💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 4 /21.09. - 27.09.2020/

• 57 264
  • 1 254
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна/Лондон
Малко не на място може би се включвам в темата, но се чудя дали само аз си мисля, че Жътварите ги дават по- малко от другите две племена? Признавам си, от Жътварите само Ивана и Вайс запомних, другите не ги различаваме кой  кой е. А рибарите, честно, едвам ги търпя вече, да ги прекръстят на Тъпанарите и да им намалят малко екранното време, че на моменти не се изтрайват.

# 691
  • София
Хайде Ловци, хайде, Ваня! Simple Smile

# 692
Близо час празни приказки, 15-20 минути игра, прекъсвана от дъъъълги реклами, после пак кавги, пълна скука е този сезон.

# 693
Много ми харесва този път играта. Очаквах, че изборът на жътварите Любо да е в колелото ще е грешен, но добре им се получава. Ще има съспенс до края.

# 694
  • София
Този разговор беше малко унизителен за Ваня, но добре, че на нея не й пука. Satisfied
Не чух какво и отговори,когато ме се предложи за двойка.
Че не му било удобно да лъже хората, т.е., че не иска. Въпреки че и аз не чух с точност, но отклони предложението. И тя в коментара след това каза, че го разбира и би направила същото. Trollface

# 695
Хахах, Ванчето много тъпо парче, да ѝ имам схемите и стратегиите. Падам, просто!! А тоя Боби не участваше ли в София ден и нощ?

# 696
Вече мислех, че тази вечер няма да има игра. За момент се чудехме с половинката какво точно гледаме - Биг Брадър или Игри на волята.
Това с краденето при сестрите беше тъпо, Йоанна беше изумена какво я карат да прави. Може и Катя да има тайна мисия - да са я накарали да ги дразни нарочно. А аз се надявах на битки за избиране на капитан, битки между капитаните за екстри за племената. А тези с парите кога и как ще могат да ги ползват? Ивайло нали имаше 100? Не можа ли да си купи имунитет с тях, защо не му предложиха. Много неясни правила.
Играта тази вечер е готина.

# 697
Малко не на място може би се включвам в темата, но се чудя дали само аз си мисля, че Жътварите ги дават по- малко от другите две племена? Признавам си, от Жътварите само Ивана и Вайс запомних, другите не ги различаваме кой  кой е. А рибарите, честно, едвам ги търпя вече, да ги прекръстят на Тъпанарите и да им намалят малко екранното време, че на моменти не се изтрайват.

Абсолютно съм съгласна.
Вчера търсих кой е Влади, защото четох, че тук го харесвате. Аз изобщо не мога да формулирам кой, кой е, от жълтото племе. Освен Ивана лиглата, другите рядко ги показват.

# 698
Значи игри на волята и репортажите на съдебен спор са ми едно към едно. И там и тук са люти клетви, обиди, крещене. Направо е потресаващо. Не искам да ги слушам, нито да гледам тая отврат. Не трябваше да са водещи Димо и Ралица а Румен Бахов и Жоро Игнатов.

# 699
  • София
По-малко ги дават - да, независимо на коя територия се намират.

# 700
Браво на Ваня! Заслугата за победата е на 90% нейна. Страхотно представяне.

# 701
Значи игри на волята и репортажите на съдебен спор са ми едно към едно. И там и тук са люти клетви, обиди, крещене. Направо е потресаващо. Не искам да ги слушам, нито да гледам тая отврат. Не трябваше да са водещи Димо и Ралица а Румен Бахов и Жоро Игнатов.
А Нана и Гала трябва да водят племенните съвети. 😉

# 702
  • Испания
Браво на ловците! Браво на Ваня!

# 703
  • София
Браво на Ловците. Много добре се справиха.

# 704
  • София
Браво на Ваня за тази игра.

Общи условия

Активация на акаунт