💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 4 /21.09. - 27.09.2020/

• 57 058
  • 1 254
  •   1
Отговори
# 990
Аз съм от тези, които все повече симпатизират на Катя. Както казах и преди тези нейни движения и тикове, както и начина ѝ на говорене не ме дразнят, тъй като имам "нормална" такава позната в живота. Историята със сестрите си е изцяло режисирана, тъй че там няма какво да ме подразни. В случая те са актриси, които играят поставените им задачи. Абсолютно съм убедена, че четката, която е взела е нова, както и останалите вещи. Катя за пореден път ме убеди, че е една от силните жени във формата /в племето си със сигурност/. Страхотен баланс, страхотно търпение - на нея дадоха един единствен път да ѝ паднат плочките, докато на другите по няколко пъти. Определено съм за нея - браво, че успя да ни покаже истинските им лица. Видя се, че може да говори като хората и да води нормален разговор. С Александър добре си общуваха. Явно и с Мая са си разговаряли, тъй като тя съжаляваше, че Мая я отвеждат. Чудомир и Станимира са на кантар - хем виждат, че нея я бива в игрите, хем не искат другите от племето да ги нарочат и стават послушни овчици и "каквото каже мама".

# 991
Изобщо няма да коментирам кражбата на Катя. Предаването се провали още с "тайната мисия" на сестрите. Очаквам следващата мисия да накарат Катя да започне да сваля Иво , и ако не успее ще накажат цялото племе без храна 5 дни. Типично в стил Биг Брадър. Направо ми се плаче, развалиха единственото хубаво предаване по телевизията

# 992
  • София
Абе какви ги говорите, това предаване беше супер зле и първия сезон Joy

Започвам да имам съмнения,че съм мазохист.Но ще догледам,де,да видя до къде ще стигнат в цялата тая тъпотия.Накрая сигурно ще умирам от яд,че съм си загубила времето,ама... Mr. Green

Аз го пускам за фон, докато си върша някакви неща из вкъщи, често и на запис, та да не им търпя и рекламите. В България няма хора, които да могат да продуцират такова предаване добре. Просто толкова им е капацитетът.

# 993
  • Испания
Владислав

# 994
  • Варна
Режисирано, та дрънка! Столът различен, чужда четка налапа, 50-те и гроша залагам, че са я сгласили Екатерина за победител още на кастинга и до месец сите тука ще сме я залюбили.Flushed
Ваня ако си направи ринопластика ще стане кукла.Nerd

# 995
  • Испания
са я сгласили Екатерина за победител още на кастинга и до месец сите тука ще сме я залюбили.Flushed

Няма никакъв шанс да я харесам.

# 996
Добре се върна Екатерина; Нека има дразнител за другите; Бизнесменката, манекена и пилота ме дразнят не по-малко от нея;
Ваня преиграва и търси постоянно поводи да е интересна.
От къде ли е позната? Друго риалити ли?

# 997
Според мен Вайс и Сюзън се  представят добре в игрите. Другите са бичето и Ваня.
От рибарите нямам ясен фаворит, но честно казано не следя формата и доста епизоди съм ги пропуснала. Сред жените със сигурност няма физически подготвени като участничките от Сървайвър ( примерно). Не знам формата ли не привлича този тип жени, или филтърът на кастингите сортира биг брадър персони.

# 998
  • София
са я сгласили Екатерина за победител още на кастинга и до месец сите тука ще сме я залюбили.Flushed

Няма никакъв шанс да я харесам.
Аз също. И все повече започвам да си мисля, че ще ни я сервират за финалист.

# 999
Очаквам да прогърми от някой високоговорител инсталиран над кокошарника: Екатерина да се яви в Изповедалнята!

# 1 000
Очаквам да прогърми от някой високоговорител инсталиран над кокошарника: Екатерина да се яви в Изповедалнята!

Или в тоалетната в резиденцията, където специална за нея бяха сложили камера над казанчето.

# 1 001

Или в тоалетната в резиденцията, където специална за нея бяха сложили камера над казанчето.

Ето пред това останах безмълвна. Камери в тоалетната и банята не поставят още след първия сезон ББ, когато изтипосаха един мъж как мастурбира. И сега изведнъж камера в банята! Нали, Ваня ще нададе вой до небесата ако я види и не е предупредена, че няма да е за постоянно. Монтажа им е пълно дъно.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 11:31 от ░Б░е░л░л░а░ ░Д░о░н░а░

# 1 002
Съвсем на идиоти ни направиха.
Нали и снимачен екип влиза. Явно е снимано, докато бяха на пикник. А на вечерята не знам какво ги бяха инструктирали, но гледаха като гръмнати.
Отделни Екатерина с цел реклама ли взе разни продукти, които съвсем не са от първа необходимост.
Обаче във ФБ всички са във възторг.
Благодаря за скрийншотовете.

# 1 003
Аз пък не вярвам, че жътварите са прекарали дъждовната нощ на дивата река. Показаха ни ги как си сгъват спалните чували все едно се канеха да тръгват на път. На следващия ден бяха сухи и свежи като хора, спали в хотел, примерно. Дори не споменаха да са гладни. А Влади беше гладко обръснат и с оформен мустак.

# 1 004
Разбира се, че не са спали там. Нямаше да се мигнали грам, така както подхвана дъжда. А е и опасно в гръмотевична буря да бъдат оставени в гората. Не че акълът тъпарев стига до там.

Общи условия

Активация на акаунт