💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 4 /21.09. - 27.09.2020/

• 57 082
  • 1 254
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Е това вече.... Надявам се да са тролове от екипа на предаването, че иначе зле...
Скрит текст:
Любовта на феновете във ФБ:

..

Скрит текст:
Единия от "топ" идиотите определено ме караше да си мисля за гейовете. И не с добро чувство. Той нямало да става воин. Ми да стане мажоретка. Изключвам това, че такова предаване изобщо не се свързва с научно популярния жанр.

# 1 051
Изкъпаха прасето и като излизаха от кончината то беше по-мръсно от преди. Satisfied

# 1 052
Катя е супер нагла! Само едно яйце, филийка и малко мляко. Че и аз това закусвам понякога и без да лежа по цял ден след това. Христа и Станимира ми харесаха при прасетата. Много са готини животните на стопанството. Ако Катя я нямаше там можеше и други рибари да са ми по-симпатични, което разбира се не отменя факта, че са прости, но отровната атмосфера проваля. Факт.
Стискам палци на Любо! Битката изглежда доста тежка.

# 1 053
И аз не разбрах защо недоволства Катя. Храната, която й бяха оставили беше достатъчна за закуска.

# 1 054
  • София
Катя е супер дразнило просто. Отврат.
И докога ще гледаме това утрепано племе?

# 1 055
  • Испания
Къпаното прасе с калната глава.

# 1 056
В Тодор ли се съмнява? Аргановото олио и серума за коса със сигурност му трябват.

Аз да си призная не знам какво е арганово олио.

# 1 057
А на тризначките дека са им пръстените???
Няма такава досада. Един час повтарят и търсят четката за зъби.
А Дъф направи страшни торти по FOOD NETWORK за това време

# 1 058
  • Испания
Е това вече.... Надявам се да са тролове от екипа на предаването, че иначе зле...
Скрит текст:
Любовта на феновете във ФБ:

..

Скрит текст:
Единия от "топ" идиотите определено ме караше да си мисля за гейовете. И не с добро чувство. Той нямало да става воин. Ми да стане мажоретка. Изключвам това, че такова предаване изобщо не се свързва с научно популярния жанр.

Не. Просто на зрителите им е писнало и това е ирония.

# 1 059
  • София
Добре де, тая Катя наистина ли ще си мие зъбите с чужда четка? Айде другите неща иди-дойди, но четката във време на ковид.

# 1 060
Да я попитали "искаш ли да споделиш". 😂😂😂😂

# 1 061
Те от Ковид там са спасени. Тествани всички преди предаването, изолирани. Обаче от епидемията от простотия няма спасение...

# 1 062
Да ги сподели и с останалите. 7 човека с една четка за зъби Grinning

# 1 063
Отвратена съм от това, което гледам; от безмозъчните същества, наети за сценаристи и продуценти.
Стига, хора...някой сравни това ниско ниво Катя с Юлиян. Юлиян го харесвахме въпреки трудния му характер, а не заради него. Просто впечатляваше способността му във всяко едно направление от битките.

# 1 064
Умирам от смях! И от предаването, и от коментарите във фейса, и вие сте много готини и забавни!

Общи условия

Активация на акаунт