💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 4 /21.09. - 27.09.2020/

• 57 064
  • 1 254
  •   1
Отговори
# 270
Може би най-слабия епизод до момента, 125мин мъка

# 271
[Начи с тоалетните и аз съм така. И си признах, че съм глезпа де. Просто е кошмар за мен като ходим на Витоша и сме цял ден там... Необяснимо е за околните, но съм такава...

Да де, ама не си се набухала за 100к в такъв цирк, нали? Е, онЪз си е продала з@дника за пари, значи ще търпи.

# 272
  • Sofia
Лигла с Главно Л е тази Иванка.😯 То бива  да си просто същество, но нейното минава границите. Какви са родителите на тази кифла, откъде вади това самочувствие и претенции?

# 273
  • Испания
Ама вие вярвате ли, че нямат тоалетна? Аз - не.

# 274
Хайде Ивана да ходи да си реве вкъщи! То бива, бива...
Дразнещо е това,че знае какъв е формата и влиза.Сега рев,паник атаки,драми.Не харесвам хора,които се завират в какви ли не тв формати.Да връщат пак ББ и да влезе и там.

# 275
[Начи с тоалетните и аз съм така. И си признах, че съм глезпа де. Просто е кошмар за мен като ходим на Витоша и сме цял ден там... Необяснимо е за околните, но съм такава...

Да де, ама не си се набухала за 100к в такъв цирк, нали? Е, онЪз си е продала з@дника за пари, значи ще търпи.
За нищо на света! Буболечки и без тоалетна - това са кошмарите ми! Друго няма да ме стресне. С физическите неща няма да се справя и-зоб-що! Затова седя пред телевизора и ги храня тия там😁

# 276
тамън се зачудих дали има някакво обособено място без камери и как ще мирише зад храсталака...така че има логика за една химическа тоалетна

# 277
Ама вие вярвате ли, че нямат тоалетна? Аз - не.
Аз и в химическа не мога...

# 278

Между другото, картофи с ориз е една разкошна детска манджичка, ама Никиту я пуецака Joy
Моски, те трябва да са благодарни, че той не надроби и тоалетната хартия в манджичката, а я направи само на салфетки Joy

# 279
Поне веднъж щяха да коментират, че използват листа/дупка. Разбира се може да са преценили, че на никой не му се гледа и да са  го изрязали.

Аз не бих издържал на реката точно заради тоалетната и банята. Без храна може, ама без сапун - не.

# 280
Тодор го виждам като инфлуенсър след формата. Ще рекламира чипс.
Какво яде този непрекъснато? Децата се зверят в телевизора и не могат да разпознаят марката.
На Лидл марката мисля, че е

Марката е byond
Итал фууд ,които произвеждат кубети и брускети , сега пуснаха и този чипс Simple Smile

# 281
Тодор го виждам като инфлуенсър след формата. Ще рекламира чипс.
Какво яде този непрекъснато? Децата се зверят в телевизора и не могат да разпознаят марката.
На Лидл марката мисля, че е
Марката е byond
Итал фууд ,които произвеждат кубети и брускети , сега пуснаха и този чипс Simple Smile
Да, той първата седмица, като бяха в Резиденцията, само Брускети нагъваше. Сега е сменил хрупанките просто.

# 282
Ако забелязвате сапуните са на Тео т.е Фикосота
А Итал фууд и Фикосота са двете девизии на една и съща фирма
Работя в единия им дистрибутор и оттам съм наясно Simple Smile

# 283
А така, за Ивана незнам видовден ли е спасовден ли е, ама го чаках с нетърпение и се кефя максимално.

Така като гледам, новия ловец се застреля Simple Smile
Да пращат още една резерва.

Чудомир се е видял в чудо и седи като гръмнат.

# 284
  • Варна
Определно започвам да симпатизирам на сините! Евала, за този, който е правил кастинга! Велико племе! Имаха капитан, който не знае дали иска да победи. Сега новият пък, много вярва в победата, но ще крие червеи в храстите, за да имат, като се върнат. За какво са ви червеи БЕ хора? Ники ще свари една манджа, изсипвате я в реката и рибата сама ще излезе на брега. От там, само малко позитивна енергия ще насочите и сте готови! Екатерина е с най-стабилната психика, горки ми Чудомире...

Общи условия

Активация на акаунт