💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 4 /21.09. - 27.09.2020/

• 57 398
  • 1 254
  •   1
Отговори
# 600
Значи според Вайс някои от другите участници за джендъри, а феновете му - идиоти? Какъв в смисълът така да лъже хората?

# 601
  • Испания
Александър на живо. https://www.instagram.com/ahdimitrov/live/

"Линейката отнесе Мая и ние 2 дена не знаем дали ще се върне или не. Изпитваше силен дискомфорт от джанките. превиваше се от болки. Не знам кой виеше повече: Мая или Иван".

"Не искам никога повече да чувам за джанки".

Известно време Александър е липсвал, защото имал контузии на краката и слънчасване. Първите две точки, които са взели състезателите, са били след битка в продължение на два часа.

- Иво ли е виновен за скандалите?
- Всички сме виновни за скандалите.

- Екатерина наистина ли не дразни всички?
- Едни се разправят с нея, други избягват, но тя като захапе някого и не пуска. Ще видиш по-натам.

- Според теб Ивайло защо две седмици по ред не номинира Екатерина?
- Иво има собствена стратегия и игра. Лично аз останах учуден, че не я номинира. Той се опита да я привлече на своя страна. А аз съм отишъл там, за да играя и да се тествам, а не да правя коалиции.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 18:44 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 602
  • София
Много просташко изказване на Вайс.
Джендъри??? То в неговото племе виждам такъв нарисуван. Много насериозно се е взел нещо емемееца.

Тиф,
Веселин е бил гласен за победител, но е станал неудобен в един момент, защото се е скарал с екипа, заради техни грешки и недоразумения. После дойде 'риза гейт' с Ана Мария, където се подкова окончателно. Минаха към план Б, Добрин, та за целта двамата финалисти трябваше да са Юлиян и Добрин, за това финалната игра се е преигравала 3 пъти. Винаги е печелил Юлиян и Веско е бил втори. В крайна сметка се стига до това което ни поднесоха. Добрин първи, Юлиян втори, а Веско последен.
Вота естествено бе маинипулиран с бот машинки, защото от 50 човека, 45 бяха за Юлиян.

# 603
Значи според Вайс някои от другите участници за джендъри, а феновете му - идиоти? Какъв в смисълът така да лъже хората?
Любо и Александър са били известно време извън играта ,заради контузии и са поискали смяна на правилата на играта ,Вайс сигурно затова беснее

# 604
  • Испания
Александър: "Тази вечер няма да гледам, защото се сещам за какво става въпрос, но вие гледайте".

"На този етап не съм се карал с никого. Но колкото съм сдържан и спокоен, така има една част от мен, която е нервна /не съм злобен/ и в един момент може да се прояви".

# 605
На общата снимка на жътварите, където са се събрали след игрите, Сюзън е със синя рокля и със силно подчертан бюст, който в предаването напълно липсва. Сложила си е силикон или просто носи някакъв сутиен със солидни подплънки? Rolling Eyes

# 606
Е това се постига с всеки сутиен с черупки
https://www.instagram.com/p/CFK3BELne4X/

# 607
  • Испания
- Наистина ли е толкова шашава Катя?
- Шашава или не, наркоманка или не /както се говори/ тя е част от екипа ни. Ще видите какво ще се случи по-натам.

Казва много хубави думи за Димо, както и за Ралица.

# 608
Е това се постига с всеки сутиен с черупки
https://www.instagram.com/p/CFK3BELne4X/

Мерси, Азалия Flowers Tulip Отдавна исках да попитам, но ме беше срам Joy

# 609
  • Испания
На общата снимка на жътварите, където са се събрали след игрите, Сюзън е със синя рокля и със силно подчертан бюст, който в предаването напълно липсва. Сложила си е силикон или просто носи някакъв сутиен със солидни подплънки? Rolling Eyes

Снимка от 13 септември.

# 610
Сюзън е хубава с грим според мен. Друг е въпросът, че Вайс е по-развит в гръдната област от нея.

# 611
  • Испания
- Виждаш ли се с някой от участниците след края на формата?
- Дотук с Пламен, който напусна по здравословни причини, и с Мирето в Бургас.

- Знаехте ли предварително, че Сюзън и Вайс са заедно?
- Сюзън и Вайс не са заедно. Те са само приятели извън формата.

# 612
  • Вестерос
Много просташко изказване на Вайс.
Джендъри??? То в неговото племе виждам такъв нарисуван. Много насериозно се е взел нещо емемееца.

Тиф,
Веселин е бил гласен за победител, но е станал неудобен в един момент, защото се е скарал с екипа, заради техни грешки и недоразумения. После дойде 'риза гейт' с Ана Мария, където се подкова окончателно. Минаха към план Б, Добрин, та за целта двамата финалисти трябваше да са Юлиян и Добрин, за това финалната игра се е преигравала 3 пъти. Винаги е печелил Юлиян и Веско е бил втори. В крайна сметка се стига до това което ни поднесоха. Добрин първи, Юлиян втори, а Веско последен.
Вота естествено бе маинипулиран с бот машинки, защото от 50 човека, 45 бяха за Юлиян.
И това е сигурна информация от?

# 613
Скрит текст:
Ивана я е нямало месец и половина в инстаграм

https://www.instagram.com/p/CDtP18YH5ZY/

Тука вече она вернуласъ, както казва Grinning
Не е издържала много след речната седмица...

Ако е вярно, по-скоро означава, че е издържала почти до самия край.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 19:41 от Telesilla

# 614
  • Испания
Скрит текст:
Ивана я е нямало месец и половина в инстаграм

https://www.instagram.com/p/CDtP18YH5ZY/

Тука вече она вернуласъ, както казва Grinning
Не е издържала много след речната седмица...

Предполага се, че всички, които пишат, могат и да четат.

𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, моля те, сложи на първа страница молба, пишещите в темата да не коментират инстаграмите и фейсбук на участниците в игрите без да са сложени в скрит текст. Много моля да се уважават ВСИЧКИ пишещи в темата, да не се гонят по един или друг начин от тук.
Кой с кого е на финала да се слага само в скрит текст и да се предупреждава какво съдържа той. И няма нужда да се добави "Май са Николай и Владислав." Много моля!
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, можеш ли да редактираш първа страница, така че това условие да е видимо за всички?

Милен

Общи условия

Активация на акаунт