Домакини 72/ Идва есента, на домашни мезета и питиета

• 53 640
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
Вале, съборихме я след онова смъртоносното наводнение, документите ни отнеха повече време. Миналата година излязохме на нулата. Това лято приключихме горната плоча. За догодина живот и здраве остава покрива и вътре да я стягаме.Но при нас всичко е със собствени сили и помощ от приятели. Ето днес ме беше яд,  че не можах да съм активно там.
Flo 51 лек път и приятно изкарване при внучките.
Моите невени и те са се разпростряло из градината. Ама и тук пред блока има млади растения.Сега остава да си намеря мас и да си направя с невен. В краен случай заешка ще разтопя и пак ще го направя. А за зимата ще ми трябва.

# 166
  • гр.Варна
Фло лек път и прекрасни емоции Heart Eyes
Лека нощ и утре с нови сили напред:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 167
  • при късмета
Добро утро!

Фло, приятен път и приятно изкарване на гостито!
Не мога да се събудя и всички кокали ме болят. Компютъра и той ме ядосва и му набирам все повече, ще го сменям. Още не съм разместила зимните и летните дрехи, а сняг ще завали Joy Май днес това ще подхващам

# 168
Добро утро и от мен.
Плами а кое е спешно състояние,като направиш гнойна ангина или отит....Това да не е спешен център за да каже че не си спешна.... такива малко им са глобите и жалбите.
Фло лек път,отивай да поглезиш внучките и зетко.
Ма ко и моя лаптоп ме ядосва,ама иска ремонт и преинсаталация.
А за дрехите май и аз ще трябва да довърша започнатото.Прибрах летните де,има още малко за прибиране.Ама ти дни беше топло и аз си карах по къс ръкав,вчера честно казано заврях де.
Вале че чакам семенцата,сега ще поникнат супер с тоя дъжд.Вчера си купих хризантеми от  ниските,че моите се загубиха изведнъж.
Джей браво на вас,ама трябваше да не вадите документи от общината,а само да я водите като основен ремонт и готово.
Аз днес съм като парцал,главата ме боли от мръсния въздух вчера и носа ми е запушен , от там и ушите,схваната съм,ама ще се раздвижа.Поне няма да излизам в това време,доста поваля  тая сутрин.
Ако доведа снега, да знаете ,че аз съм виновна,плета снежковци хаха.

# 169
Джей браво на вас,ама трябваше да не вадите документи от общината,а само да я водите като основен ремонт и готово.
Трудно щеше да се случи. Ремонт на паянта не е възможен и след потопа половината беше разцепена. А все пак смятаме да живеем там.  Когато го правим за нас не пестим усилия и средства. Днес мъжът ми е заколил няколко ушатковци, та утре с тях ще се занимавам.Сега се вари миш -маша.

# 170
Джей бутате и си строите ,ама без да вадите разрешително.Завид за ушатите хихи.
А аз днес цял следобяд се разправям  с нета,ту има ту няма и не мога нищо да отворя,блокира целия лаптоп.Бясна съм ,лампичката за интернета не свети на модема...ама имало нет.

# 171
  • при късмета
Добро утро!

Моя компютър не само ме ядосва, а направо ще го пенсионирам. Няма смисъл да се подменят един по един важните компоненти, направо полу нов ще взема. В понеделник го разглобяваме, остава смененото по него и харда, като допълнителен и направо правя нова конфигурация, че ми писна.
Джейми, и аз мисля, че можехте да минете без общината. Нищо, че бутате, ако изграждате нещо, което фигурира в документите и по същия начин, то не е нужно да вадите документи и нови разрешителни. Вие си знаете, ама моя случай на село е същия, та затова съм се интересувала. Даже по документи имам още едно помещение, а дефакто го няма и мога без общината да си го достроя.
Гушки на всички и хубав ден Hug

# 172
Добро утро. Ще ви помоля за палците ви!
Първа съм на кафето от Ма ко. Благодаря.
ММ ме изненада за рождения ден преди 2 месеца с чисто нов лаптоп. Определено не очаквах, но много се зарадвах. И все още, де.

# 173
  • при късмета
Стискам

# 174
  • София
Стискам!

# 175
И от мен стиснати палци!

Започва да става студено тук, не искам...
Имам обедно излизане и в същото време чакам една доставка. Куриерът се обади, дано ме разбра кога няма да съм вкъщи.

# 176
Аха и аз ще пиша на дядо Коледа за нов лаптоп.Вчера помислих, че се е развалил,иска и преинсталация.Обаче като сменяха клавиатурата ,че горяха буквите една по една,нещо има прекъснато и прави проблем екрана.А вчера нямаше нет и нищо не отваря,подмениха техниците модема и пак същото.А преподписах договор за по-висока скорост на нета.
А за студа идва си здравата,ама му е време,днес доста студено беше.Аз сготвих прясно зеле и плета един елен поръчка.

# 177
Ох, момичета, няма оправия за косопада ми. Имам растежи на слепоочията, но не и централно над носа. Много ме е страх какво ще е положението след няколко години.

# 178
Писе от втория ден имаме проблеми. Още с поставянето на оградата, дойде един съсед да пита защо сме взимали от улицата.Тогава гледаше овце и ги пасеше на улицата. Нито сме взимали нито нещо сме му направили, но си е такъв. Та гледаме всичко да ни е както трябва.
mariat  има ли ясна причина? На баща ми навремето(повече от 30 г)  му беше опадала брадата лекува се ама къде и как нямам спомен .
Продължавам да се занимавам с ушатковците...

# 179
Джейми, не. Щитовидната жлеза е ок, вит Д е под нормата и го набавям в момента. Пия и добавки за коса, слагам ампули, ползвам специален шампоан, правя домашни маски.....Дерматологът каза, че може да е и от години, хормони.......но нищо не може да се направи.

Общи условия

Активация на акаунт