💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 4 /21.09. - 27.09.2020/

• 57 040
  • 1 254
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Sofia
След като се прави по чужд формат не трябва ли да се придържат към оригинала ❓.     Всички тези тъпи мисии съгласувани ли са с тях❓

# 1 006
Надценявате Тупарев.Ако не се лъжа му взеха правата да прави Big Brother,защото вкара сводника Ванко 1.

# 1 007

тази навсякъде е огряла

# 1 008
са я сгласили Екатерина за победител още на кастинга и до месец сите тука ще сме я залюбили.Flushed

Няма никакъв шанс да я харесам.
Аз също. И все повече започвам да си мисля, че ще ни я сервират за финалист.
Обзалагам се, че Катя ще се превърне в Юлиан 2 за публиката Wink Започва да набира все повече фенове и след време ще четем, че "казва истината в очите", пък другите само я предизвикват, а после се сърдят. Във всяко реалити се повтаря едно и също. Просташките изцепки често се оправдават с "прямота".
Аз също няма шанс да я харесам, колкото и истини да казва.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 11:36 от pip4i

# 1 009
ами тя вече спечели много фенове, защото хората искат да гледат сеир. И пак нещата отиват на Биг Брадър.
На никой не му пука, че е неадекватна, а че нарежда останалите и ги "поставя на място". Като не им е в  къщата не е техен проблем

# 1 010
Абсурд е Катя да се превърне в Юлиян номер две. Аз съм от големите фенове на Юлиян и подобно сравнение ми е направо обидно.
Юлиян си събра фенове не заради характера си, а въпреки него. Човекът беше машина в битките - излизаше със стратегия и беше удоволствие да го гледаш.
Тази Катя е пълна пародия дори на самата себе си и това е най-любезното, което мога да кажа за нея. Това, че е победила в игра с въженце не я помръдва на йота към това, да стане дори малко симпатична.

# 1 011
Много се зарадвах за Катя вчера. Сценката с кражбата беше доста нагласена, но се посмях от сърце като започна да обяснява как ще си сложи спиралка на мигличките Simple Smile

Боби продължава силно да ме съмнява...

АртиСчето май ще хАртиса. Ще стискам палци на Любо довечера. Поне ми е по-лицеприятен, ако не друго.

# 1 012
Очаквам да прогърми от някой високоговорител инсталиран над кокошарника: Екатерина да се яви в Изповедалнята!

Ами те се явяват...пред Ралица,изповядат се, после тя им дава тайни мисии. Другите не знаят.
Какво по различно от ББ.
Накрая печели влюбения талибан, срещнал толкова трудности в живота заради смесения си произход,кален от препятствията, изградил силен и волеви характер,  влязъл в предаването за да се докаже и ооо чудо!!!! срещнал любовта на живота си. 🤮

# 1 013
  • София
Абсолютно няма нищо общо между Юлиян и Екатерина. Няма шанс да ми стане симпатична. Юлиян имаше груби прояви, но беше стабилен. Тя е неуравновесена. При него има обяснение за поведението му спрямо жените, не че го оправдавам, а при нея е чисто разглезване. Не я харесвам, ако ще и супер много победи да направи.

# 1 014
  • София
Започвам да предозирам с Ванчето и жаждата и за слава - то не бяха песни, танци, филми, милионерски предавания. И според мен си хареса Борислав, но това беше най-умното, което можа да измисли, за да му се сложи малко. A после ближе рани, че той флиртувал с всички момичета. Малко ми е неудобно да гледам излагациите по темата Mask

# 1 015
Аз обикновено гледам само игрите, сценариите тип ББ и взаимоотношения се опитвам повърхностно да проследя просто колкото да съм в час кой за какво се бори. Не задълбавам. Та такива чак подробности съм изпуснала, и въпреки всичко прозират сценарии.

# 1 016
Започвам да предозирам с Ванчето и жаждата и за слава - то не бяха песни, танци, филми, милионерски предавания. И според мен си хареса Борислав, но това беше най-умното, което можа да измисли, за да му се сложи малко. A после ближе рани, че той флиртувал с всички момичета. Малко ми е неудобно да гледам излагациите по темата Mask

Мая и Ваня ми бяха фаворитки. Мая май ще отпадне по здравословни причини, а Ваня с това си държане на влюбена ученичка, по сценарий или не, определено ми падна в очите. Имах съвсем различни очаквания от нея, но явно не съм я преценила правилно.

# 1 017
Отварям си фейсбука и ми предлага за приятел Христа. Разглеждам профила й от любопитство и се изненадвам - голяма хубавица изглежда. Направо ме мога да повярвам, че е това чучело с джуките.

# 1 018
Ами - филтъри, обработка, поза и ей ти как от крокодил ставаш мис.

# 1 019
Анонсът на страницата на Игрите за довечера.

Скрит текст:

Нищо не разбирам.

Общи условия

Активация на акаунт