Домакини 72/ Идва есента, на домашни мезета и питиета

• 53 639
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
Плами, стискам ви палци.
Шкембе не ям, не готвя, не сервирам..... Радвам се, че няма и за кой друг да го правя.

# 151
Плами дано тестовете ви са отрицателни, а е някаква настинка или алергия.
Аз днес се обзаведох с три ниски хризантеми.Имах  преди 2 години и бяха станали огромни,изчезнаха ми.Та днес си купих три цвята,а този който ми беше най -мерак нямаше от него.Свърших си задачите ,обаче се уморих...Топло ,чакане и от 10 ч се прибрахме в 14,30...

# 152
  • София
Плами, стискам палци!
Писе, подсети ме уикенда да донеса семената от невен и да ти пратя, моля!

# 153
  • Бургас
Плами,може да е неизлекувана инфекция.Пиши,че те мисля!

# 154
Вале, и аз искам невен! Малко.

# 155
  • гр.Варна
Извинете за късния отговор, но сега сядам общо взето. Негативни сме и двамата. Нооо ЛЛ как ми едигна нервите пак. Отново не можела да ме приеме за преглед защото цялата седмица часовете и били заети, а и не съм спешен случай. Да съм отидела и да чакам пред кабинета, пък можело и да стане, ама можело и за сряда пак да вися. Обясних нормално и на български език, ще съм на работа до 17:00 ч. и нямам възможност да стоя часове отпред, и не е ли възможно след този час да мина. Отряза ме с думите, ще хората без предварителни часове ходели по рано да я чакат нея, а не тя да ги чакала.Е хубаво де, аз от къде да збан примерно миналия понеделник че следващия ще съм болна за да си запиша час, а. Добре че ЛЛ на родителите ми се съгласи утре рано сутринта да ме види, че нали и сливици нямам, и всички инфекции отиват я надолу, я в ушите. Вече съм категорична че декември ще се разделим с докторката и ще търся друг.

# 156
Хубава новина, Плами. Хем тестът е отрицателен, хем си взела решение за нов ЛЛ, а и декемрви е близо.

# 157
Плами, важното е че сте негативни, дано утре всичко е наред. А за ЛЛ ,  наистина е по добре да се разделите. Търси си друг по - отзивчив и влизащ в положение.
При нас работата за сезон 2020 е свършена. Малко повече са емоциите ама всичко е приключило .Сега си сипваме по едно и ще почиваме.

# 158
  • при късмета
Плами, сега поне ще дишаш по-спокойно. Правилно си решила да се разделяш с тази докторка, болно гърло трябва да е наясно, че трябва да се прегледа бързо, че влошаването може да е много сериозно.

# 159
  • София
Мария, ще ти пратя, събрала съм семена. Тая година беше навсякъде в градината.
Има ли още желаещи за невен?
Плами, странно поведение на лекарката. Смени я.

# 160
  • София
Джейми, аз все недоразбрала, ама, вие строите къща ли на село? Аз мислех, че само лек ремонт.

# 161
Мерси, Вале. Искам малко за проба, защото до сега не съм хващала цветя от семенца. А невена е много хубаво и полезно цвете.

# 162
  • София
Мария, то е много, много некапризно цвете, бих казала като плевел. Аз не го сея, то избива само.
Искаш ли и тагетис? И той е същата работа.

# 163
  • София
И ние с гаджето сме негативни. ПЛАМИ, честито! Сменяй ЛЛ. Нашия е много внимателен, с чувство за хумор и никога не отказва направления. Ако искам и за подковаване на копита ще ми даде дЮкИмент. Направо е мечта.
Още не съм си събрала багажа. Утре ще го наредя. Внучките и зетко дадоха заявка за кашкавал, бисквити Роден край и розови домати. Поръчките са изпълнени, утре ще пътуват с нас.
Надявам се да се "виждаме" от време навреме. Не мисля все да дежуря до печката.
Хайде лека нощ и приятни сънища. Малко е рано, но нали знаете рецептата на София Лорен за младежкия й вид? Всеки ден по 12 часа сън и по един орг.зъм. SunglassesКажете това на гаджетата си, ако искат да имат до себе си София Лорен. Stuck Out Tongue Winking Eye Да се погрижат все пак. Stuck Out Tongue

# 164
О Фло, как да добутам до 12 часа сън?

Общи условия

Активация на акаунт