Домакини 72/ Идва есента, на домашни мезета и питиета

• 53 708
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Ели,много се радвам!Продължавам да се моля за теб!

Моето момче и то е по-добре.Гърдите му са чисти,а кашлицата намалява!

# 541
Вале къде си?
Някой знае ли нещо за Вио?

# 542
  • при късмета
Славе, браво на момчето ти!
За Вио и аз се бях присетила скоро. И отатък не се появява често. Последно не можеше да смогне с времето тя на работа и двете деца на у-ще, Дея започна в групата с танците и на извънкласните занимания и на двамата май ходи и така. Ама ще ѝ дърпам ушите, последно покрай рождения ми ден май се чухме, ама не помня тази или миналата година

# 543
Аз нямам инфо.
Люска, какво точно завърши дъщеря ти?

# 544
  • София
Здравейте
Снощи снимката ми я разчита пулмолог, работил и с Ковид. Каза, че ме брои оздравява ща. Да си допия АБ. Нормални били тия промени при Ковид, но АБ си е свършил работата.
Дано е така.
Личната, е на същото мнение.
Аз започвам психотерапии онлайн,  дано ми подействат

# 545
Браво, Вале!

# 546
# 547
  • София
Проблемът, момичета е, че, аз не вярвам на никого.

# 548
Проблемът, момичета е, че, аз не вярвам на никого.
Вале вярвай в семейството си Kissing Heart Ти си добре, грижиш се за тях и те те обичат! Имаш силната подкрепа на Ангел! Не ти трябва да вярваш на друг!

# 549
  • при късмета
Валенце, повярвай и на твоите и на докторите. Голям стрес изживя, но сега не го прехвърляй на децата и мъжа ти. Нали знаеш, че те се притесняват за теб, както ти за тях. Всички сте добре, празнувайте и се радвайте, дано ти даде малко оптимизъм. По малко оптимизъм всеки ден, намирай си всеки ден причина да се радваш в комбинация с терапията ще даде резултат Kissing Heart

# 550
  • София/Севлиево
Браво, Вале Hug Вярвай в себе си и нещата ще тръгнат към по-добро!

# 551
Е ,идвам на време да прочета хубавите новини за Валето и Ели.
Радвайте се на всяка малка крачка към добро и сбъдване на желания и мечти,всичко ще се нареди щом семейството ни е добре.
Вале  горе главата ,планувай пътешествие за лятото,всичко ще отмине.
Ели ще чакаме лятото едно сладко пухкаво бебе.
Ма ко   сръчкай Вио да се яви .
Славе браво на младежа,да е все така здрав и помага на болните.
Мария защо нямаш нет, дано всичко е в ред.
Аз си лепих днес гоблена,довърших вчерашната задача,кучето е ваксинирано,днес има вода и сготвих хаха.Сега подхващам плетката.Днес измръзнах,под нас сменят дограмата и стана страшно студено,сега вече е топло и краката са ми топли.Хубаво ,че не изкъртихме прозореца с вратата на стълбището,защото остана за утре.Ама като знам как ни забави с поръчката и не благоволи да се обади кога ще идва...Щяхме тая вечер да мръзнем.

# 552
Нямам иде, Писе. Сигурно е имало повреда по трасето.

# 553
  • София
Привет, момичета!
Днес е Света Екатерина мъченица.
Внучката ми Кати Фло е именичка. Да е здрава, да расте с късмет, да вървят успехите редом с нея. За сега е умна, креативна и разумна. Дано да е така и занапред.
Ако можех да слагам картинки щях да почерпя. Е да, ама не. Все някога ще се науча. В старата версия знаех как, а тук не знам.
Радвам се, че от ВАЛЯ започват да идват добри новини, макар за сега душичката й да е свита на кълбенце и тя да не може все още да се зарадва. Дръж се, майка кураж! Ако се сдухаш съвсем кой ще дава надежда на твоите чавета? Лошото мина сега идва доброто - възстановяването. И най-добрия психотерапевт си си ти самата. Ако все пак чувстваш, че имаш нужда, направи няколко сеанса с психотерапевт. Спирам с наставленията, че да не ти омръзна. Дръж се, миличка!!!
ЕЛИСЛАВА, мисля те и все още стискам палци, като се сетя за теб и мислено ти желая сполука. Дано!
Момичета, за всички вас са моите прегръдки. Бъдете здрави! И се пазете.
Сетих се нещо смешно. Преди много години дядо ми се разболя и лекарката му казва. "Дядо имаш вирусна инфекция" А той я пита: "Какво нещо е това вирусът?" " Ами нещо такова, много мъничко, не се вижда с око, но причинява болест" . Той й казва: "Да беше голямо нещо, да махам с тояга и да се пазя, а то щом не се вижда, аз как да се запазя от него???"  И все пак, пазете се! Blush

# 554
Да е честита Кати Фло! Да се гордеете с нея и много да ѝ се радвате!

Общи условия

Активация на акаунт