💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 4 /21.09. - 27.09.2020/

• 57 155
  • 1 254
  •   1
Отговори
# 900
Ех,бе Любо,как го изтърва Пилота.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 22:55 от krotik

# 901
Просто е смешно как се повтаря сценарият - уж, най-слабото племе, а Рибарите засега нямат отпаднал в двубой състезател и на всичкото отгоре май имат и най-много жълтици Grinning
Силно ще стискам палци на Любо.

# 902
Катя за това, че другите от племето изглеждат нещастни от това, че се е върнала - "Нищо, следващата седмица нов късмет" Joy

# 903
  • София
Нищо не може да ми я направи симпатична. Браво на Катя. Плашещо е как миг след като беше спокойна и уравновесена, започна да праща лоша енергия към съотборник. Браво и на Иво. Ужасно е, че са толкова един срещу друг, а се спасиха. А другите, които уж са в по-добри отношения, ще се изправят един срещу друг.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 22:19 от Elwing

# 904
Ивайло отново се гаври. Миналата седмица се гавреше с Ева, сега с Любо..

# 905
  • IT
Толкова са прости и се връзват бързо на Катя, чак не мога до повярвам. Тя може и да е куку, обаче ги настъпва жестоко по мазолите.

# 906
Някой може ли да ми каже къде е Мая от Рибарите?

# 907
  • Пловдив
Някой може ли да ми каже къде е Мая от Рибарите?
Заболя я корема преди 1 седмица наше време и извънземните я отвлякоха на път за клиниката и не щат да я връщат 😅

# 908
Скрит текст:
Поне утре актьорчето ще си ходи.

# 909
  • София
Ники Тъпото пак ново 20, какво я убеждава Станимира да не си говори с Катето,  защото щял да я номинира следваща. Той така или иначе нея ще номинира, ако Катя я няма.. Много елементарна ще се окаже Мирчето, ако го послуша, не че досега е доказала някакъв голям интелект Grinning

# 910
  • Испания
После пак да каже някой, че игрите не се правят според участниците. На силова игра дали щеше да победи Екатерина?

# 911
  • София
Че Катя ме дразни, дразни ме. Но сервитьора / Николай май беше/ме дразни повече. Ивайло набра гуша след като Иван си отиде и взе да си показва рогата. Изобщо рибарите тотално ми се сриват в очите.

# 912
Мая май изчезна завинаги? Може ли пък съвсем нищо да не кажат?

# 913
Катя сега ще я номинират винаги, също както Амелия-Мира преди

# 914
Мира как се подчинява на истериите на Николай,чак марширува.

Общи условия

Активация на акаунт