Домакини 72/ Идва есента, на домашни мезета и питиета

• 53 489
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Добър ден,слагам кафе .Да се разсъните и появите.

Плами жив и здрав да е именника и вие покрай него!
Фло много път ,ама сте заредили батериите.Какво ли не правят бабите и дядовците за внуците.
А за виното,ще има бе,като не стигне ще купим.Здрави да сме,а за обличането-извадила съм си терличките на мама.
Оня ден готвиш телешко със сини сливи и праз,та мм взе една връзка  голям и хубав праз.Имах турски кори и вчера баница направих,ами ще кажа че стана супер.Та който не е пробвал ,да поправи грешката си,много е вкусна.
Спорна седмица момичета,порадвайте се на последните топли дни и се усмихнете.

# 91
  • при късмета
Мерси за кафето. Много е хубаво да поспиш. От утре, пак същото.
Даваха днес по-хубаво времето и от вчера, ама при нас май няма да излезе така. Мислех да мръднем малко, но и на мъжа ми му излезе работа, та пак мързелуване

# 92
О, благодаря за кафенцето.
Фло, проблемът с малкото вино е, че в последните десетина години не е вкусно(според нашия вкус) и го хвърляме. Та, поне да изхвърлим по- малко.
Писееее, обожавам праз. Даваш ми идея за хапка за през седмицата.

# 93

Добро утро!
Вале Kissing Heart чудя се днес или на 7-ми имаше празник у вас?
Плами дати е жив и здрав младежа! Прекрасно име!
Застудя....
С този праз... днес ще залагам гювеча със свинско, праз и гъби - сиреч кавърма Laughing
Виното ми от къпини и бъз дава обещания Laughing Само от пробване дали ще остане за пиене????
Усмихнат ден ви пожелавам!

# 94
Добър ден.Имам нужда от още едно кафе.
С тоя праз докарвам май зимата.Даваха топло,а пореден ден е облачно и безводно хаха ,пак  без вода сме.
Минахме колата на преглед,има за ремонт,та пак пари ,ходихме и за зимни гуми и за днес задачите са свършени.
Подхващам плетката и ще мързелувам.

# 95
  • при късмета
Добре, че има кой да сложи кафе, че ако чакате на мен
Препускам от сутринта, ходих на пазар, готвих, пода ми остава, ама като се върне Шефа.
Мъжа ми се сдоби най-после с медицинско, голям зор беше. Има ниска степен на далтонизъм, знае си го и до сега не е било проблем на очния преглед. Сега обаче докторката реши да го прати в транспортна болница да му определят степен на цветоусещане. Те пък работят само сутрин, а ние в петък следобяд решихме да я свършим тази работа с обикалянето на кабинетите. Отиде при съвсем случаен друг доктор, който работеше и в събота и той видя проблема и каза, че няма нужда да ходи до транспортна болница. Само е казал да видим детето, че това е свойствено само за мъжете. Пуснах на Шефа тестовете на компютъра, видя абсолютно всички цифри, без изключение.
Праз лук не ползвам много, само в картофена салата. Подсетих се да направя, че Шефа умира за нея

# 96
Благодаря за кафето. Тук е топло, но облачно.
Днес си хапнах праз със яйца, но няма да откажа и кавърмата на Лейди. Е, и виното ѝ бих дегустирала. Няколко пъти, за да съм точна.
Ма ко, важото е, че сте отметнали ангажимент.

# 97
  • при късмета
Добро утро!

И при нас е мрачно, но за сега не е студено. Вчера духаше много силен вятър и много топъл. Излитам рано рано, че имам да правя застраховки и трябва да се завлека до офиса

# 98
Пак за мен е кафето барабар с гарнитурата. При нас е жега. Разхождам кучето по къси панталонки, тениска и джапанки.

# 99
Топло и облачно и тук.Ама искам или слънце ,или дъжд.
Днес си свърших задачата и дано довечера да спя,снощи се ококорих в 1ч. та до 4 ч. будувах.Не можах да се наспя като хората,че кучето се разшава и ме събуди хаха.

# 100
  • София

Черпя за Мими и нейните 16г, момичета! 🎉

# 101
Вале Kissing HeartKissing HeartKissing HeartKissing Heart Да ти е жива и здрава! Всичко, за което си мечтае да се сбъдне!

# 102
Вале честит празник на Мими.
Чаках половин час автобус, сега ни вози все едно не са хората картофи. Не знам как ще стигнем до в къщи. Тук днес се опита да вали- всичко  на всичко 2 минути. Отново е горещо. Спи ми се, а и вечеря нямам.

# 103
  • при късмета
Вале, да е много успешна и щастлива вашата сладурка!

# 104
  • София/Севлиево
Честита рожденичка!Да е жива и здрава,щастлива и успешна в това,което прави!

Общи условия

Активация на акаунт