💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 4 /21.09. - 27.09.2020/

• 57 092
  • 1 254
  •   1
Отговори
# 975
Тия букви бяха от изолирбанд май и се поразлепиха.
От всичко пестят този сезон. Наградата по-малка, надписи с изолирбанд, чипсът вече е луксозна храна, река вместо плаж. Даже и сестрите не са близначки.

# 976
  • Sofia
Сега това е, за да оправдаят липсата на мустака на Катя... Много е нелепо всичко. Просто не знам защо ни сервират тази тъпотия.
Той мустакът липсваше още  като се прибра с "изкълчен" крак.
Ама това е една малка подробност на фона на всичките гафове от тази вечер.

Започвам да имам съмнения,че съм мазохист.Но ще догледам,де,да видя до къде ще стигнат в цялата тая тъпотия.Накрая сигурно ще умирам от яд,че съм си загубила времето,ама... Mr. Green

# 977
  • София
То бъкаше с гафове ,нямат ли си добри монтажисти.Примери,плюс основните-объркаха името на Вайс с това на Димитър,Йоанна вади стол с тъмна блузка,после е с бяло нещо,Катя се хвали,че има пица...
А във ФБ явно продукцията е успяла -да издигне Катя до герой,идол-аз се смаях от овациите,които получи там.
Сега и за победител ще я подкрепят,ха-ха.
Аз си гледам,после като знам каква риалити скука ще настъпи...

# 978
  • SF
Йоанна няма как да постави на земята този дървен стол от нивото на прозореца. Трябва да го изтряска на плочките, за да го прехвърли.
Катя взима четка за зъби от чашата, но после в устата си лапаше нещо като молив или химикалка - няма дръжка на четка за зъби.
В банята се забави излишно дълго - отваряше кутийки, пипаше нещата. Не взе нищо съществено, но се направи, че е много доволна. Имаше доста по-подходящи неща за взимане от арганово масло за коса.
Йоанна й обясняваше къде е тенис корта, описваше й целия двор с  басейна, а Катя отвори портата и се оказа директно зад къщата под прозореца.

Ваня си смени клина загадъчно. Беше много ефекен и му обърнах специално внимание. А и защо отиде да лежи на онзи клон? - за да могат да кажат изречението: Днес Боби се държи доста фриволно с всички момичета, което показва на Ваня, че коалицията й с него е невъзможна...
Или нещо подобно.

# 979
Много жалък беше сценарият днес Grinning Да бяха пуснали просто Биг Брадър и да си обсъждаме режисирани интрижки. Опропастиха хубавото предаване. Четката за зъби беше толкова използвана, колкото столът беше еднакъв в началото и края. Както и че в началото беше тъмно, а после светло, или пък както Ваня от панталонки се оказа с клин, явно се е преобличала върху клона. Смях. По- смешно и от Николай Joy
Иначе за битката, жалко за Любомир, че отива на елиминации, но още по- жалко за Ивайло, че се спаси..
А защо уибауите спят по двама в легло, не знам. Това е то сплотен отбор Joy

# 980
Ваня в :

Милионерът е Малък Тошко.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 02:54 от criisi

# 981
  • USA
Уфф,големи гафове е имало в днешния епизод...чак не ми се гледа.Всичко,свързано със сестрите ме отблъсква.
Ваня в Игрите никога не споменава или практикува йога,видеото ме изненада.
Каква хубава коса е имала,сега е като метла..

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 05:13 от Adoralova

# 982
  • Sunshine state
Много гафове, за балами ни мислят явно. Радвам се, че Катя спечели, но ми се искаше и Любо да я вземе тая игра. Жалко. Кроасанът Митьо се изложи като кифла. Утре съм за Любо.
Много тъпа история това с краденето на вещи. 🤦🏼♀
Николай взе и да заплашва вече с номинация. Ужас. Станимира е доста глуповата и му се връзва на приказките.

# 983
  • София
Йоанна няма как да постави на земята този дървен стол от нивото на прозореца. Трябва да го изтряска на плочките, за да го прехвърли.
Катя взима четка за зъби от чашата, но после в устата си лапаше нещо като молив или химикалка - няма дръжка на четка за зъби.
Скрит текст:
В банята се забави излишно дълго - отваряше кутийки, пипаше нещата. Не взе нищо съществено, но се направи, че е много доволна. Имаше доста по-подходящи неща за взимане от арганово масло за коса.
Йоанна й обясняваше къде е тенис корта, описваше й целия двор с  басейна, а Катя отвори портата и се оказа директно зад къщата под прозореца.

Ваня си смени клина загадъчно. Беше много ефекен и му обърнах специално внимание. А и защо отиде да лежи на онзи клон? - за да могат да кажат изречението: Днес Боби се държи доста фриволно с всички момичета, което показва на Ваня, че коалицията й с него е невъзможна...
Или нещо подобно.

Лапна четката за зъби, но със сигурност е НОВА четка поставена там от продукцията - не вярвам, че някой може така спокойно да сложи в устата си ЧУЖДА четка, та дори да е на сестра й.

Права си, че няма как този стол да бъде пуснат от тази височина, без да се вдигне шум и да се преобърне при падането, а той дори се превърна в градински стол - обърнат с облегалката напред, когато Катя се качваше и се завъртя обратно, когато тя слизаше.

много е тъмно, когато УЖ спуска стола

и доста светло, когато идва Катя

този ъгъл на стаята и леглото изглеждаха така, когато Катя си тръгна,

и така, когато Ваня си търси четката, но не й прави впечатление, че стола го няма.

На всички на масата им личеше, че знаят всичко, но трябва да заснемат тази вечеря и да се правят на нищо неподозиращи.  

# 984
  • Sunshine state
Яд ме е, че ни правят на будали, ама такова е.. 🤷🏼♀
Мари, както винаги си перфектна с кадри. Страхотно е това, което правиш и макар да не гледам през линковете, които усърдно постваш, ти благодаря от сърце. ❤

# 985
Представям си как  са се кефили от продукцията, че в лицето на Катя са намерили нов Кулагин.
Ако не се издъни сама и слушка, далече ще я добутат. И подходящи игри ще и измислят, с тези отлъчвания и отговори могат да и подсказват и т.н и т.н.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 04:46 от ESPACE

# 986
Имам чувството, че за да работиш в екипа на ИВ едно от условията е  да ти липсва професионализъм.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 05:49 от Bengun

# 987
  • София
Жалко за Любо, настигна баш в края Митко, но сякаш се въодушеви повече от необходимото и адреналинът му изигра лоша шега. Миг липса на концентрация и загуби. Иво пак се правеше на интересен в края, жалкар. Иначе Катя въпреки че бе игра като за нея все пак се справи отлично. Но ако така ще я подпират всеки път, не мерси. Дано повече не я пращат на дуели, но то всъщност винаги може да отпадне втория номиниран рибар, така че не е чак толкова фатално. Просто ми се иска рибарите да почнат да губят хора, защото това е асбурдно. Това смешно и жалко племе да няма загубен играч, докато Ловците са -1, а Жътварите са -2. Миналта година смешниците от Траките (кои са класа над Рибарите) бяха с най-много хора при сливането, а накрая техен представител спечели формата. Дано тази пародия не се повтори и тази година.
Утре съм на 100% за Любо. Време е кифльока да си ходи. Номинациите на жълтите бяха логични, аз точно това и очаквах и го писах. Но начина по който представиха вота си бе връх на малоумието. Като мрака сцепиха Джери и Вайс. Излагация голяма.

Сега за останалото съм потресен меко казано. Тупарев и компания за толкова прости ли си имат аудиторията? Как това нещо е минало изобщо монтаж и се пуска изобщо??? Тия там всички до един са за уволнение. Уникален гаф с Катя. Значи Катя влиза през деня в резиденцията, когато Рибарите са на водопада. Йоанна пуска стола на тъмно. И столовете са различни. Това една уважаваша себе си телевизия не би пуснала никога. Само с това изпълнение си провалиха целия сезон! И още гафове. Ваня я гледам се цупи по шортички, после слиза с клин на масата?! И Иво тъп ли е, че не вижда как по време на играта на Катя и няма нищо, а после така фалшиво куцука?
Всъщност няма да се учудя, че е тъпичък ама нас ни правят на абсолютни маймуни. Както е тръгнало Тупарев ще загуби лиценза и за това предаване. Той и Фродо буквално ще го досъсипят и сезон 3 ще е с още по-лоши рейтинги, ако има изобщо.
Едно свястно реалити не могат да направят у нас и това е. Аматьорщина и простория навред се шири.

# 988
А как се е придвижила, Катя от фермата до резиденцията??
А Ден и нощ , какво се случва с племето във фермата? Никой не я пита...къде...защо ...изчезва?
оффф

# 989
Сега това е, за да оправдаят липсата на мустака на Катя... Много е нелепо всичко. Просто не знам защо ни сервират тази тъпотия.
Той мустакът липсваше още  като се прибра с "изкълчен" крак.
Ама това е една малка подробност на фона на всичките гафове от тази вечер.

Започвам да имам съмнения,че съм мазохист.Но ще догледам,де,да видя до къде ще стигнат в цялата тая тъпотия.Накрая сигурно ще умирам от яд,че съм си загубила времето,ама... Mr. Green

За да се запиша в темата, използвам случая, за да оправдая и реномето на водещите-актьори. За да се вписват в сценария по-лесно и сериалът да тече още няколко сезона.

Общи условия

Активация на акаунт