Домакини 72/ Идва есента, на домашни мезета и питиета

• 53 759
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
  • при късмета
Вале, приеми го като добра новина. Гадния вирус точно в дробовете удря, така че предполагам е нормално да има следи. Не пневмония, не е бронхит, това е чудесно. На мен такива снимки личната ми ги разчита, та за доктор не мога да помогна, но днешните новини ги слагам в графа "добри". Браво на теб!

# 526
Вале щом снимката е добре,спокойно.Горе главата и давай скоро да видим шала.А снощната снимка бе усмихна както винаги.
Аз днес ме завъртяха задачите ,ама на половина ги свърших.Напазарих,не можахме да ваксинираме кучето и пак няма вода хахаха.Обаче успях да сготвя.
Ма ко тоя гоблен е за подарък и трябва да го направя поне до Коледа в рамка.А играчки плета вечер като не виждам да лепя.
Калинче спри се с това чистене,аз ми се иска да сложа елхата ама много рано още.
Успешна седмица и само хубаво новини.

# 527
  • София/Севлиево
Лейди,утре сутринта в 7:20.Днес ще пукна от глава-и миналия път стана тъй.Дано ми е за последно.

# 528
Ели, дано е за последно! Hands Pray

Вале, всичко ще е наред! Най-много да ти изпишат антибиотици! Помоли и за някакви успокоителни, няма нищо страшно да потърсиш помощ! Познавам вълните страх, които те обливат без дори да можеш малко да им повлияеш, гуш! Hug

Славче, как е докторът и бъдещата снаха? Много упорит бил тоз вирус, но минава.

Отивам да правя едни рулца от тиквички с рикота и пуешка кайма. Да видим "ще яде ли М*нго баница таз вечер, хаха".

# 529
Ели стискам палци и те мисля!

# 530
  • при късмета
Ели, и теб чакам с добри новини
Смърфи, я дай малко повече за тези рулца, че ми стана интересно. Печеш ли ги, пържиш ли ги, каймата предварително ли е готова

# 531
Ели, да мине всичко бързо, леко и с положителен резултат на финала.

# 532
  • София
Люска, харесва ли ти новата работа? В частна градина ли си или държавна?
Ма ко, в частна детска градина съм, само заплащането ми е май по-малко от държавната Simple Smile
Иначе работата си харесвам, не съм си мислела, че мога да се справя и с мъниците, вече никой
не плаче, има 2 с памперси (не трябваше да има) и 4-ма, които не говорят. Иначе с други
работя добре. Simple Smile
Успявам и с лекциите. Най-ми харесва психология при професор Янкулова, дори взимам сериозно
участие Simple Smile
Фло, отдавна имам идване при теб, ама все нямам време Simple Smile - счупи ми се мъдреца още през август,
но чакам да почне да ме беспокои... няма кой да ме накара да дойда по-рано.

Единственото и трудното е при мен, че Миленкла не може да намери работа в Лондон или в близките градчета.
И ми е голямо перо... Калинче, ако чуеш нещо като детегледачка почасово, уроци по английски, испански ... нещо друго прилично за момиче, он-лайн нещо, колцентрове... ще те черпя Simple Smile Ако не - здраве да е, и дупе да ми е яко
 хахахах

Та това е при мен Simple Smile

# 533
  • при късмета
Добро утро!

Ели, още стискам палци!
Вале, обади се
Люси, ама много малки твоите деца. Щом ти харесва, супер.
Рано, рано се забавлявам на гледката от прозореца. В детската градина пред нас, човека явно от поддръжката чисти алеята за коли от листа, че и от двете страни са широколистни дървета. добре, ама духа много силен вятър и той ги чисти, а след него същото. Кипи безсмислен труд.
Аз се чудя какво да готвя и приемам идеи
Хубав ден на всички Hug

# 534
Добро утро!
Люси аз съм мнооого далеч от Лондон. За нас най-лошото място за живеене в Англия е Лондон.
Миленка има огромно предимство да не е обвързана с определен град. Защо търси работа само в Лондон?
Има специалност - за мен е редно да си търси работа по специалноста без да се ограничава с Лондон или само Англия, а да включи и Шотландия, Уелс и Северна Ирландия.
В момента наистина е трудно, но не е невъзможно.
Ако иска да се развива трябва да си потърси работа по специалноста.
Преди пандемията трудно се намираше работа по това време от годината  до към март месец/финансовата година тук е април-март/, а сега с пандемията е още по-зле.
За мен най-правилното е да подаде документи чрез агенциите и да не се ограничава с Лондон.

# 535
  • София/Севлиево
Момичета, благодаря за палчетата Hug От 7 фоликула-7 яйцеклетки, страхотен резултат.Остава сега всички да се оплодят,така че не пускайте палците Simple Smile И в събота-трансфер и в края на юли 2021-бебе Simple Smile

# 536
# 537
Браво, Ели! Дано така да продължава.
Ма ко, аз наготвих спанак.
Люска, писах на снаха ми, ще ти пиша, ако има някаква идея. Иначе и те с брат ми избягаха от Лондон.

# 538
  • при късмета
Еха, страхотна новина, Ели, никакво пускане на палците до събота!
Мария, закъсня. Пилешката супа е почти готова. Добре, че беше Шефа да го измисли

# 539
Нямах нет, Ма ко. Да ми извиниш закъснението.

Общи условия

Активация на акаунт