Домакини 72/ Идва есента, на домашни мезета и питиета

• 53 598
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Писе,добре сме,душицо!Мерси,че питаш!
В събота се чувам с Германеца.Като знам,че е добре и аз съм добре.Ванко и той е по-добре,поне за сега.
Криста къде учи,къде не...Здрави да сме!

Плами,дръж се!

Страх ме е обзел как ще мине зимата и какво ще става.Страх ме е за детето ми,че както се вижда медиците са най-уязвими,заради по-интензивното им срещане с вируса.

# 136

Добро утро!
Честит празник на всички празнували през последните дни.
Плами, Славче прегръдки.

# 137
Добро утро. Нареждам се за кафето. Тъкмо пия моето на тишина.

# 138
  • при късмета
Много обичам "добро утро" да ми е на обяд Joy Мерси за кафето
Плами, включвай овенския инат и прагматизъм на по-висока скорост и не се давай
Смърфи, как е майка ти?
Като вземем шефа майка и вечеря ще прати за тях двамата, та и днес няма да готвя. Ядат шкембе, само, ако майка ми направи, че това нито го пипам, нито го готвя, даже и готово да е, та няма да ги мисля. По тази принуда и на вечеря даже го ядат Joy За денс само обикаляне по магазините за работни обувки на мъжа ми имаме
Гушки за всички и приятна неделя Hug

# 139
  • София/Севлиево
Здравейте и от мен Simple Smile
Честито на всички имали поводи за радост тези дни.
Днес брат ми има рожден ден и като се чухме разбрах,че най-малката ми сестра ще има бебче през март.Та пак ще ставам леля(дано тоя път е на момченце,че имам три племеннички ).И ме пита а аз кога ще го зарадвам пак.Скоро надявам се,само да не спрат пак инвитро процедурите като през март-април.Може още другия месец да имам това щастие...

# 140
  • гр.Варна
Мерси момичета.
Ма ко то овенския инат е впрегнат на макс от месеци вече. Държа се, аз лесно се не давам ама ми изпушват бушоните от време на време. Най лошото е, че са все неща които не мога да променя в момента и точно чувството на безсилие ме вбесява.
На всичко отгоре утре с ММ ще си правим ПСР тестове за ковид. Да стиснете палците.

# 141
  • София
Привет, привет!
ПЛАМИ, също казвам дръж се, за каквото и да било. Овенът е сила, не е случайна работа! Ние с гаджето днес минахме през тестването. Гадно е "непозната жена да ти бърка с клечка в носа" - така казва най-малката ми внучка. Сега чакаме резултатите. Всеки се бори за нещо позитивно, а ние очакване да сме негативни. Stuck Out Tongue Winking Eye
След няколко дни отиваме при чаветата, а щерката идва на лекции. Движение да има - насам, натам.
СЛАВЕ, съчувствам ти за майчините тревоги. Господ да пази децата ни, а и нас също. Hug
ЕЛИСЛАВА, поздравления за новината. Дано скоро и ти да ни съобщиш блага вест!
Хайде, гушкам ви-бъркайте в торбата с прегръдките - за всички има. HugHugHug

# 142
Flo 51, Плами 76 палчета и за двете и половинките ви
ма ко моите момчета ако питаш всеки ден могат да хапват шкембе. Лятото като стигнем до него в Лидл и почваха да  мрънкат, ама лятото не му отива, ето сега веднъж на две седмици е вечеря.
Утре ще заливат плочата на село. Съответно аз съм на работа. Мама си взе почивка за да ме замести. Да минава вече и за тази година да се приключва с задачите.

# 143
  • при късмета
Ели, да ти е жив и здрав брат ти! Надявам се и ти да зарадваш с новина, скоро
Джейми, да им е спорна работата утре
Стиснати палци затестовете
Случайно минах през Бриколаж днес. Да знаете, че има на промоция и коренчета цветя и луковици. Теменужки има по 1.30, прецъфтяват вече, но тъкмо семена за догодина ще пуснат. Има прецъфтяли орхидеи по 5 лв, в саксията е боднат стикер с цвета. Луковици имаше на лалета, зюмбюли, минзухари и кокичета.

# 144
Значи, палци стискам всякакви за Ели, Фло и Плами. А и за всички, които имат нужда. Hands Pray

Ма ко, майка вече си е вкъщи. Сложили са имплант за фиксиране на фрактурите и ръката е гипсирана. След две седмици ще махнат гипса. Слагат го при по-възрастни хора, където вероятността да стане нова беля преди добре да зарастне имплантът, е голяма.  Докторът се оказа зет на мноого близка приятелка, та сега дишам една идея по-добре. Wink Човекът много добре ми обясни какви са фрактурите ( 3 броя за героя), каква е операцията и какво ще следва оттук нататък.

Славе, не я тормози моята приятелка с учене. Stuck Out Tongue Winking Eye Ненаучен никой не е останал, хеле пък във вашето семейство. Wink Момчетата ще са добре и те! Гуш! Важното е, че и при Ванко нещата се подобряват. Hug Кажи сега как е бъдещата снаха? Kissing Heart

Абе, Писе, все ще те питам: какви са тези непрекъснати проблеми с водата при вас? Толкова години не можаха ли да ги оправят?!

Днес беше много хубаво време, просто последните топли есенни дни. Другият укенд ще са максимални 9 градуса, бррр. Та го изкарахме навън. В края на разходката се спряхме на едно местенце, близо до нас "П'яна вишня", Лвовска компания за вишнев ликьор - https://www.fest.lviv.ua/uk/restaurants/drunkcherry/
Сипват ти на око вишнев ликьор, ама буквално препълват чашата и викат: сърбай (думата на украински е почти същата като на български), слагат и някоя друга пияна вишня вътре и си пийваш с кеф. Та повторихме, че даже потретихме. Абе, дай им пиене на местните. Wine Glass

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 21:20 от Смърфиетка

# 145
Ами Фло го е написала,вместо положителни вие искате да сте отрицателни.Така че ви го пожелавам и късмет с полетите.
Джей хайде готови за зимата и времето е с вас утре.
Ма ко и ние си хапваме шкембе и си го готвя с кеф .А за цветята ...ще си помисля,ама тоя месец надвиших разходите хихи
Елислава пожелавам ти другия месец да се похвалиш.
Аз доволна,свършихме днес задачата,отрязаха дървото ама ми стана мъчно и ме върна в спомените когато мама и тате бяха живи.Събрахме се днес кумове и кумци,ей така без причина ,все едно някой ги доведе и къщата се напълни.Трудно ми е да я продам къщата,но трябва.Опазихме на съседа покрива на постройката му поне.Мм го чака на пролет рязане и  разчистване от клоните.За сега ще стои така, паднало в двора.Събрахме си и орехи,а как са нацъфтяли минзухарите ,нека никой не се грижи за тях и цяло лято не са видели водичка.Цъфнали и грейнала градинката беше.
Успешна седмица момичета,аз утре имам задачи за вършене пак.

# 146
  • при късмета
Добро утро!

Смърфи, като има счупване на китка, рядко, да не кажа почти невъзможно, е да е едно счупване. След глезена е най-сложната  става, защото много кости са в нея, от там и рядко се чупи само една. Затова и без операция трудно се минава, защото не може да се наместят едновременно. Абе гадна работа. Бързо да се оправя и да забрави за този случай
Още стискам палци за тестовете.
Славенце, знам, че се притесняваш, но се опитай малко по-оптимистично да гледаш. Все по-често се казва от специалисти, че психичното здраве се отразява пряко на физическото Hug
Хубава седмица на всички, ставам да действам по задачи, че 2 дни активно си почивах
Да се фукна, че са ми тръгнали и копъра и магданоза

# 147
  • София/Севлиево
Добро утро.
С удоволствие си вземам от кафето и благодаря за благопожеланията.
Смърфи,радвам се че майка ти е добре и се възстановява.
Ей това шкембе не се научих да го ям.Даже,срам не срам ще си призная,на 21 отнесох шамар от майка, защото седях на масата и само го ровех,вместо да ѝ кажа,че няма да го ям.Ама пък синковеца как го яде,не е истина.Всъщност той яде доста неща,които аз като дете отказвах,точно защото бях много злояда и не исках да е като мен.
Гледам тая сутрин на терасата хризантемата ми цялата напъпила, сигурно ще цъфне до края на месеца.А мислех да я зазимявам ,ама ще я изчакам.Чак не мога да повярвам,че успях да я опазя толкова дълго...

# 148
  • при късмета
Аз сготвих набързо и отивам точно за саксии. Имам едни люти чушлета да пресадя и да взема подложки за копъра и магданоза. Моята хризантема отдавна е напъпила, ама кога ще цъфти, не знам. Имама чувството, че от много време стои на едно положение и не мърда. А много вода иска и от време на време я забравям, та клюмва. За вчерашните придобивки имам саксии, ама ще взема и за чушлетата, та като се хващам, поне всички накуп да оправя.

# 149
  • гр.Варна
Привет дами. Чакаме днес след 15 ч. резултат от теста. За жалост не го правим заради пътуване, а защото не се чувстваме добре и двамата. Гърлобол и главоболие от повече от 2 седмици вече. Какво ли не пихме, изсмукахме и изпръскахме в тез гърла.,и не минава. За да ме приеме ЛЛ поиска тест за да е сигурна и сега ще чакам. Синът е в паника ако излезе положителен резултат на някой от нас, защото ще има събитие на което трябва да танцува. Ама каквото, такова....

Общи условия

Активация на акаунт