Домакини 72/ Идва есента, на домашни мезета и питиета

• 53 531
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
Вале, честита да ти е Мимето! Да е здрава, щастлива и все така амбициозна! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Плами, и на твоя Дени много здраве и щастие с малко закъснение! Hug

Момичета, ще ви помоля за много стиснати палци и положителна енергия за утре. Майка беше на гости на сестра ми в София и да вземе да падне... ама така е паднала, че си е потрошила зверски китката. Че и търпи и чак сега (след две седмици) отиде на лекар в Бс и веднага за операция. Като цяло за лекаря има добро мнение, но ми е притеснено. На всичкото отгоре от вчера и сестра ми е болна... и не може да се прибере в Бс. За нас искат тест на прибиране и докато стане и намеря самолет, ще минат 3-4 дни. Изобщо е много скапано положението. Така че много моля за палци - утре от обяд нататък.

Иначе при нас цял ден вали и лека полека си идва есента. Аз продължавам да суша плодове, много добре се получват засега.

# 106
Вале, и тук да честитя на моята адашка! Да е здрава, щастлива, успешна и да има късмет в живота! Да ѝ се радвате и да се гордеете с нея,
Смърфи, от сега стискам палци за майка ти. Да мине леко и да се възстанови бързо.
Разготвила съм се. Ще пека скумрия и толстолоб, ще пържа картофи, а сега пържа чушки, като заготовка за утре.
Джейми, стискам палци и на теб да се прибереш здрава.

# 107
  • при късмета
Как е чакала 2 седмици, Смърфи, естествено, че ще е за операция, вероятно е започнало да зараства не както трябва. Стискам палци да е по-лека операцията и да се възстанови бързо.
Пък аз днес сготвих в магазина. Едно препечено пиле на грил ми привлече вниманието и набързо реших проблема. Много отдавна не сме яли. Една зеленчукова салата и една майонезена, че Шефа не ги яде и съм готова с вечерята още от обяд

# 108
Вале, да е жива и здрава Мими,а ние чакаме почерпка -тортичка от твоите ръце.
Смърфи, стискаме палци и чакаме след  това новини.
Ма ко браво на теб,днес и аз наготвих на бързо защото пак нямаше вода хахаха.
На обяд каквото намерим,а за вечеря едни спагети.Лошото е ,че ще се мия посред нощите.
Обаче си довърших играчката,лепих гоблен и днес  повече на мързел.Вярно ,сутринта си свърших задачите,утре трябваше да пътуваме ,ама дават да вали,ще го отложим.

# 109
Смърфи палчета за майка ти.

# 110
  • при късмета
Добро утро!

Смърфи, продължавам със стискането на палците!
При нас е ужасно времето, духа силно и валя цяла нощ. И на някаква родителска съм довечера, никой не може да каже каква точно, но не е от редовните.
Хубав ден, прекрасни Hug

# 111
И тук е такова времето. Точно в момента не вали.
Да припонмя, че стискаме палци за Смърфината майчица.

# 112
Момичета, пускайте палците! Сега ми се обади, че операцията е минала. Много късно са започнали, защото анестезиолозите са били извикани по спешност. Дано и възстановяването мине леко и бързо! Hands Pray

Много ви благодаря за подкрепата! Мисля, че заслужавам чаша вино, а? Wine Glass

# 113
  • при късмета
Смърфи, бързо да се възстанови и безболезнено! Заслужаваш си виното Cocktail С тъпите нови емотикони, човек едно "наздраве" не може да каже като хората

# 114
  • София
Браво, Смърфи!
Бързо възстановяване на майка ти! 😍
Аз днес бях и на профилактични гинеколог и приключвам за тази година с женските профилактики.
Пия и за това, че ми беше на мисъл. 🍷🍷🍷
Въобще пия за всичко😁😁😁😁

# 115
Наздраве момичета,бъдете здрави и щастливи!

Тук захладя,вали ,подухва и доста паднаха температурите.Аз се отдадох на мързел,сготвих рано пълнени чушки, лепих гоблен и заплетох снежен човек.За пореден ден няма вода.Спря сутринта,дойде към 13 ч и към 15 ч пак спря и до сега няма вода хаха.

# 116
О, и тук е много студено. Наздраве!

# 117
  • Бургас
Ох,Смърфи!Отдъхни си малко!Представям си как се притесняваш от далече!
Дано бързо се оправи майка ти!

# 118
Днес няма кафе,а аз ще почерпя  с една тортичка.
Днес имаме годишнина от сватбата,та да ни е сладко .
Реших да се поглезим ,а едно на ръка че няма да мога да я направя.Прочутото червено кадифе,страхотна е на вкус.

Цяла нощ валя и днес е доста студено.

# 119
  • при късмета
Да сте живи и здрави, Писе, все така сплотени!
Аз спретнах едни спагети набързо, Шефа нямаше домашни, то не, че аз изобщо му се бъркам де и за днес вдигам краката. Утре отива при баба си, та и уикенда няма да готвя

Общи условия

Активация на акаунт