно нямат сол, но може да компенсират с джоджен, лук, морков. Както и да е.
Ивана е просто смешна.

# 258
  • Испания
Сега и този кифльоч Ивана да напусне.

Кого откараха? Борислав?

# 259
Николай - "Сега ще видиш какво означава цирк, ще бъдеш мачкана от овен"

# 260
Днешната териториална битка беше цирк. Йоанна се опитваше да саботира и собствения си отбор, ама Милен не се даде и заслужено спечелиха ловците.
После подсказа на Николай - въобще не се учудвам, че Димо видя само как Ники после подсказа на Иво, нали продукцията е наясно с всичко и си правят сценариите на гърба на играчите. Не, че съжалявам, че жътварите са на реката, мечтая за това още от началото, но ми се щеше Рибарите да си спечелят честно второто място, иначе остава малко кофти привкус.
Дано сега ревлата с паник атаките утре да си ходи и да дойде нов участник. Кат си такава паникьорка, к'во дириш в такъв формат - ай сиктир, да си ходи.
Николай е егати оуигофуена, не е истина. Писна ми от някакви неуравновесени пикльовци.

# 261
май новия от червените вървеше към линейката...тази битка с възглавниците беше брутална миналия сезон

# 262
Пернишка трагедия... Ивано защо така горко хлипа, не разбрах?
Щото няма парфюН и тоалетна, а за една фльорца това е свършека на света!
Начи с тоалетните и аз съм така. И си признах, че съм глезла де. Просто е кошмар за мен като ходим на Витоша и сме цял ден там... Необяснимо е за околните, но съм такава...

# 263
  • Варна
Тази жена Христа дали се е виждала в огледало след храна? Тя не може да яде нормално. Колкото ориз имаше в устната и кухина, толкова имаше и по джуките. За гледане си беше гадно, определено!

# 264
Оууу, никак не искам да си ходи Ивана,нека постои една седмица на реката, ще бъде чудесно. Тя и без това в устата е като ужилена от насекоми Joy

Между другото, картофи с ориз е една разкошна детска манджичка, ама Никиту я пуецака Joy

# 265
за тоалетната съм съгласна. също не мога без тоалетна ,но не съм влязла във формат с такава възможност. отиваш където и да е дори и планина с ясна преценка и план

# 266
  • Испания

Прилича на Борислав.

# 267
Ивана и Екатерина са в конкуренция за най-голям мрънкалник Joy Чудя се коя от двете ми е по-неприятна.
А Николай явно има проблеми с гнева, къс му е фитила на него.

# 268
Оууу, никак не искам да си ходи Ивана,нека постои една седмица на реката, ще бъде чудесно. Тя и без това в устата е като ужилена от насекоми Joy

Между другото, картофи с ориз е една разкошна детска манджичка, ама Никиту я пуецака Joy

Той им използва тоалетната хартия за салфетки.

# 269
за тоалетната съм съгласна. също не мога без тоалетна ,но не съм влязла във формат с такава възможност. отиваш където и да е дори и планина с ясна преценка и план
Така е. Просто е много, много гадно... 😖

Общи условия

Активация на акаунт